Lue virallinen kuvaus

Yli 100 vuoden kokemuksella koulutetaan tieteellisen tutkimuksen, teknologian ja metallurgian aloilla . National University of Science and Technology MISIS on ylpeä ja erottuva historia. Vuonna 1918 perustettu yliopisto sai alkunsa Moskovan kaivosten akatemian metallurgian laitoksesta, ja seuraavina vuosikymmeninä on tehty useita muutoksia, ennen kuin se saavuttaa nykyisen nimityksen kansalliseksi tutkimusyliopistoksi. 1900-luvulla Moskovan kaivosten akatemialla ja sitten Moskovan terästutkimuslaitoksella (perustettu vuonna 1930) kukin oli merkittävä rooli Neuvostoliiton Venäjän teollistamisessa. Nykyään National University of Science and Technology MISIS on eturintamassa Venäjän innovatiivisen, tietoon perustuvan talouden kehittämisessä ja tukee maan kykyä kilpailla menestyksekkäästi muiden kehittyneiden talouksien kanssa sekä integroitua täysin kansainväliseen yhteisöön. Kuten aiemmin, MISiS on edelleen yksi Venäjän johtavista opetus- ja tutkimuskeskuksista. Se tarjoaa ensiluokkaista ammattikoulutusta yli 14 000 perustutkinto-opiskelijalle ja tarjoaa laajat mahdollisuudet erikoistuneeseen tieteelliseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on siirtää yliopiston ideoita, innovaatioita ja teknologioita todelliseen sovellukseen. MISiS tavoitteena on tuottaa ja kasvattaa uraauurtavia prosesseja useilla eri aloilla aina historiallisesta metallurgian ja materiaalitieteen osaamisesta suhteellisen uusiin suuntiin nanoteknologiassa, bioteknologiassa, tietotekniikassa ja televiestinnässä sekä kestävässä kehityksessä ja energiatehokkaissa teknologioissa. Nämä tekniikat ovat välttämättömiä elämänlaadun parantamiseksi paitsi Venäjän federaatiossa myös maailmanlaajuisesti. Venäjän liittovaltion politiikan jälkeen tekniikan ja innovaatioiden alalla yliopisto pyrkii parantamaan tutkimus- ja kehityshankkeita ensisijaisilla talouden aloilla. Tavoitteenamme on luoda energiatehokkaita teknologioita ja ympäristöystävällisiä teollisen tuotannon menetelmiä sekä tuottaa uusia materiaaleja käytettäväksi näissä energiatehokkaissa teknologioissa. MISiS tukee monitieteistä ja monialaista lähestymistapaa koulutukseen . Missiomme painottaa perustutkintoa perus- ja jatko-opinnoissa sekä luomaan orgaanisen sidoksen koulutuksen ja tieteen välillä. MISiS pyrkii kehittämään uusia molempia osapuolia hyödyttäviä, yhteistyöhön perustuvia suhteita kansainvälisten teollisuus- ja koulutusyhteistyökumppaneiden kanssa samalla kun jatketaan olemassa olevien kehittämistä. Institutionaalinen näkemyksemme tunnistaa näennäisen paradoksin, että kilpailun maailmassa on kansainvälinen yhteistyö, joka voi luoda yliopiston tavoitteiden saavuttamista ja jatkuvaa kehitystä edistävän ympäristön.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

National University of Science and Technology MISIS

Ohjelma on tarkoitettu tutkijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan teoreettisen ja soveltavan fysiikan sekä muiden tieteiden ja tieteiden välillä. Teet tutkimuksesi fyy ... [+]

Kuvaus:

Ohjelma on tarkoitettu nuorille tutkijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan teoreettisen ja soveltavan fysiikan sekä muiden tieteiden ja tieteiden välillä. Teet tutkimuksesi fyysisistä ilmiöistä, niiden periaatteista ja prosesseista.

Ohjelma käynnistetään suurimman 03.06.01 "Fysiikan ja tähtitieteen" alaisuudessa, ja sitä valvoo fyysisten ja matemaattisten tieteiden tohtori, professori Sergei Mukhin - kansainvälinen tutkija kvanttimerkkiparametrien, kvanttivaiheen siirtymien ja elektroniikan teorian alalla. kvanttiilmiöt nanosysteemeissä, Nobel-palkinnon saajan Aleksei Abrikosovin opiskelija.

Opetus suoritetaan kokonaan englanniksi.

Koulutusprosessiin osallistuu kansainvälisiä tutkijoita ja opettajia: kemian tohtori, funktionaalisten materiaalien ja ympäristökohteiden kemiallisen diagnostiikan NUST MISiS johtaja Petr Fedotov; Ph.D., biolääketieteellisten nanomateriaalien laboratorion johtaja Maxim Abakumov; Fyysisten ja matemaattisten tieteiden tohtori, NUST MISiS : n fysikaalisten menetelmien laboratorion johtaja, akustiikka-optiikka ja laserlaitteisto syöpädiagnostiikkaan ja Therapy Efim Khazanov.... [-]

Venäjä Moskova
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
National University of Science and Technology MISIS

Ohjelma on suunniteltu tutkijoille, jotka haluavat jatkaa koulutusta värimetallien materiaalitieteen alalla. Tutkimusta tehdään metallisten materiaalien rakenteellisten j ... [+]

Kuvaus:

Ohjelma on suunniteltu tutkijoille, jotka haluavat jatkaa koulutusta värimetallien materiaalitieteen alalla. Tutkimusta tehdään metallisten materiaalien rakenteellisten ja fyysisten ominaisuuksien (termodynaaminen, termofyysinen, mekaaninen, elektrofysinen jne.) Alalla.

Ohjelma käynnistetään suurimman 22.06.01 ”Materiaalitekniikan” alaisuudessa, ja sitä valvoo värimetallien osaston johtaja, tohtori Alexey Solonin. Laitos on luonut ja menestyksekkäästi käyttänyt Venäjän ensimmäistä digitaalista valmistusta koskevaa master-ohjelmaa. Tutkijan osaamisalue on ei-rautametallien metallurgia, metallikomposiittimateriaalit, metallurgian mallinnuksen ongelmat.

Opetus suoritetaan kokonaan englanniksi.... [-]

Venäjä Moskova
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
МИСиС
Osoite
The National University of Science and Technology MISiS Leninsky Prospect, 4
119049 Moskova, Moskva, Venäjä
Verkkosivusto
Puhelin
+7 499-230-27-97