Lue virallinen kuvaus

Humanistinen korkeakoulu käsittelee maailmanlaajuisia haasteita ja mahdollisuuksia, jotka liittyvät yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyteen ja kehitykseen vaikuttaviin fyysisiin, käyttäytymiseen ja taloudellisiin tekijöihin.

Visiomme on johtaa kollegiona kansallisesti innovatiivisten akateemisten ja tutkimusohjelmien avulla, jotka valmistelevat 21. vuosisadan ammattilaisia.

Perhe- ja lastentieteiden osasto

  • Ohjelmissa korostetaan lasten ja perheiden terveyttä ja kehitystä koulutuksen, tutkimuksen ja palvelun kautta yhteisölle.
  • Ammattimahdollisuudet tällä alalla ovat lisääntyneet uusien mahdollisuuksien takia, jotka ovat syntyneet, kun kansalaiset keskittyvät perheiden ja lasten hyvinvointiin.
  • Avioliitto- ja perheterapian tohtoriohjelma on akkreditoitu avioliitto- ja perheterapiakoulutuksen akkreditoinnista.
  • Opiskelijat voivat täyttää vaatimukset tulla perheaktivoittajaksi, jota sponsoroi kansallinen perheneuvosto (NFCR).

Perhe- ja lapsitieteet ovat enemmän kuin ihmisten kanssa työskentely - pyrimme muuttamaan heidän elämäänsä. Tarjoamme opinto-ohjelmia sekä perus- että jatko-opiskelijoille, jotka vastaavat lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden tarpeisiin koko elinkaaren ajan kiinnittäen erityistä huomiota monimutkaisten perheiden tarpeisiin.

R1 Tutkimusyliopisto

FSU on yksi vain 115 tutkimuslaitoksesta, jotka on luokiteltu ”R1 Research University… (Korkein tutkimustoiminta)” Carnegie-luokassa.

yhteistyö

Monitieteinen tutkimusympäristö mahdollistaa yhteisten oppimisen tieteenalojen, tiedekunnan ja kohorttien välillä. Tämä yrittäjähenki yhdessä osastossa herättää uteliaisuutta ja optimoi suorituskyvyn.

Tiedekunnan etuja

Arvokas tiedekunta antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella aiheita ammatillisten tutkijoiden kanssa, jotka jakavat kiinnostuksensa.

keskuksissa

Perhe-instituutti

Florida State Universityn perhe-instituutti luo uutta tietoa, kouluttaa ammattilaisia ja tiedottaa päätöksentekijöille perheistä Floridassa, alueella ja kansakunnassa.

Paremman terveydenhuollon keskus

Keskitytään korkeakoulu- ja yhteisöpohjaisten ohjelmien mallin kehittämiseen ja testaamiseen, jotta voidaan puuttua terveyseroihin aliarvostetuissa väestöryhmissä.

Pariskunnan keskus

MFT-jatko-opiskelijat on koulutettu systeemiseen tai relaatioterapiaan. Koko elämän ajan olemme olemassa useissa suhteissa, jotka vaikuttavat suoraan ja välillisesti hyvinvointiimme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Avioliiton ja perheterapian (MFT) tohtoriohjelmassa on pitkä ja rikas historia. Ohjelma käsittelee perheprosesseja ja empiirisesti tuettuja relaatiotutkimuksia tämän päiv ... [+]

Avioliiton ja perheterapian (MFT) tohtoriohjelmassa on pitkä ja rikas historia. Ohjelma käsittelee perheprosesseja ja empiirisesti tuettuja relaatiotutkimuksia tämän päivän monipuolisille perheille sitoutumalla ohjelmoivaan tutkimukseen ja pitkälle kehitettyyn kliiniseen valmisteluun.

Painopisteemme on koulutuksen järjestäminen, jotta voisimme tulla akateemiseen asemaan sopivaksi tutkijaksi ja samalla edistää kliinistä osaamista. Ohjelma on suunniteltu tuottamaan MFT-johtajia, jotka ovat panostaneet tieteellisen tiedon edistämiseen kehittyneiden tutkimusohjelmien avulla.

Avioliitto- ja perheterapiaohjelma Floridan osavaltion yliopistossa (FSU) on akkreditoitu avioliitto- ja perheterapiakoulutuksen akkreditoinnista (COAMFTE). FSU on akkreditoitu korkeakoulujen ja koulujen eteläisen yhdistyksen (Colleges and Colleges) toimesta.... [-]

Yhdysvallat Tallahassee
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Human Development and Family Science (HDFS), Ph.D. Ohjelma kouluttaa oppilaita tulemaan seuraavan sukupolven tutkijoille, yliopiston tiedekunnille ja tutkijoille. Tutkinn ... [+]

Human Development and Family Science (HDFS), Ph.D. Ohjelma kouluttaa oppilaita tulemaan seuraavan sukupolven tutkijoille, yliopiston tiedekunnille ja tutkijoille. Tutkinnon suorittaneet ovat menestyksekkäästi valinneet paikkansa valinnoissa joissakin maan johtavista akateemisista laitoksista.

HDFS: n opetussuunnitelmassa käsitellään relaatiota ja perheprosessia nykyisissä perheissä, kuten avoparien, avioero- ja uudelleen avioliiton perheiden, sotilaallisten perheiden ja kasvatusperheiden kanssa. Tiedekunta on perehtynyt lasten ystävyyssuhteisiin, pari-dynamiikkaan, intiimiin kumppaniväkivaltaan, vanhempainkäytäntöihin, rodulliseen sosialisointiin.

opetussuunnitelmaVaaditut peruskurssitHOE 6366 Tutkimus Best Practices in Human SciencesCHD 5617 Ammatillinen kehitys FCS: ssäFAD 5481 College-opetus perhe-tiedekunnassaFAD 5942 Valvottu opetusCHD 6261 Lasten kehityksen teoriatFAD 6436 Perhe-tieteen teoriatFAD 6930r Erityisaiheita MFT: ssä: Perheiden monimuotoisuusVaadittu tutkimus ja tilastotCHD 5915 TutkimusmenetelmätFAD 5700: n soveltava tutkimus ihmisen tieteissäFAD 6935r: n erikoisaiheet FCS: ssä: Laadulliset menetelmät FCS: ssäFAD 5912r Valvottu tutkimusFAD 6917: n tutkimusmenetelmät FCS: ssäFAD 8964r alustava väitöskirjaFAD 6980 VäitöskirjaFAD 8985r väitöskirjatutkimusData Analytic Valinnaiset (esimerkit)COM 5317 Sisällön analysointi viestintätutkimuksessaEDF 5402 Adv. Vaihteluohjelmien analysoinnin aiheet.EDF 5406 MonimuuttujaanalyysisovelluksetEDF 5409 Syy-mallinnusEDF 5410 Parametriset analyysisovelluksetSOW 6407 -tutkimuksen tutkimusmenetelmätSTA 5179 Sovellettu selviytymisanalyysiSTA 5856 Aikasarja ja ennustamismenetelmätValinnaiset kurssit (esimerkit)CHD 5618: n politiikan kehittäminen ja analysointi FCS: ssäCHD 5266 Advanced Child DevelopmentCHD 5919 Apurahan kirjoittaminen FCS: ssäFAD 5263 Advanced Family StudiesFAD 5900 lukemat FCS: ssä (aiheet vaihtelevat)FAD 5906 -ohjattu yksilöllinen tutkimus (aiheet vaihtelevat)FAD 6930r Erityisaiheita MFT: ssä: Intervention ResearchFAD 6916 -tutkimus MFT: ssäTutkimuskoulutus... [-]
Yhdysvallat Tallahassee
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi