Lue virallinen kuvaus

122096_rsz_adobestock_57558261.jpg

Haluatko käyttää videoita ja podcasteja eloisan, historiallisen Philadelphian kaupungin dokumentoimiseen; hyödyntää Twitterin voimaa luoda sosiaalisia muutoksia; tutkia poliittisen ja vakuuttavan viestinnän luonnetta; tai matkustaa ulkomaille raportoimaan ympäri maailmaa, Kleinin media- ja viestintäopistossa on sinulle sopiva ohjelma. Joustavassa, mutta tiukassa opetussuunnitelmassamme yhdistyvät digitaalisen median viimeisimmät innovaatiot kokeneiden, tunnettujen tiedekunnan jäsenten ja tutkijoiden asiantuntemukseen.

Maan neljänneksi suurimmalla mediamarkkinoilla sijaitseva Klein College tarjoaa runsaasti akateemisia ja ammatillisia mahdollisuuksia mainonnan, lähetystoiminnan, journalismin, mediatuotannon, strategisen viestinnän ja muun opiskelijoille. Klein College -opiskelijana sinulla on käytössään runsaasti resursseja ja tukirakenne, joka keskittyy käytännön oppimiseen, reaalimaailman kokemuksiin ja sekoitukseen analyyttistä ja teoreettista tietoa keskittyen dynaamiseen kaupunkiympäristöömme.

Templen Kleinin media- ja viestintäopistolla on rikas historia ja kehitys, joka heijastaa viestinnän alaa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1927, Klein College on saanut jatkuvaa tunnustusta yhdeksi parhaimmista kouluistaan Yhdysvalloissa tarjoamalla oikean sekoituksen teoreettista oppimista ja käytännön mahdollisuuksia, Klein College tarjoaa johtavia akateemikkoja, tutkimusta ja tukea samalla kun valmistelee opiskelijoita menestyä jatkuvasti muuttuvassa teollisuudessa.

122097_rsz_adobestock_281404232.jpg

Elämä temppelissä

Sinusta ei koskaan tule tylsää temppelissä. Päivittäin voit valita monipuolisen joukon kulttuurisia, urheilullisia ja sosiaalisia aktiviteetteja, kuten opiskelijoiden järjestämiä klubeja, yhteisöpalveluhankkeita, urheilutapahtumia ja musiikkiesityksiä.

Nämä toiminnot eivät ole vain ajan täyteaineita. He tarjoavat myös mahdollisuuden tavata muita opiskelijoita ja laajentaa henkilökohtaisia ja ammatillisia verkostoitasi.

Taide ja kulttuuri

Taide ja kulttuuri elävät temppelissä. Lähes joka päivä tuo teatteri- ja tanssiesityksiä, konsertteja, taidenäyttelyitä ja vierailevia luennoitsijoita. Ja se on vain kampuksella. Sijaintimme ansiosta Philadelphiassa, sinulla on myös helppo pääsy kaupungin maailmanluokan museoihin, taidegallerioihin ja esittävien taiteiden tapahtumapaikkoihin.

Klubit ja järjestöt

Templessa asuu satoja opiskelijoiden johtamia klubeja ja organisaatioita, jotka kattavat laajan valikoiman henkilökohtaisia ja ammatillisia etuja. Jokainen antaa sinulle mahdollisuuden tulla mukaan kampuksen elämään ja olla yhteydessä opiskelijoihin, joilla on samanlaisia etuja.

Asuminen ja ruokailu

"Variety" on paras sana kuvaamaan temppelissä tarjolla olevia majoitus- ja ruokailumahdollisuuksia. Tarjoamme yhdeksän asuintaloa, erilaisia oleskelujärjestelyjä sekä lukuisia ruokailuvaihtoehtoja ja ateriasuunnitelmia, joista valita.

Terveys ja hyvinvointi

Opiskelijakokemuksesi sisältää muutakin kuin vain tutkijoita. Kun et ole luokassa tai lyö kirjoja, muista hyödyntää vaikuttavaa valikoimaamme terveys-, kunto- ja virkistysvaihtoehtoja, mukaan lukien maailmanluokan kuntosaleja ja kattava opiskelijoiden terveyskeskus.

Kaupunkielämä

Kun tulet temppeliin, tulet myös Philadelphiaan - yhteen maan monipuolisimmista ja elinvoimaisimmista kaupungeista. Täältä löydät yöelämän, kulttuurin, viihteen ja keittiön keittopaikan, vain muutaman minuutin päässä kampukselta.

Kestävä kehitys ja turvallisuus

Opiskelijoiden ja ympäristömme suojeleminen on temppelin kannalta äärimmäisen tärkeää. Siksi korostamme tällaista opiskelijoiden turvallisuutta ja vähentämme yliopiston vaikutusta yhteisöön, jossa elämme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Temple University Klein College of Media and Communication

Temple Universityn median ja viestinnän tohtoriohjelma yhdistää vahvan median ytimen humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin liittyvään henkiseen työhön ja auttaa sinua va ... [+]

Jatko-opinnot

Viestintä on kiehtovaa ja monipuolista tieteenalaa, joka yhdessä mediatutkimuksen kanssa sisältää tarkan tutkimuksen ihmisten ja median välisistä suhteista. Olipa olet kiinnostunut kulttuurisesta, taloudellisesta, historiallisesta tai sosiaalis-psykologisesta tilanteesta - tai niiden yhdistelmästä -, sukellat humanistisiin, tieteellisiin ja muihin aihealueisiin ansaitaksesi syventävän, monitieteisen tutkinnon dynaamisessa ja jatkuvassa -kääntyvä kenttä.

Temple Universityn median ja viestinnän tohtoriohjelma yhdistää vahvan median ytimen humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin liittyvään henkiseen työhön ja auttaa sinua varautumaan akateemiseen uraan tai urapolkuihin konsultoinnissa, koulutuksessa, rahoituksessa, hallituksessa, teollisuudessa, laissa, politiikassa tai tutkimuksessa . Median ja viestinnän jatko-opiskelijana työskentelet mentorien kanssa, osallistut tiedekuntien tutkimukseen ja tieteelliseen julkaisuun ja valmistutit vahvalla pohjalla teoriaan ja tutkimusmenetelmiin, jotka kattavat useita kiinnostavia alueita, mukaan lukien... [-]

Yhdysvallat Philadelphia
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi