Lue virallinen kuvaus

Rutgersin johtamis- ja työsuhdekoulu (SMLR) on johtava osaamisen osaamista työelämässä, tehokkaiden ja kestävien organisaatioiden rakentaminen ja muuttuvat työsuhteet. Koulu koostuu kahdesta osastosta, joista toinen keskittyy strategisen henkilöstöhallinnon kaikkiin osa-alueisiin ja toinen omistettuun työelämään ja työmarkkinasuhteisiin liittyviin yhteiskuntatieteisiin liittyviin erikoisuuksiin.

Henkilöstöhallinnon osasto on keskittynyt strategisen henkilöstöhallinnon kaikkiin osa-alueisiin, mukaan lukien inhimillisten voimavarojen merkityksen yksilöllisen ja organisatorisen menestyksen määrittelyyn ja henkilöstöresurssien hallintaan globaalissa kontekstissa. Työ- ja työsuhteiden osasto tutkii ja opettaa kaikkia työn ja työsuhteiden näkökohtia ja erityisesti sitä, miten kollektiivinen edustus ja julkinen politiikka voivat parantaa työntekijöiden hyvinvointia.

Lisäksi SMLR tarjoaa monia jatkokoulutus- ja sertifiointiohjelmia, joita opettavat maailmanluokan tutkijat ja asiantuntijat.

Historia

SMLR perustettiin alun perin New Jerseyn lainsäätäjän säädöksellä vuonna 1947 johtamis- ja työsuhteiden instituutiksi (IMLR). Muiden suurten teollisuusvaltioiden samanaikaisesti perustamien kollegojensa tavoin instituutti perustettiin uudenlaisen työvoiman hallinnointia koskevan yhteistyön muotojen edistämiseksi toisen maailmansodan lopussa tapahtuneen teollisen levottomuuden jälkeen. Se tuli virallisesti kouluksi New Jerseyn valtionyliopiston lippulaivakampuksella New Brunswickissä / Piscatawaysa vuonna 1994. Lue tästä Rutgersin ja IMLR: n työvoimakoulutuksen historiasta.

Miksi SMLR

SMLR tarjoaa ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa voit:

  • Opi hyvin mainituista ja julkaistuista tiedekunnista.
  • Koe innovatiivisia opetusmenetelmiä.
  • Verkosto alan johtajien kanssa.
  • Hanki työllistymismahdollisuuksia.

Yhdellä silmäyksellä

  • Opiskelijat: 1 597 (kokopäiväiset ja osa-aikaiset suuret yhtiöt)
  • Tiedekunta: 50 (kokopäiväinen)

ominaisuudet

  • Kolme perustutkinto-ohjelmaa, joissa on erilaisia painopisteitä, tarjoaa kaksi BA-ohjelmaa yhdessä Taiteen ja tiedekunnan kanssa ja BS-ohjelma, joka voidaan suorittaa verkossa. Tutki, mikä sopii tarpeisiisi ja etuihinne.
  • Koulu tarjoaa kaksi arvostettua maisterin tutkintoa: MHRM ja MLER. tutkinto työmarkkinasuhteissa ja henkilöstöresursseissa, ja tutkinnon suorittaneet tutkijat ja akateemiset tehtävät.
  • Tutkimus, jossa tutkitaan ja ennakoidaan työpaikan muuttuvaa luonnetta, on keskeinen osa koulun tehtävää.
  • Useat keskukset ja ohjelmat, jotka keskittyvät tutkimukseen ja työvoiman parantamiseen. Täydennyskoulutusohjelmiin kuuluvat työharjoittelu ja tutkimus nyt (LEARN) ja Rutgersin toimeenpaneva koulutus.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Rutgers University

SMLR: n Ph.D. työmarkkinasuhteiden ja inhimillisten voimavarojen ohjelma (IRHR) on monitieteinen ohjelma, joka oikeuttaa opiskelijat työ- tai korkeakouluopetukseen tai tu ... [+]

SMLR: n Ph.D. työmarkkinasuhteiden ja inhimillisten voimavarojen ohjelma (IRHR) on monitieteinen ohjelma, joka oikeuttaa opiskelijat työ- tai korkeakouluopetukseen tai tutkimuspaikkoihin. IRHR-ohjelma on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat:

Tutki työn maailmaa dynaamisessa globaalissa taloudessamme, mukaan lukien se, miten työsuhteet vaikuttavat organisaatioihin, työntekijöihin ja yhteiskuntaanTyöskentele johtavien tutkijoiden kanssa, jotka ovat kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustettuja asiantuntijoita monenlaisissa aiheissa työmarkkinasuhteissa ja henkilöstöresursseissaTule johtaviksi tutkijoiksi. Opiskelija oppii suunnittelemaan, suorittamaan ja julkaisemaan tiukkaa tutkimusta tieteellisissä aikakauslehdissä, kuten esim. Academy of Management Journalissa, Management Academy Review, Industrial and Labour Relations Review, Industrial Relations ja Journal of Applied Psychology .Kehittää opetustaitoja työskentelemällä opettajina ja opettamalla omia kurssejaan.Oppimisen tavoitteet opiskelijoilleSaavutetaan merkittävät kyvyt, apurahat, tutkimus- ja johtamistaidot työmarkkinasuhteissa ja henkilöstöresursseissaOsallistu ja suorita alkuperäistä tutkimustaValmistaudu uran ammattilaisiksi, jotka vaativat koulutusta korkeimmilla tasoilla yhteiskuntatieteissä, joissa käsitellään työmarkkinasuhteisiin ja henkilöstöresursseihin liittyviä kysymyksiä.Hallinto ja pääsy... [-]
Yhdysvallat Piscataway Township
September 2019
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Osoite
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Yhdysvallat