University of Redlands

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Missä unelmiesi tullut toiveita ja ehtivät tulla saavutuksista-joka on Redlands kokemus. Koska meidän perustettiin vuonna 1907, Emme ole horjunut meidän lupaus: transformative koulutus ympäristössä akateemista kurinalaisuutta ja henkilökohtaista vastuuta, jossa voit sekoittaa mitä opit luokkahuoneessa elämän taitoja, jotka auttavat sinua vaikuttaa myönteisiä muutoksia maailmassa.

Olemme Redlands, Jossa uteliaisuus etsii inspiraatiota; jossa epäitsekkyyttä tulee palvelua; jossa pienet luokat edistää keskustelua ja keskustelua kipinöitä oivalluksia; jossa luovuus ja innovointi avoimet ovet ja muutosta elämäänsä; ja jossa monimuotoisuus rikastuttaa meitä kaikkia.

Olemme Redlands, Jossa välitämme enemmän siitä, kuka sinusta tulee kuin kuka olet aiemmin; jossa otamme hyviä opiskelijoita ja tehdä niistä suuria ihmisiä.

Mission Statement

University of Redlands on yksityinen, riippumaton taiteet yliopisto on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä opetusta joka vapauttaa opiskelijat tekemään valistuneen valintoja.

Redlands korostaa akateemista kurinalaisuutta, opetussuunnitelman monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetusmenetelmiä. Redlands edistää yhteisö tutkijat ja kannustaa moniarvoinen käsite arvojen haastamalla olettamuksia ja stereotypioita sekä luokat ja toimintaa. Redlands koulutus ylittää koulutusta omaksua heijastava ymmärrystä maailmasta; se etenee tietoja näkemystä, tietämyksestä merkitystä.

Tyytyväinen älyllisesti utelias opiskelijoille erilaisia ​​uskonnollisten, etnisten, kansallisten ja sosioekonominen tausta, Yliopisto pyrkii kehittämään vastuullisina kansalaisina osana täydellisen koulutuksen. Redlands rohkaisee yhteisö tunnelmaa poikkeuksellinen tilaisuus opiskelija johtajuutta ja vuorovaikutusta. Työskentelevät aikuiset, Yliopisto tarjoaa innovatiivisia akateemisia ohjelmia kätevä sijainti ja ajat.

Redlands sulautuu taiteet ja ammatilliset ohjelmat, sovellettu ja teoreettinen tutkimus, perinteiset suuret yhtiöt ja itse suunniteltu sopimuksia valmistumisen. Pienet luokat mahdollistavat kunkin opiskelijan osallistua luokan keskusteluihin, työskennellä läheisesti professorien ja saada laajaa yksilöllistä huomiota. Redlands edelleen herkkä nykyajan kehityssuuntaukset ja haasteet opiskelijat sitoutumaan eliniän oppimisen.

Sijainnit

Redlands

University of Redlands

Osoite
Redlands, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 909-793-2121

New York

Osoite
New York, New York, Yhdysvallat

joen ranta

Osoite
joen ranta, Kalifornia, Yhdysvallat

San Diego

Osoite
San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Torrance

Osoite
Torrance, Kalifornia, Yhdysvallat

Länsi-Covina

Osoite
Länsi-Covina, Kalifornia, Yhdysvallat

Burbank

Osoite
Burbank, Kalifornia, Yhdysvallat