Lue virallinen kuvaus

Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAEU) on kattava, tutkimusintensiivinen yliopisto, joka opiskelee noin 13 900 opiskelijaa. Yli 900 tiedekuntia ja 65 000 alumnia ovat keskeisissä asemissa hallituksessa, teollisuudessa, kaupassa ja kaikilla liiketoiminta-alueilla alueella. Yli 65 maata edustavat kansainväliset opiskelijat ja tiedekunnat rikastuttavat ja elävöittävät kampusta ja luokkahuoneita samalla edistäen kulttuurista monimuotoisuutta.

Maan lippulaivayliopistona Yhdistyneet arabiemiirikunnat tarjoaa täyden valikoiman kansainvälisesti akkreditoituja korkealaatuisia jatko- ja jatko-ohjelmia yhdeksän korkeakoulunsa kautta lähes kaikilla tärkeillä tieteenaloilla.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien perustamisesta lähtien vuonna 1976, se on kehittynyt perustutkintoa tarjoavasta opetuslaitoksesta kattavaksi yliopistoksi painottaen enemmän tutkimusoperaatiota.

Tutkimusintensiivisenä yliopistona UAEU työskentelee alan kumppaneidensa kanssa tarjotakseen tutkimusratkaisuja maan ja alueen haasteisiin. Yhdeksän strategisesti tärkeätä tutkimuskeskusta maalle ja alueelle edistää tietämystä kriittisillä alueilla.

Lisäksi tiede

Erinomaisella tiedekunnalla, huipputeknisellä kampuksella ja täydellisellä opiskelijoiden tukipalveluilla UAEU tarjoaa elinoppimisympäristön, joka on vertaansa vailla alueella. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on kypsä yliopisto, jolla on merkittäviä saavutuksia ja selkeä etenemissuunta jatkuvaan parantamiseen. Tavoitteena on olla kansainvälisesti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista yliopistoista.

korkeakoulut

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopistolla on 9 erillistä korkeakoulua jatko-opintojen ja yliopisto-yliopistojen lisäksi, ja niissä on kattava valikoima akateemisia tieteenaloja ja laitoksia.

Käy lisätietoa käymällä yliopiston sivuilla.

University College

Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen luomalla elinvoimaisen oppimisympäristön ja tarjoamalla huipputekniset oppimismahdollisuudet.

Kauppakorkeakoulu

CBE on esitelty tehokkaalla oppimisympäristöllään, arvostetuilla opintosuunnitelmilla, joiden avulla opiskelijat voivat rakentaa tulevaisuuttaan.

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu

CHSS: ssä tuemme edistynyttä tieteellistä tutkimusta, luomme vahvat siteet yhteiskuntaan ja lujitamme perintöä ja yhteisöpalvelua.

Tietotekniikan korkeakoulu

Opiskelijakoulumme on ihanteellinen paikka, joka vaalii henkilökohtaista, henkistä ja teknistä kasvua, ja olemme ylpeitä onnistuneista valmistuneista.

Insinööriopisto

College of Engineering tarjoaa erotetut, kansainvälisesti toistettavat ohjelmat ja pyrkii saavuttamaan kestävyyden eri aloilla.

Opetuslaitos

Tarjoamalla moderneja opetusmenetelmiä, University of Education tarjoaa ohjelmia, jotka täyttävät Yhdistyneiden arabiemiirikuntien koulutusvaatimukset rakentaakseen erottuvan, tietoisen yhteiskunnan.

Oikeustieteiden korkeakoulu

Oikeustieteiden korkeakoululla on arvostettu asema alueellisesti, ja se tarjoaa tutkimuspohjaisia ohjelmia vastaamaan Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yhteiskunnan tarpeita.

Elintarvike- ja maatalousopisto

CFA on sitoutunut saavuttamaan opiskelijoiden menestys ja tarjoamaan kriittistä ajattelua omaavia akateemisia ohjelmia opiskelijoiden hankkimiseen kilpailukykyisillä työmarkkinoilla vaadittavilla taidoilla.

Tiedeakoulu

Tarjoamme arvostetun kokeilupohjaisen oppimisympäristön valmistaakseen tutkinnon suorittaneet henkilöt, joilla on laadukkaita teknisiä taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisten standardien mukaisesti.

Lääketieteen ja terveystieteiden korkeakoulu

Tarjoamme arvostetun kokeilupohjaisen oppimisympäristön valmistaakseen tutkinnon suorittaneet henkilöt, joilla on laadukkaita teknisiä taitoja ja asiantuntemusta kansainvälisten standardien mukaisesti.

Jatko-opisto

Tarjoamme parhaat ohjelmat ja tilat auttaa opiskelijoita vastaamaan toiveisiinsa opiskella jatko-ohjelmia. Tarjoamme myös erilaisia täysimääräisiä ja osittaisia stipendejä erilaisille ohjelmille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

DBA

UAEU United Arab Emirates University

DBA on neljän vuoden sekoitettu osa-aikainen ohjelma, joka on rakennettu kahteen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe koostuu kahden vuoden kurssityöstä, joka kattaa tutkimusfil ... [+]

Yleiskatsaus

DBA on neljän vuoden sekoitettu osa-aikainen ohjelma, joka on rakennettu kahteen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe koostuu kahden vuoden kurssityöstä, joka kattaa tutkimusfilosofiat, laadulliset ja kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät, liiketoiminnan tukemisen tutkimuksen, kirjallisuuden katsauksen

Arabiemiirikunnat ovat nyt Arabiemiirikuntien ykkönen Times Higher Education Rankingin perusteella! Olemme myös sijalla 5 Lähi-idässä, 49. Aasiassa ja # 70 Young University Ranking -listalla 2019.

Ohjelman tavoitteetAnnetaan ylimmille johtajille mahdollisuus parantaa ammatillista käytäntöään ja antaa huipputasoa tietoa valitsemallaan tutkimusalueella.Tuottaa tutkimukseen suuntautuneita ammattilaisia, joilla on edistyneet johtamis- ja muutosjohtamisen valmiudet.Antaa tutkinnon suorittaneille palata organisaatioihinsa ymmärtämystä ja käsitteellistä ajattelua liikkeenjohdossa korkeimmalla tasolla.Parannetaan kilpailuetua johtajille ja heidän organisaatioilleen osallistumalla keskusteluihin tutkijoiden ja alan ammattilaisten kanssa alansa kärjessä.Oppimistavoitteet... [-]
Arabiemiirikunnat Abu Dhabi Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

UAEU United Arab Emirates University

Ph.D. Opiskelijoiden on suoritettava laboratoriossa kiertoon perustuva kurssi ensimmäisen tutkinnon vuoden aikana. Tyypillisesti opiskelijoiden on kiellettävä kolme tai n ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: solu- ja molekyylibiologia

Ph.D. Opiskelijoiden on suoritettava laboratoriossa kiertoon perustuva kurssi ensimmäisen tutkinnon vuoden aikana. Tyypillisesti opiskelijoiden on kiellettävä kolme tai neljä laboratoriota (vähintään 2 poikkeuksellisesti koulutetulla opiskelijalla), joista jokainen kestää noin kolme kuukautta. Jokaisen laboratoriovaiheen aikana opiskelija altistuu menetelmille, laitteille ja kokeellisille menettelyille, joita tällä hetkellä käytetään opiskelijan valitsemassa tietyssä laitoksen tutkimuslaboratoriossa, ja sopimalla kyseisestä laboratoriosta vastaavan professorin kanssa. Jokaisen vuorottelun lopussa opiskelijat saavat kirjallisen arvioinnin kierto-ohjaajalta. Nämä arvioinnit toimitetaan sitten ohjelman tuolille tullaksesi osaksi opiskelijan pysyvää tiedostoa. On tärkeätä huomata, että nämä arviointikirjeet otetaan huomioon kattavan tutkimusarvioinnin yhteydessä.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT keskittyminen ”Ruokatekniikan” tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus hankkia pitkälle menevää tietoa, joka liittyy elintarvikkeiden laatuun ja turvallisuute ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Elintarviketieteet

FT keskittyminen ”Ruokatekniikan” tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus hankkia pitkälle menevää tietoa, joka liittyy elintarvikkeiden laatuun ja turvallisuuteen, elintarvikekemiaan ja -analyysiin, ruoan käsittelyyn ja tekniikkaan sekä innovatiivisiin ja toiminnallisiin ruokia. Keskittymisen tarkoituksena on vahvistaa ja parantaa opiskelijan tietämystä tieteellisistä periaatteista ja prosesseista, joita käytetään turvallisten ja korkealaatuisten elintarvikkeiden tuottamiseen. Lisäksi keskittymä tarjoaa tiedepohjaisen ammatillisen koulutuksen, joka käsittää teoriaa, käytännön tutkimusta sekä tieteen ja tekniikan soveltamista tavanomaisiin ja uuselintarvikkeisiin. Lisäksi tämä ohjelma on suunniteltu tuottamaan asiantuntija elintarviketieteiden jatko-opiskelija, jolla on tietoja ja taitoja kehittää ja edelleen excel ammatillisessa maailmassa.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Arkkitehtitoimisto tarjoaa tohtorin tutkinnon. arkkitehtitutkinto. Ohjelma on suunnattu harjoitteleville arkkitehtiinsinööreille ja arkkitehdille, jolla on perustutkinto ... [+]

Yleiskatsaus

Arkkitehtitoimisto tarjoaa tohtorin tutkinnon. arkkitehtitutkinto. Ohjelma on suunnattu harjoitteleville arkkitehtiinsinööreille ja arkkitehdille, jolla on perustutkinto B.Sc-arvosta arkkitehtitoimisto AAE: n yliopistosta tai vastaavasta asiaan liittyviltä aloilta ja jotka haluavat parantaa arkkitehtitietoisuuttaan, tutkimustaan ja edetä urallaan etenkin kestävyyden ja rakennettu ympäristö, joka liittyy kaupunkitutkimukseen, rakennustieteeseen tai rakennuksen hallintaan. Lisäksi ohjelma on suunnattu MSc-opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa akateemista uraa arkkitehtisuunnittelussa.

Arabiemiirikunnat ovat nyt Arabiemiirikuntien ykkönen Times Higher Education Rankingin perusteella! Olemme myös sijalla 5 Lähi-idässä, 49. Aasiassa ja # 70 Young University Ranking -listalla 2019.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Kemian tekniikan tutkinto suoritetaan yleensä neljästä viiteen vuoteen. Se sisältää kurssityön ja tutkimuksen, joka johtaa tohtoriksi. Tutkielma. Ph.D. kemiantekniikan ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Kemian tekniikka

FT Kemian tekniikan tutkinto suoritetaan yleensä neljästä viiteen vuoteen. Se sisältää kurssityön ja tutkimuksen, joka johtaa tohtoriksi. Tutkielma. Ph.D. kemiantekniikan laitoksen tutkimus on laaja, ja siinä sovelletaan perus- ja soveltavia tieteitä tutkimaan joitain tämän päivän kuumia aiheita. Opiskelija saa pitkälle kehitetyn tiedon kemiantekniikan teoriasta ja sen suhteesta tekniikan prosesseihin, mukaan lukien kaasunerottelu ja membraanit, teollisuuden jätevedenkäsittelytekniikat ja ympäristötekniikka, polymeerien ja polymeerien nanoteknologia, katalyyttinen reaktion suunnittelu, biotekniikka ja biokemiallinen tekniikka, elintarvikkeiden ja lääkkeiden jalostus, suolanpoisto ja veden puhdistus, hiilidioksidin talteenotto ja varastointi, reologia ja komposiittimateriaalit. Ph.D. tutkinnon suorittaneilla on tärkeät taidot, jotka ovat välttämättömiä tutkimuksen ja yliopistojen kannalta.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT maantieteellisessä keskittymisessä tarjoaa edistyksellistä tietoa uusimmista teemoista GIS-alalla, kuten GIS-mallinnus, Internet / mobiili GIS ja GIS ... [+]

Yleiskatsaus

FT maantieteellisessä keskittymisessä tarjoaa edistyksellistä tietoa uusimmista teemoista GIS-alalla, kuten GIS-mallinnus, Internet / mobiili GIS ja GIS

Arabiemiirikunnat ovat nyt Arabiemiirikuntien ykkönen Times Higher Education Rankingin perusteella! Olemme myös sijalla 5 Lähi-idässä, 49. Aasiassa ja # 70 Young University Ranking -listalla 2019.

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

Osoita tiedon laajuus kurinalaisuudessa ja etene syvällinen osa-ala tai erikoistumisalue.Suorita ja puolusta omaa erikoistumisalaansa omaperäistä tutkimustyötä, joka on auttanut uutta ihmisen tietämystä.Tunnista, analysoi kriittisesti ja selitä oppiaineiden avoimet ongelmat ja soveltaa tutkimusmenetelmiä mahdollisen ratkaisun löytämiseen.Ilmoita erikoistumisalueensa ja työnsä tärkeimmät opinnot suullisesti ja kirjallisesti tiedekunnalle, ikäisilleen ja yleisölle.Tunnista alueet, joilla eettiset kysymykset saattavat nousta omalla alallaan, ja muotoile strategiat eettisiin kysymyksiin liittyvien tilanteiden lieventämiseksi ammatissaan.Osoita tutkimustaidon siirrettävyyttä muihin työympäristöihin ja heidän käytettävissä olevia uramahdollisuuksia yliopistojen sisällä ja ulkopuolella.Ph.D. Apuraha (kaikki kansallisuudet) kokopäiväinen... [-]
Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Joukkoviestinnän kenttä on laaja, kun se kehittyy nopealla leikkeellä viestintätekniikan kanssa samalla kun se heijastaa symbioottista suhdetta vanhempiin yhteiskuntatiet ... [+]

Yleiskatsaus

Joukkoviestinnän kenttä on laaja, kun se kehittyy nopealla leikkeellä viestintätekniikan kanssa samalla kun se heijastaa symbioottista suhdetta vanhempiin yhteiskuntatieteiden, kuten sosiologian, valtiotieteen, psykologian, historian ja kirjallisuuden oppiaineisiin. Tämä tarjoaa Ph.D. opiskelija laaja kirjo akateemisia painopisteitä tutkimuksen intressien toteuttamiseksi. Vastaavasti UAEU-ohjelman kurssityö tarjoaa mahdollisuuden jatkaa tutkintaa uusien viestintätekniikoiden vaikutuksista kulttuuriin (erityisesti arabien ja / tai islamin alueilla), viestinnän rooliin kehityksessä, vertaileviin mediajärjestelmiin sekä sääntelyyn puitteet erilaisille mediajärjestelmille. Opiskelijan on kehitettävä vahva käsitys tutkimusmenetelmistä alan itsenäisen opiskelua varten.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Ohjelma, jolla on keskittyminen tietotekniikkaan, on edistää tekniikan tasoa millä tahansa tietotekniikan alueella. Ohjelma kattaa kentän rakenteen ja ongelmien kokona ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittymä: Tietojenkäsittelytiede

FT Ohjelma, jolla on keskittyminen tietotekniikkaan, on edistää tekniikan tasoa millä tahansa tietotekniikan alueella. Ohjelma kattaa kentän rakenteen ja ongelmien kokonaisnäkymät. Opiskelijat opiskelevat ainakin yhtä osakenttää perusteellisesti ja osallistuvat luovan tutkimuksen avulla tiedon luomiseen ja vahvistamiseen ala-kentässä. Lisäksi ohjelma valmistelee opiskelijoita ymmärtämään, muotoilemaan ja analysoimaan uusia teoreettisia ja / tai käytännön ongelmia tietotekniikan osa-alueilla tai tietotekniikan ja muiden tieteenalojen leikkausalueilla. Yliopisto myöntää tohtorintutkinnon tutkinto korkealaatuisen akateemisen tutkimuksen tunnustamisesta, joka edustaa alkuperäistä panosta informaatiotieteen alalle.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT keskittyminen johtajuuden ja politiikan opintoihin koulutuksessa vaatii vähintään 60 op-tuntia, josta 30 tuntia kestää väitöskirjan valmistuminen. Yhdistyneiden arabie ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Johtamisen ja politiikan opinnot koulutuksessa

FT keskittyminen johtajuuden ja politiikan opintoihin koulutuksessa vaatii vähintään 60 op-tuntia, josta 30 tuntia kestää väitöskirjan valmistuminen. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien määräysten mukaisesti opiskelijoiden tulee opiskella kokopäiväisesti, missä he opiskelevat kolmea kurssia lukukaudessa. Tutkinnon suorittamisaika riippuu opiskelijan kyvystä suorittaa laaja tentti ja kirjoittaa väitöskirjat. Tutkinnon suorittaminen on kuitenkin todennäköistä alle neljässä vuodessa. Tohtorin päätavoitteet Koulutuksen johtajuuden ja politiikan opinnoissa on tarkoitus auttaa jatko-opiskelijoita osaamaan tutkimuksen tekemistä tällä erikoistumisalueella, opetusta korkeakouluissa ja edistää heidän tietojaan, taitojaan ja päättämistään tällä tärkeällä alueella. Tämän avulla he voisivat saavuttaa johtavan aseman kouluissa, kouluissa tai korkeammalla koulutushallinnon tasolla. Tohtorikoulutettavat Keskittyminen johtajuuteen ja politiikan tutkimuksiin oppii erittäin tärkeistä kysymyksistä johtavien koulutusjärjestelmien ja politiikan suunnittelussa. Muutamia keskittymisessä tärkeitä asioita ovat organisaatiokäyttäytymisen oppiminen, henkilöstön motivoiminen ja johtaminen kohti suurempaa tuottavuutta, koulunvaihdon johtaminen, opetus- ja muutosjohtajien johtaminen, koulutuksen sosiologian oppiminen, koulujen ja oppilaitosten eettinen johtaminen , oppiminen, kuinka kaventaa eroja koulujen ja ympäröivän yhteisön välillä, ymmärtää globaalin vaikutuksen koulutukseen ja on valmis sopeutumaan kansainvälisiin muutoksiin, huolehtii erilaisista opiskelijaryhmistä ja tekee kvantitatiivista ja laadullista tutkimusta johtamis- ja poliittisista kysymyksistä.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Matemaattisten tieteiden ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on maisterin tutkinto matematiikasta luotto-yliopistosta. Se on 56 op: n tuntiohjelma, jota tarj ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Matematiikka

FT Matemaattisten tieteiden ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on maisterin tutkinto matematiikasta luotto-yliopistosta. Se on 56 op: n tuntiohjelma, jota tarjotaan matemaattisten tieteiden laitoksen kokopäiväisille opiskelijoille. Opiskelijoiden on suoritettava 24 opintopistettä kurssityötä lisäksi 30 opintopistettä, jotka on osoitettu tutkimukselle ja valmistunut tohtoriksi. tutkielma. Kurssityöhön sisältyy 6 op: n tunti University of Science -vaatimuksia (etiikka, tutkimusmenetelmät ja seminaarit), 3 ydinmatematiikan kurssia 3 valinnaisen kurssin lisäksi (9 op), joiden avulla opiskelija voi erikoistua mihin tahansa puhtaan tai soveltava matematiikka. Opiskelijoiden etenemistä valvoo tutkimuksen ohjaaja (ja apulaiset) ja tutkielman puolustuskomitea. Ohjelma on maksupohjainen ohjelma, joka on avoin kaikille opiskelijoille, jotka täyttävät pääsyvaatimukset.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Arabialaisen kielen ja kirjallisuuden ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijat alan tutkijoiksi ja asiantuntijoiksi avoimella mielessään ja horisontissa suhteelli ... [+]

Yleiskatsaus

FT Arabialaisen kielen ja kirjallisuuden ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijat alan tutkijoiksi ja asiantuntijoiksi avoimella mielessään ja horisontissa suhteellisiin tieteenaloihin. Ohjelma keskittyy tieteelliseen tutkimukseen, tietoon ja nykyaikaisiin uusiin teorioihin kahdella tavalla: 1- kieli ja syntaksi - 2 - kirjallisuus ja kirjallisuuden kritiikki. Tämä on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien yliopiston tavoitetta olla tieteellinen tutkimusyliopisto

Arabiemiirikunnat ovat nyt Arabiemiirikuntien ykkönen Times Higher Education Rankingin perusteella! Olemme myös sijalla 5 Lähi-idässä, 49. Aasiassa ja # 70 Young University Ranking -listalla 2019.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Englannin kielen laitos tarjoaa Ph.D. englanninkielisen kirjallisuuden ja kritiikin ohjelma. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille erilaisia mahdollisuuksia opiskella kaikilla b ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: englantilainen kirjallisuus ja kritiikki

Englannin kielen laitos tarjoaa Ph.D. englanninkielisen kirjallisuuden ja kritiikin ohjelma. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille erilaisia mahdollisuuksia opiskella kaikilla brittiläisen ja amerikkalaisen kirjallisuuden tärkeillä alueilla, mukaan lukien proosa, runous, fiktio, novelli ja draama renessanssista postikoloniaaliseen / postmoderniin kirjallisuuteen asti. Ohjelma sisältää myös muita opintoja, kuten vertailevan kirjallisuuden, englanninkielisten käännösten maailmankirjallisuuden ja palkittuihin kirjallisiin teksteihin sovellettavat kriittiset teoriat. Akateemisessa paradigmassa tohtori Ohjelman tarkoituksena on tarjota kattava ja älyllisesti haastava ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat olla kirjoittajia, oikolukijoita, kriitikkoja, kirjallisuustutkijoita, yliopistoprofessoreita ja ammatillisia johtajia. Kurssin vähimmäisvaatimusten suorittamisen jälkeen opiskelijoiden odotetaan saavan laajat tiedot englanninkielisestä kirjallisuudesta, kritiikistä ja teoriasta. Tiedekuntamme on koulutettu johtavissa tutkimuslaitoksissa kaikkialla Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, ja he ovat taitavia opettajia ja tutkijoita. Tohtoriopiskelijoita ohjataan ja tuetaan ohjelman alusta alkaen, tutkielman kehittämisen kautta, väitöskirjan puolustamiseen ja sen jälkeenkin.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Fysiikan ohjelma on tutkimusohjelma, joka tarjoaa tutkimusmahdollisuuksia kondensoituneiden aineiden ja kiinteiden olosuhteiden fysiikassa, korkean energian fysiikassa ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Fysiikka

FT Fysiikan ohjelma on tutkimusohjelma, joka tarjoaa tutkimusmahdollisuuksia kondensoituneiden aineiden ja kiinteiden olosuhteiden fysiikassa, korkean energian fysiikassa, nanofysiikassa, plasmafysiikassa ja hallitussa fuusiossa, soveltuvassa ydintieteessä, lääketieteellisessä ja biofysiikassa, astrofysiikassa sekä atomi- ja molekyylifysiikassa. FT Opiskelijan on suoritettava vähintään 24 CH kurssityötä ja 30 CH opinnäytetyössä tutkimuksen suorittamisen lisäksi kattavan tentin suorittamisen ja opinnäytetyön tulosten puolustamisen lisäksi.

Arabiemiirikunnat ovat nyt Arabiemiirikuntien ykkönen Times Higher Education Rankingin perusteella! Olemme myös sijalla 5 Lähi-idässä, 49. Aasiassa ja # 70 Young University Ranking -listalla 2019.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Kemian ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on kemian maisterin tutkinto yliopistosta. Se on 56 op: n tuntiohjelma, jota tarjotaan kemian laitoksen kokopäiväi ... [+]

Yleiskatsaus

FT Kemian ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on kemian maisterin tutkinto yliopistosta. Se on 56 op: n tuntiohjelma, jota tarjotaan kemian laitoksen kokopäiväisille opiskelijoille. Opintosuunnitelma koostuu 24 op: n tuntista kurssityöstä, jonka opiskelijoiden on suoritettava menestyksekkäästi, ja 30 hyvitystunnista tutkimusta. Opiskelijoiden on kirjoitettava ja onnistuneesti puolustettava kirjoitettua tohtoria. opinnäytetyö heidän opiskelujaksonsa lopussa. Kurssityöhön sisältyy 6 opintoviikkoa korkeakouluvaatimuksia (etiikka, tutkimusmenetelmät ja seminaarit), 3 kemian ydinkurssia (9 op) ja 3 valinnaista kurssia (9 op tuntia). Opiskelijat voivat valita esimiehensä ja mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta käytettävissä olevia tutkimusaiheita. Ohjelma on maksupohjainen ja on avoin kaikille opiskelijoille, jotka täyttävät pääsyvaatimukset.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Geologiaohjelma on saatavana opiskelijoille, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet maisterin tutkinnon geologiassa tai maatieteissä UAEU: n hyväksyttävästä yliopistost ... [+]

Yleiskatsaus

FT Geologiaohjelma on saatavana opiskelijoille, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet maisterin tutkinnon geologiassa tai maatieteissä UAEU: n hyväksyttävästä yliopistosta. Geologian laitoksen tarjoama ohjelma edellyttää, että opiskelija suorittaa 54 op-tunti, joka käsittää 24 opintopistettä kurssityötä ja 30 opinto tuntia alkuperäistä tutkimusta, joka johtaa tohtorintutkintoon. tutkielma. Kurssityö on jaettu yleisiin vaatimuksiin (6 op), mukaan lukien tutkimusmenetelmien, tieteellisen tutkimuksen etiikan, seminaarien ja Journal Club -kurssit; pakolliset keskittymiskurssit (9 op), mukaan lukien Plate Tectonics, Geoinformatics and Geology, Environment and Society kurssit; ja vielä 9 opintoviikkoa laajoista valinnaisista kursseista. Laaja valikoima geotieteen aiheita on saatavana tutkimukseksi. Ohjelma on maksupohjainen ja on avoin kaikille opiskelijoille, jotka täyttävät pääsyvaatimukset.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Konetekniikan ME jatko-ohjelma tarjoaa tohtorin. diplomi-insinööri. Sen tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään ammatillista riippumattomuutta, luovuutta, johtaju ... [+]

Yleiskatsaus

Konetekniikan ME jatko-ohjelma tarjoaa tohtorin. diplomi-insinööri. Sen tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään ammatillista riippumattomuutta, luovuutta, johtajuutta ja kykyä jatkaa ammatillista ja henkistä kasvua. Ohjelman tavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita tutkimukselle ja ammatilliselle käytännölle nopeasti kehittyvän monitieteisen tekniikan aikakaudella. Valmistuneet, joilla on edistynyttä tutkimusta ja koulutusta kaikilla ME: n kannalta merkityksellisillä aloilla, voivat vaikuttaa tehokkaasti erilaisten kansallisten ja kansainvälisten teollisuudenalojen ja yliopistojen kehitykseen. He ovat päteviä ja erikoistuneita ME: n eri aloihin, kuten materiaalit, suunnittelu, valmistus, fluidimekaniikka, termodynamiikka, lämmönsiirto, ohjaus ja dynaaminen. Erikoistunut tohtori aiheita ovat materiaalinkäsittely ja karakterisointi, murtumien mekaniikka ja väsymys, komposiitti materiaalit, polymeerit, kudostekniikka, biomekaniikka, nanomekaniikka, biolääketieteen tekniikka, energian muuntaminen, palaminen, mikrovirtaus, mikrotehon tuottaminen, mekanismit, mekatroniikka, robotiikkatekniikka, MEMS, tärinät ja nanoteknologia . Tohtorin palkinto AM-tutkinto vaatii vähintään 25 opinto-tunnin suoritetun opintojakson ja 30 opinto-tunnin tutkinnon suorittamisen lisäksi kattavien ja esitteiden suorittamisen.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT keskittyminen luonnontieteiden koulutukseen vaatii vähintään 60 opintoviikkoa, joista 30 suorittaa väitöskirjan. Tutkintovaatimus suoritetaan kokopäiväisesti, missä op ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Luonnontieteiden koulutus

FT keskittyminen luonnontieteiden koulutukseen vaatii vähintään 60 opintoviikkoa, joista 30 suorittaa väitöskirjan. Tutkintovaatimus suoritetaan kokopäiväisesti, missä opiskelijat voivat suorittaa ohjelman noin 3,5 lukuvuonna. Luonnontieteiden koulutuksen keskittymisen päätavoitteena on valmistaa jatko-opiskelijat johtamaan luonnontieteiden koulutusta johtajina ja opettajina koulun eri tasoilla. Muita tavoitteita ovat opiskelijoiden valmisteleminen osoittamaan stipendit ja tutkimusosaaminen luonnontieteiden koulutuksessa; suunnitella opetussuunnitelmat ja opetusstrategiat, jotka mahtuvat erilaisiin opiskelijoihin; ymmärtää ja soveltaa eettisiä ja juridisia normeja erikoistumisessaan; kehittää erilaisia viestintätaitoja; ja osoittaa tuottava ja kattava tieto opetusteorioista ja opetusmenetelmistä erikoistumisalueellaan. Tärkein osa luonnontieteiden tohtorikoulutettavien valmistelemista tavoitteiden saavuttamiseksi on tukea heitä osallistumaan monenlaisiin kokemuksiin, jotka tarjoavat laajan, tasapainoisen ja henkilökohtaisen muodon ammatilliselle kehitykselle.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Filosofian tohtorin tutkinto puutarhaviljelyssä edustaa korkean tutkintotason saavuttamista ja saavutuksia kursseissa ja riippumattomassa tutkimuksessa. Puutarhaviljelyn ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Puutarhaviljely

Filosofian tohtorin tutkinto puutarhaviljelyssä edustaa korkean tutkintotason saavuttamista ja saavutuksia kursseissa ja riippumattomassa tutkimuksessa. Puutarhaviljelyn filosofian tohtori on tarkoitettu valmistamaan opiskelijoita akateemiseen tai tutkimukseen perustuvaan uraan. Jatko-opiskelijoiden odotetaan huippuosaamista tutkimuksesta, opetuksesta, jatko-toiminnoista ja kehittymisestä ammatillisesti. Itsenäinen ja omaperäinen tutkimus on tärkeä osa jatko-ohjelmaa ja muodostaa perustutkinnon tutkielmalle. Tutkimuksen tulee edustaa alkuperäistä panosta ihmisen tietämykseen tietyllä akateemisella alalla, ja se esitetään julkaisettavan standardin kirjallisessa tutkielmassa. Asiakirjan on myös osoitettava hakijan tuntemus alan kirjallisuudesta sekä tutkimusmenetelmien asianmukainen valinta ja toteutus. Ohjelma kattaa seuraavat alueet: koristekasvien puutarhaviljely, kukkaviljely, nurmikenttä, vihanneskasvit, hedelmäkasvit, ympäristöstressi-fysiologia, kasvinjalostus, kasvien patologia ja kasvien ja patogeenien vuorovaikutukset, molekyylibiologia, kasvien biotekniikka, kudosviljely, maaperä, vesi ja kestävä luonnonmukainen viljely ja muut.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT IT-tutkinto on tutkimukseen suuntautunut ohjelma, joka edistää tutkimustietoa tietotekniikan ja siihen liittyvien alojen aloilla. Esimerkkejä näistä alueista ovat tied ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Tietotekniikka

FT IT-tutkinto on tutkimukseen suuntautunut ohjelma, joka edistää tutkimustietoa tietotekniikan ja siihen liittyvien alojen aloilla. Esimerkkejä näistä alueista ovat tiedonhallinta, digitaaliset ekosysteemit, digitaalitalous, yritysjärjestelmät, tiedonhallinta, IT-innovaatiot, IT-strategiat, pilvipalvelut ja uudet tekniikat. Opiskelijoiden odotetaan kehittävän ja saavan vankan käsityksen tietotekniikan taustalla olevasta tietotekniikasta ja siihen liittyvistä teoreettisista periaatteista. Valmistuttuaan opiskelijamme saavat vankan tietotekniikan tietämyksen, joka tekee heistä kykeneviä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvin varautuneiksi IT-tutkijoiksi.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Verkkotekniikan filosofian tohtorin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa itsenäistä, korkealaatuista tutkimusta ja akateemista opetusta. Se tarjoaa tut ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Verkkosuunnittelu

Verkkotekniikan filosofian tohtorin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden harjoittaa itsenäistä, korkealaatuista tutkimusta ja akateemista opetusta. Se tarjoaa tutkimuksellista jatko-opiskelua ja ammatillista erikoistumista verkkotekniikkaan ja korostaa sekä tieteellistä että soveltavaa tutkimusta. Ansaita tohtori tutkinnon, opiskelijan on osoitettava tiedon laajuus, erikoistuneen alan hallitseminen, läpäistävä kattava tentti ja suoritettava kirjallinen väitöskirjaan päättyvä alkuperäinen tutkimus, joka paljastaa korkean kriittisen kyvyn sekä mielikuvituksen ja synteesin voimat. Lisäksi opiskelijan on osoitettava kykynsä tehdä alkuperäistä tutkimusta ja ylintä stipendejä, mikä osoitetaan julkisella väitöskirjan puolustamisella ja julkaisemisella vakiintuneissa vertaisarvioiduissa akateemisissa konferensseissa ja / tai lehdissä... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Viestinnän, uusiutuvan energian ja öljyteollisuuden nopea kasvu Arabiemiirikunnissa vaatii akateemista infrastruktuuria, joka voi tukea uusien teknologisten innovaatioide ... [+]

Yleiskatsaus

Viestinnän, uusiutuvan energian ja öljyteollisuuden nopea kasvu Arabiemiirikunnissa vaatii akateemista infrastruktuuria, joka voi tukea uusien teknologisten innovaatioiden hallintaa ja ylläpitämistä sekä osallistumista uusien tuotteiden kehittämiseen ja suunnitteluun. UAE-yliopiston sähkötekniikan laitos on aloittanut tohtorin tutkinnon. ohjelma näiden kasvavien tarpeiden tukemiseksi. Tohtorin palkinto Sähkötekniikan tutkinto vaatii vähintään 55 op-tunnin onnistuneen suorittamisen. 25 opintopistettä valmistuneesta kurssityöstä ja 30 opintoviikkoa tutkimusta kattavien ja esitteiden suorittamisen lisäksi. Ohjelman valmistuneet osallistuvat tutkimustietojen, -osaamisen ja -menetelmien siirtämiseen työympäristöön. Ohjelman valmistuneet ovat erikoistuneita omille alueilleen, ja siksi heidän odotetaan johtavan johtajuutta Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallisessa kehityksessä sähkötekniikan eri aloilla.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

FT Erityisopetuksen keskittyminen on tarkoitettu tarjoamaan opettajille, järjestelmänvalvojille, vanhemmille sekä mielenterveys- tai sosiaalipalvelujen tarjoajille ainutl ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittyminen: Erityisopetus

FT Erityisopetuksen keskittyminen on tarkoitettu tarjoamaan opettajille, järjestelmänvalvojille, vanhemmille sekä psyykkisten, terveys- tai sosiaalipalvelujen tarjoajille ainutlaatuinen tilaisuus kehittää heijastavan ajattelun taitojaan ja johtamistaitojaan parhaiden käytäntöjen soveltamiseksi monenlaisille vammaisille ja osallistua kriittisiin kasvatuskysymyksiin, käytäntöihin ja huolenaiheisiin. FT keskittyminen erityisopetukseen, vastaa sekä koulupohjaisen että virastopohjaisen henkilöstön akateemisiin ja ammatillisiin tarpeisiin, sillä heillä on tällä hetkellä tai haluavat jatkaa erityisopetuksen johtotehtävissä. Opiskelijamme ovat ihmisiä, jotka etsivät uraa akatemiassa tai kenttätutkimuksessa; ovat erikoistuneet hallituksen asioihin ja politiikkoihin; suorat julkiset ja yksityiset virastot; ja ovat erityisopetuksen konsultteja ja puolustajia. Yksi tavoitteistamme on tukea tutkinnon suorittaneita etsimään akateemisia tehtäviä tiedekuntina yliopistoissa ja yliopistoissa. Ohjelma sisältää teoreettisia ja käytännön kursseja, seminaareja, tutkimustoimintaa ja kenttäkokemuksia, jotka tarjoavat tarvittavat tiedot ja taidot johtajan tehtävien suorittamiseksi tehokkaasti. FT keskittyminen erityisopetusohjelmaan edellyttää sisällyttämistä jatko-opintokursseille (30 op) ja tutkimus / väitöskirjakursseille (30 op). Kurssit voidaan valita opetussuunnitelman yleisistä erityisopetuksen vaihtoehdoista, koulutusjohtamisesta ja monimuotoisuudesta sekä avustavan tekniikan (AT) keskittymisvaihtoehdoista, lahjakkaiden oppijoiden, lievien / kohtalaisten vammojen ja ohjeiden / arviointien joukosta.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UAEU United Arab Emirates University

Maa- ja ympäristötekniikan laitos tarjoaa Ph.D. rakennustekniikan tutkinto. Ohjelma on kehittynyt vastauksena kansallisiin tarpeisiin kehittää päteviä ja erikoistuneita i ... [+]

Filosofian tohtori (Ph.D.) Keskittymä: Rakennustekniikka

Maa- ja ympäristötekniikan laitos tarjoaa Ph.D. rakennustekniikan tutkinto. Ohjelma on kehittynyt vastauksena kansallisiin tarpeisiin kehittää päteviä ja erikoistuneita insinöörejä rakennustekniikan eri aloilla, mukaan lukien rakenne-, geotekniikka-, ympäristö-, vesivarat, valtatie-, kuljetus-, maanmittaus- ja rakennusalan hallinto. Tohtorin palkinto Rakennustekniikan tutkinto vaatii vähintään 25 opintopisteen suoritetun suoritetun "opetetun" kurssityön suorittamisen ja 30 opintopisteen tutkinnon suorittamisen kattavien ja esitteiden suorittamisen lisäksi. Ohjelman valmistuneet osallistuvat tutkimustietojen, -osaamisen ja -menetelmien siirtämiseen työympäristöön. Ohjelman valmistuneet ovat erikoistuneita omille alueilleen, ja siksi heidän odotetaan johtavan johtajuutta Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansallisessa kehityksessä rakennustekniikan eri aloilla.... [-]

Arabiemiirikunnat Al Ain
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

UAEU United Arab Emirates University

Osoite
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Osoite
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat