Lue virallinen kuvaus

Higher Education Centre of Academic yliopisto on ainoa korkeakoulu kuulunut Venäjän tiedeakatemian. Higher Education Centre on suunnattu koulutus MSc ja tohtoreita ja tarjoamalla täydennyskoulutusta ja jatkokoulutusta. Akateeminen Yliopisto on valtion lupa harjoittaa koulutustoimintaa (# 0724 17. helmikuuta 2011) seuraavissa Master-ohjelmat: Soveltava matematiikka ja fysiikka (matemaattiset ja Tiedotteet Technologies osasto): Tietojenkäsittelyteorian; Software Engineering; Algoritminen Bioinformatics. &nbsp Fysiikka (Teoreettinen fysiikka osasto): Teoreettinen ja matemaattinen fysiikka. Applied Physics Elektroniikka ja Mikroelektroniikan (fysiikan ja tekniikan nanorakenteiden osasto): Fysiikka Low-ulotteinen valtio. Akateeminen Yliopisto tarjoaa jatko-opintoja seuraavilla aloilla: Astrofysiikka ja Stellar tähtitieteen Laitteet ja menetelmät sekä kokeellisen fysiikan Fysiikka Tiiviin aineen Fysiikka Puolijohteet Fysiikka atomiytimen ja alkeishiukkasia Philosophy of Science and Technology Akateeminen Yliopisto sijaitsee Khlopin str. 8/3, Pietari, Venäjä. Luokkahuoneet ja laboratoriot Academic Yliopiston on kauniisti varustettu. Akateemisen yliopistossa on myös atk luokat, kokoussali, sali teatteriesityksiä, kirjasto, ruokala, ensiavun jälkeen, hotelli monimutkainen ja urheilu monimutkainen, johon kuuluu sisäuima-allas, sisä tenniskenttä ja kuntosali. Opiskelijat ja henkilökunta Academic yliopisto voi käyttää palveluja Pietarin Clinical sairaala RAS. Asuntola Akateemisen yliopiston sijaitsee Maurice Toreza Ave. 37/2.

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

St. Petersburg Academic University of the Russian Academy Of Sciences

Nanorakenteiden fysiikan ja teknologian osastolla on tarkoitus valmistaa päteviä asiantuntijoita tällä alalla. Modernin nanorakenteiden käsite kattaa laajan valikoiman ... [+]

PhD fysiikan semiconductors

Opetuskieli: Venäjä

Nanorakenteiden fysiikan ja teknologian osastolla on tarkoitus valmistaa päteviä asiantuntijoita tällä alalla.

Nykyaikaisen nanorakenteiden käsite kattaa laajan valikoiman materiaaleja ja laitteita, joita voidaan soveltaa aivan eri aloilla: elektroniikasta ja mekaniikasta bioteknologiaan.

Laitoksen laboratorioiden ohella harjoittelijoiden tilat ovat akateemisen yliopiston, Ioffe-instituutin ja Mikroelektroniikan Tieteellisen tekniikan keskus.

Osastolla on seuraava jatko-ohjelma:

Puolijohteiden fysiikka.

Akateemisten laitosten ainutlaatuisen kokeellisen ja teknisen perustan käyttäminen koulutuksen aikana luo suotuisat olosuhteet nykyaikaisten tutkimus- ja teknologiamenetelmien hallintaan.... [-]

Venäjä Pietari
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi