Lue virallinen kuvaus

Missä unelmiesi tullut toiveita ja ehtivät tulla saavutuksista-joka on Redlands kokemus. Koska meidän perustettiin vuonna 1907, Emme ole horjunut meidän lupaus: transformative koulutus ympäristössä akateemista kurinalaisuutta ja henkilökohtaista vastuuta, jossa voit sekoittaa mitä opit luokkahuoneessa elämän taitoja, jotka auttavat sinua vaikuttaa myönteisiä muutoksia maailmassa.

Olemme Redlands, Jossa uteliaisuus etsii inspiraatiota; jossa epäitsekkyyttä tulee palvelua; jossa pienet luokat edistää keskustelua ja keskustelua kipinöitä oivalluksia; jossa luovuus ja innovointi avoimet ovet ja muutosta elämäänsä; ja jossa monimuotoisuus rikastuttaa meitä kaikkia.

Olemme Redlands, Jossa välitämme enemmän siitä, kuka sinusta tulee kuin kuka olet aiemmin; jossa otamme hyviä opiskelijoita ja tehdä niistä suuria ihmisiä.

Mission Statement

University of Redlands on yksityinen, riippumaton taiteet yliopisto on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä opetusta joka vapauttaa opiskelijat tekemään valistuneen valintoja.

Redlands korostaa akateemista kurinalaisuutta, opetussuunnitelman monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetusmenetelmiä. Redlands edistää yhteisö tutkijat ja kannustaa moniarvoinen käsite arvojen haastamalla olettamuksia ja stereotypioita sekä luokat ja toimintaa. Redlands koulutus ylittää koulutusta omaksua heijastava ymmärrystä maailmasta; se etenee tietoja näkemystä, tietämyksestä merkitystä.

Tyytyväinen älyllisesti utelias opiskelijoille erilaisia ​​uskonnollisten, etnisten, kansallisten ja sosioekonominen tausta, Yliopisto pyrkii kehittämään vastuullisina kansalaisina osana täydellisen koulutuksen. Redlands rohkaisee yhteisö tunnelmaa poikkeuksellinen tilaisuus opiskelija johtajuutta ja vuorovaikutusta. Työskentelevät aikuiset, Yliopisto tarjoaa innovatiivisia akateemisia ohjelmia kätevä sijainti ja ajat.

Redlands sulautuu taiteet ja ammatilliset ohjelmat, sovellettu ja teoreettinen tutkimus, perinteiset suuret yhtiöt ja itse suunniteltu sopimuksia valmistumisen. Pienet luokat mahdollistavat kunkin opiskelijan osallistua luokan keskusteluihin, työskennellä läheisesti professorien ja saada laajaa yksilöllistä huomiota. Redlands edelleen herkkä nykyajan kehityssuuntaukset ja haasteet opiskelijat sitoutumaan eliniän oppimisen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


University of Redlands

University of Redlands tohtori Leadership Koulutuksen Justice (Ed.D.) on kansallisesti ainutlaatuinen ohjelma, joka tarttuu noin 20 opiskelijaa vuosittain täsmällinen tut ... [+]

Tohtorin Leadership Koulutuksen Justice

University of Redlands tohtori Leadership Koulutuksen Justice (Ed.D.) on kansallisesti ainutlaatuinen ohjelma, joka tarttuu noin 20 opiskelijaa vuosittain täsmällinen tutkimus, keskustelu, tutkimus ja käytäntö. Liikkeellepaneva tehtävä on tuottaa tieteellistä harjoittajia, jotka ovat haluttuja johtotehtävissä kouluissa, piirit, virastot ja julkisen palvelun.

Ohjelman yksi-of-a-kind korostaminen koulutus oikeuteen erottaa sen. Ajatus siitä, että kasvattajat taustastaan ​​pitäisi saada laadukkaita opetus, resurssit ja muut koulutusmahdollisuudet on keskeinen teemassa ohjelman, ja ehdokkaat ovat jatkuvasti työnnetään analysoida ja keskustella periaatteita oman pääoman ja koulutuksen oikeudenmukaisuuden.... [-]

Yhdysvallat Redlands
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal