The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IUBRS - potentiaalin hyödyntäminen korkeamman koulutuksen ja arvojen muodostumisen avulla.

IUBRS, kansainvälinen bio-regeneratiivisten tieteiden yliopisto, määrittelee bio-regeneratiiviset tieteet biologian haaraksi, jolla on valtava potentiaali ratkaisujen renderoinnissa ihmiskunnan yleisen terveyden parantamiseksi. Biologian kaikenkattava luonne, koska tiede tarvitsee enemmän tunnustusta haaratieteeseen; Lääke.

Kuten useimmat meistä tietävät, että muinaiset parantavat tieteet, kuten muinaiset intialaiset parantamismenetelmät, muinaisen egyptiläisen parantamismenetelmät tai muinaiskreikkalaiset parantamismenetelmät muutamista mainitsemalla, ovat kaikki vaikuttaneet tavanomaiseen lääketieteeseen, jonka tunnemme, tunnustamme ja luotamme valtavirraksi, allopatiaksi. tai länsimainen lääketiede. Tämä lääke on vuosien ajan auttanut meitä hoitamaan oireenmukaista hoitoa myös ennaltaehkäisevän lääkityksen rinnalla.

IUBRS: n tiedekunta meni askeleen pidemmälle käsittelemään korkeakoulun tarvetta tarjota foorumi bio-regeneratiivisten tieteiden kaltaisen kapealle, jotta hankitaan tie, jota tavanomainen ja valtavirran oppilaitos muuten ei tai tutkisi myöhemmin keskustella, haastaa ja rakentaa rakentavasti bio-regeneratiivisten tieteiden ympärillä oleva tietämys.

Kiitos sijoittajien perustajille, jotka ovat uskoneet tämän polun tiedekunnalle toimittamaan tämän alustan muille ehdokkaille eli IUBRS-opiskelijoille, tutkimaan bio-regeneratiivisia tieteitä noudattamalla osaamispohjaisen koulutuksen (CBE) kehystä arvioidakseen realistisia mitattavia tuloksia linjassa opiskelijoiden tavoitteeseen yhdessä IUBRS: n BRS-kehitystavoitteen kanssa.Tämä foorumi luotiin tarjoamaan oppijoille kompetenssipohjaista koulutuskokemusta seuraavan institutionaalisen ja henkilökohtaisen tavoitteen saavuttamiseksi:

Kuinka IUBRS kehittää tietokantaa ehdokkaille?

"Kompetenssipohjainen koulutus (CBE) on lähestymistapa lääkäreiden valmistelemiseen harjoitteluun, joka on pohjimmiltaan suuntautunut tutkinnon suorittaneiden kykyihin ja joka on organisoitu yhteiskunnan ja potilaan tarpeiden analysoinnista saatujen kompetenssien ympärille. Siinä korostetaan aikaperusteista koulutusta ja luvataan suurempi vastuullisuus, joustavuus ja oppijakeskeisyys. " - Frank, 2010.

Mikä on biogeneratiivinen tiede?

Bioregeneratiivinen tiede (BRS) on monitieteinen biotieteen ala (ala), joka tutkii ja vuoropuhelua luonnollista alkuperää olevien aineiden, luonnossa esiintyvien aineiden ja bioteknologian tuotantotuotteiden soveltamisesta kohdistuu vaurioituneisiin soluihin, korjaa ja / tai korvaa vaurioituneet kudokset ja elimet, sekä, kautta vaikuttavan häiriön ja stimulaation biologisten prosessien solutasolla, jolloin biologinen ikä kääntyminen, käänteinen patologisen taustalla olevia mekanismeja rappeutumista ja aktivointi korjaus Pathways .

Sijainnit

New Castle

Osoite
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: