The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IUBRS - potentiaalin hyödyntäminen korkeamman koulutuksen ja arvojen muodostumisen avulla.

IUBRS, kansainvälinen bioregeneratiivisten tieteiden yliopisto, määrittelee bioregeneratiiviset tieteet biologian haaraksi, jolla on valtava potentiaali tarjota ratkaisuja ihmiskunnan yleisen terveyden parantamiseksi. Biologian kaiken kattava luonne tieteenä vaatii enemmän tunnustusta alaa koskevalle tieteelle; Lääke. Kuten useimmat meistä tietävät, että muinaiset parannustieteet, kuten muinaiset intialaiset parannusmenetelmät, muinaiset egyptiläiset parannusmenetelmät tai muinaiskreikkalaiset parannusmenetelmät mainitakseni muutamia, ovat kaikki vaikuttaneet tavanomaiseen lääketieteeseen, jonka tunnemme, tunnustamme ja luotamme valtavirtaiseksi, allopaattiseksi tai länsimainen lääketiede. Tämä lääke on vuosien ajan palvellut meitä myös oireenmukaisen hoidon hoidossa ennaltaehkäisevän lääketieteen rinnalla.

IUBRS: n tiedekunta meni askeleen pidemmälle vastatakseen tarpeeseen, jonka mukaan korkea-asteen oppilaitoksen on tarjottava foorumi, jolla syntyy markkinarako, kuten bioregeneratiiviset tieteet, hankkiakseen tietä, jota tavanomainen ja yleinen oppilaitos muuten eivät tekisi tai tutkisi myöhemmin. keskustella, haastaa ja rakentaa rakentavasti tietoelin bioregeneratiivisten tieteiden ympärille. Kiitos sijoittaja-perustajille, jotka ovat uskoneet tämän tiedekunnan toimittamaan tämän foorumin muille ehdokkaille eli IUBRS: n opiskelijoille, tutkimaan bioregeneratiivisia tiedeitä noudattamalla CBE: n (Competence-Based Education) kehystä arvioimaan realistista mitattavissa olevaa lopputulosta. opiskelijoiden tavoitteeseen yhdessä IUBRS: n BRS-kehitystavoitteen kanssa.

Tämä foorumi luotiin tarjoamaan oppijoille kompetenssipohjaista koulutuskokemusta seuraavan institutionaalisen ja henkilökohtaisen tavoitteen saavuttamiseksi:

  • Tarjota foorumi biogeneratiivisille tieteille hankkia kehys, jonka avulla oppijat voivat tutkia itseohjautunutta näkemystä ohjaamalla tiedon hankkimista regeneratiivisen lääketieteen alalla.
  • Jotta oppijat voivat kehittää osaamistaan tieteiden mitattavissa rajoissa, suunnitella tietoelin omalle markkina-alueelleen biogeneratiivisten tieteiden piirissä.
  • Mahdollistaa laajan vuoropuhelun syttymisen ja kasvamisen tiedekuntien, stipendiaattien ja ehdokkaiden välillä suuntaan rakentaa biogeneratiivisten tieteiden sisältö- ja tiedejakaumat vuorovaikutuksen ja tieteellisen lisäyksen tuotteeksi.

Bioregeneratiivinen tiede

Bioregeneratiivinen tiede (BRS) on monitieteinen biotieteen ala (ala), joka tutkii ja vuoropuhelua luonnollista alkuperää olevien aineiden, luonnossa esiintyvien aineiden ja bioteknologian tuotantotuotteiden soveltamisesta kohdistuu vaurioituneisiin soluihin, korjaa ja / tai korvaa vaurioituneet kudokset ja elimet, sekä, kautta vaikuttavan häiriön ja stimulaation biologisten prosessien solutasolla, jolloin biologinen ikä kääntyminen, käänteinen patologisen taustalla olevia mekanismeja rappeutumista ja aktivointi korjaus Pathways .

Sijainnit

New Castle

Osoite
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: