Noble Manhattan Global

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Noble Manhattan on ollut pitkään mukana valmentajakoulutuksessa ja sellaisena kuin se on kadehdittava asema siitä, että hän pystyy yhdistämään vuosien tietämyksensä ja kokemuksensa ja asettamaan itsensä alan johtajaksi. Hetkellä opit kaiken siitä, miten valmentajakoulut ovat riippumattomasti akkreditoituja alan sisällä ja voimme ylpeinä vaatia korkeimman akkreditoinnin tason. Vaikka koulutuksemme järjestetään monissa Iso-Britanniassa ja ulkomailla, päätoimipaikkamme sijaitsee Weymouthissa ilman muuta syytä kuin käymme puhetta. Valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä hyödyntämään mahdollisimman paljon elämästään, tunnistamaan mikä on todella tärkeää ja ylläpitämään tasapainoa.

Toimisto on 20 metrin päässä rannasta, joten me kaikki osaamme kokemusta henkeäsalpaavasta ja innostavasta näkökulmasta kun pääsemme työhön, ja yhdistettynä siihen on ylpeä tietää, että toimimme yli 26 maassa ja että olemme verkostoidut yhteistyökumppanit koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Pidämme oppilaitamme laajemmaksi perheestämme ja heillä on hyvät suhteet monien kanssa, jotka ovat jo päteviä, mutta haluavat olla osa Noble Manhattania. He osallistuvat meihin monella eri tavalla; tukiryhmät, näyttelyt, mentorointi jne. ja etsimme aina keinoja auttaa heitä kehittämään uransa.

Jotta oppilaitamme pääsisi paremmin oppilaiden ulottuville maailmanlaajuisesti, heitä pidetään usein Lontoossa tai Oxfordin osavaltiossa. Kurssit on suunniteltu huolellisesti niin, että ne tukevat sinun täytyy olla joustavia ja tehdä valintoja, kun ja kun opit enemmän valmennuksesta ja haluat kehittää urasi. Tärkeää on, että tiedät, että sinua tuetaan ja ohjataan tiellä, joka vie sinut niin lähelle tai kauas kuin haluat, ja saa sinut tunnustetuksi erittäin ammattitaitoiseksi valmentajaksi, jolla on alan tunnustettuja pätevyyttä, jota kunnioitetaan.

Sijainnit

Richmond

Osoite
11425 Timber Point Dr
Richmond, Virginia, Yhdysvallat

Weymouth

Osoite
Noble Manhattan Coaching Ltd
P.O Box 2142 Weymouth Dorset DT3 5YS, United Kingdom

Weymouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: