Lue virallinen kuvaus

Tiedämme, että menestys edellyttää yhtäläisiä osia älykkyyttä ja toimintaa. JMU: ssa on kyse siitä , että oleminen muutoksella on kyse.

Kun James Madison University tutkinnon suorittaneet opiskelijat ylpeinä ylittävät lavalle tutkintotodistuksen saamiseksi, he ovat enemmän kuin vain koulutettuja. He ovat jäseniä tekijöitä. He osaavat tehdä asioita. He ovat hiottu kykyään ajatella kriittisesti. He ovat oppineet vahvan työetiikan merkityksen, ja he ovat sitoutuneet ja osaavat tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Diplomit kädessä, he lähtevät kampusta päättäneet elää elämän merkityksestä ja harjoittaa uran tarkoitus.

Sijaitsee kauniissa Shenandoah Valley Virginia , JMU on tiukka-knit yhteisössä 22000 perustutkinnon ja jatko-opiskelijoiden ja 4000 tiedekunnan ja henkilökunnan, jotka tulevat eri puolilta maata ja ympäri maailmaa. Vain kaksi tuntia Washington DC: stä, JMU on nopeasti tulossa yksi maan johtavista valoista korkea-asteen koulutuksessa. Tämä johtuu siitä, että opiskelijat nauttivat epätavallisen hyvistä suhteista maailmanluokan tiedekuntaan, jotka ovat JMU: ssa, koska he haluavat oppia tietoja ja opettaa lahjakkaita opiskelijoita.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle ja tulevaisuudestasi? Vuoden 2014 Gallup-tutkimus yli 29 000 korkeakoulututkinnon suorittaneesta Yhdysvalloissa totesi, että kun professori otti henkilökohtaisen kiinnostuksensa heille, kun he olivat oppilaita, hän johti suurempaan tarkoituksenmukaisuuteen ja hyvinvointiin. Gallup totesi myös, että JMU: n alumnit pärjäävät hyvin kansallisen keskiarvon yläpuolella jokaisen hyvinvoinnin ulottuvuuden suhteen ja huomattavasti korkeammat kuin yli 100 korkeakoulut ja yliopistot Yhdysvalloissa

JMU-opiskelijat, tiedekunta ja alumnit käyttävät yhtä suuria osia älykkyytensä ja toimintansa menestyäkseen kaikenlaisissa harjoituksissa: he lisäävät innovaatioita ja löytöjä, johtavat yritystoimintaan, edistävät kulttuuria, parantavat terveydenhuoltoa, uudistavat koulutusta, uudistavat kansalaisyhteiskuntaa ja kilpailevat yleisurheilussa - he ovat muutosta jokaisella mielikuvituksella.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

James Madison University

Musiikkitaiteen tohtoriohjelma (DMA) on James Madison University musiikkikoulussa tarjottu edistyksellisin opintojakso. Ohjelma on suunniteltu siten, että korkeakoulututk ... [+]

Musiikkitaiteen tohtoriohjelma (DMA) on James Madison University musiikkikoulussa tarjottu edistyksellisin opintojakso. Ohjelma on suunniteltu siten, että korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat korkeammalla koulutuksella korostamalla pedagogiikkaa ja kirjallisuutta sekä kehittyneitä suorituksia tai johtamistaitoja. Ohjelma hakee ehdokkaita, joilla on mahdollisuuksia saavuttaa korkein saavutus johtamisessa / suorituksessa ja opetuksessa.

Kolmen vuoden tutkinto edellyttää 60-72 luottotuntia, mukaan lukien ydin- ja keskittymisvaatimukset. Asuinpaikkavaatimus on kaksi vuotta. Tutkinnon kolmannen vuoden aikana DMA: n opiskelijoiden on suoritettava kirjalliset ja suulliset kokeet.

... [-]
Yhdysvallat Harrisonburg
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
James Madison University

Strateginen johtamisohjelma korostaa liiketoimintaperiaatteita, vastuuvelvollisuutta ja johtamisen teoriaa ja sovelluksia, jotka ovat kaikki uudistuksia, joita kansallise ... [+]

Strateginen johtamisohjelma korostaa liiketoimintaperiaatteita, vastuuvelvollisuutta ja johtamisen teoriaa ja sovelluksia, jotka ovat kaikki uudistuksia, joita kansalliset ryhmät ovat mainostaneet tärkeiksi uusille kasvatuksellisille, ei-kaupallisille ja korkeakoulujen hallinnoijille. Opiskelijoita opastetaan johtamisperiaatteisiin ja laajempaan visionääriseen näkökulmaan, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan johtajuuden kannalta. Ohjelma korostaa käytännön sovelluksia, jotka perustuvat kehittyneisiin tutkimustietoihin, joita tarvitaan datapohjaiseen, innovatiiviseen päätöksentekoon nykyisessä ja tulevassa käytännössä.

Johtamiskurssiin kuuluvat mallit, teoriat ja prosessit sekä sovellukset. Kapteenin johtajuuskurssilla tarvitaan ylivoimaisuutta. Johtamiskurssien lisäksi opiskelijat osallistuvat kurssien klustereihin, jotka keskittyvät tutkimusmetodologiaan, mukaan lukien mittaukset, tilastot ja vastuuvelvollisuus; kuten liikkeenjohdon rahoitus, päätöksenteko ja valvonta sekä muut hallintokurssit. Opiskelijat valitsevat erikoistumiskeskittymän voittoa tavoittelemattomasta ja yhteisöjohtajuudesta, organisaatiotieteestä ja johtajuudesta, tai jälkisuuntaisesta analyysistä ja johtamisesta. Opiskelijat kaikissa pitoisuuksissa tutkivat strategista johtamista, kannustus- ja vapaaehtoistyöstrategioita ja -periaatteita sekä edistyksellistä johtajuuden dynamiikkaa.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Being the Change

JMU in Three Words

You are Welcome Here