Lue virallinen kuvaus

Tietoja The Graduate School

Tällä Clarkson, innovaatio on vaikutus. Opiskelijat, jotka valitsevat Clarkson jatko ja ammatilliset ohjelmat tänne tarkoituksella: etukäteen tietoa, tutkia ideoita, jotka liikuttavat yhteiskunta, ja rakentaa mielekästä uraa. Kautta maailman asiaa opetussuunnitelma ja sitoutumista johtajien teollisuudessa, liike, ja koulutuksen olet valmis järkeä monimutkaisten järjestelmien, väärentää yhteydet ympäri ihmistä ja kenttiä, ja löytää luovia ratkaisuja joihinkin nykypäivän Kiusallinen haasteista. Syvennät tietopohjaa nopeuttaa ideat erinomaisia ​​tuotteita ja lyijy organisaatioita, joilla on vaikutusta.

Liitännät tehdä ero. Clarkson alumniverkostossa on yli 40000 ihmistä vahva ja täynnä johtajia, jotka inspiroivat impactful järjestöjen tuottaa ideoita, jotka muuttavat tapaa, jolla ihmiset elävät, ja sitoutua nykyistä ylioppilaskunnan mielekkäästi. Meidän dekaanit ja tiedekunnan neuvottelemaan säännöllisesti oman neuvoa-antavien toimikuntien koostuu teollisuuden johtajia, alumni työnantajien, tutkimuskumppanien, aivoriihessä konsortion jäsenet, ja ikäisensä yliopistomaailmassa. Koska rekisteröidyllä opiskelija, voit hyödyntää Clarksonin alumniyhdistys ohjelmia ja käyttää myös Career Center palveluista etukäteen oman ammatillisen kehityksen.

Tiukka ja henkilökohtainen. Vuodesta Fulbright ja National Science Foundation Tutkijat korkeasti valtuutetuista ammattilaisia ​​ja tutkijoita yhteistoiminnasta mielipidejohtajien teollisuudessa, tiedekunnan Clarkson tuovat oman kokemuksensa ja verkot opetus- ja neuvonta. Ne voivat koskea vaatimuksiin elämän luokkahuoneen ulkopuolella, olitpa toimiva vanhempi, uran striver tai yhdyskuntapalvelu vapaaehtoinen. Saat tietää tiedekunnan henkilökohtaisesti luokkakoot ovat tarkoituksella pieniä kaikkien eri oppiminen: onsite, verkossa, koko ajan ja osa-aikaisesti.

Sen arvoinen. Clarksonin pedagoginen lähestymistapa tuottaa tuloksia. Mukaan Brookings Institution, joka on Clarkson määrin lisää valmistuneiden puolivälissä uransa ansiot yli 40%. PayScale Inc. riveissä Clarkson top 12 Best maisteri myöntäminen ohjelmat palkanmaksukausittain potentiaalia. Ja yksi viidestä Clarkson alumni on jo CEO, omistaja yrityksen tai johtavassa johtajistoon.

Huomionosoituksia

  • 95% Education Program Valmistuneet Sijoitus 3 kuukautta valmistumisen jälkeen
  • Yli 90% MBA-ohjelma Valmistuneet Place 3 kuukautta valmistumisen jälkeen
  • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016
  • Paras Korkeakoulut for Veterans, US News & World Report, Americas Best Colleges 2016.
  • Online MBA-ohjelma rankattu yhdeksi alkuun 40 kansakunnan, US News & World Report 2015.
  • Top 50 Amerikan Most Entrepreneurial yliopistot, Forbes

Graduate School Mission

Tarjota jatko-ohjelmia ja ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksia varustaa lupaavia opiskelijoille tietoja ja osaamista työnantajat haluavat ja opiskelijoiden täytyy muovata menestyksekkään uran.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Clarkson University Graduate School

Pääsyyn tarvitaan MS-tutkinto siviili- ja ympäristötekniikan tai muun tekniikan kurinalaisuudesta. Hakijoita, joilla on sekä BS- että MS-tutkintoja muilla aloilla kuin in ... [+]

Pääsyvaatimukset

Maisterin tutkinto siviili- ja ympäristötekniikan ohjelmasta tai muusta insinööritieteestä vaaditaan otettavaksi. Hakijoita, joilla on sekä BS- että MS-tutkinnot muilla aloilla kuin tekniikan aloilla, voidaan vaatia osoittamaan pätevyyttä ylimääräisten perustutkintokurssien avulla osastojen tutkinnon komitean määräämin mukaan. Tämä voi sisältää lisäkoulutuksen, jota ei voi myöntää jatko-opiskelijoille.

Sisäänpääsyyn ei vaadita minimitason pistekeskimääräistä keskiarvoa. Kaikista hakijoista odotetaan kuitenkin ylivoimaista akateemista saavutusta.

Seuraavat ovat vähimmäisvaatimuksia:90 luotto tuntia BS: n jälkeen39 luotto tuntia työselostus15 luotto tuntia pääkenttäänYhdeksän luotto tuntia pienellä kentälläKuusi luottotuntia muusta osastosta kuin oppilaitoksesta (Kurssit, jotka on kaksoiskirjautunut CE: ssä ja toinen osasto eivät ole laskeneet näistä kuudesta luottoajasta.)Enintään 30 luotto tuntia siirto luotto (luokka B tai parempi).Kaikki työ on saatava päätökseen seitsemän vuoden kuluessa ehdokasvalmennuksen päättymisestä.Kaikkien opiskelijoiden on läpäistävä ydinkursseja yhdellä seuraavista erikoisaloista: ympäristö, geotekninen, rakenteellinen, liikenne ja vesivaratekniikka.... [-]
Yhdysvallat Potsdam
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Clarkson University Graduate School

Sähkötekniikan ja tietotekniikan osastolla on jatko-opinnoissa sähköisen ja atk-tekniikan filosofian tohtorin (Ph.D.) johtajia. Clarksonin yliopisto tarjoaa myös kampukse ... [+]

Ohjelmamme

Sähkötekniikan ja tietotekniikan osastolla on jatko-opinnoissa sähköisen ja atk-tekniikan filosofian tohtorin (Ph.D.) johtajia. Clarksonin yliopisto tarjoaa myös kampuksen ulkopuolista tohtorintutkintoa. joka on suunniteltu auttamaan päteviä ulkomailla asuvia ehdokkaita kirjoittamaan Clarksonin yliopistoon tohtorintutkinnon suorittaneina.

opetussuunnitelmaTutkintovaatimuksetVähintään 90 luottotuntia (BS: n ulkopuolella), joka vastaa vähintään kolme lukuvuotta täysipäiväistä opiskelua, joista kahdessa on oltava Clarksonin asuinpaikka. Korkeakoulututkinto voidaan hyväksyä enintään 30 luotto tuntia.Vähintään 6 luotto tuntia seminaarityöskentelystä.Vähimmäiskurssi: 39 luottotuntia yhteensä, 9 luotto tuntia ala-alalla, 6 luotto tuntia laitoksen ulkopuolella ja 9 luotto tuntia otettu asuinpaikka klo Clarkson. Kurssista vähintään 21 tuntia tulee suorittaa sähkö- ja tietotekniikan osastolla.Väitöskirja on jätettävä ja puolustettava suullisesti ennen viiden tiedekunnan jäsentä, jossa vähintään yksi komitean jäsen on opinnäytetyön neuvonantajan ulkopuolelta.... [-]
Yhdysvallat Potsdam
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Clarkson University Graduate School

Tietojenkäsittelytieteen laitos tarjoaa tietojenkäsittelytieteen tohtorin. Ohjelma on suunniteltu lisäämään opiskelijan perustietoa ja antamaan opiskelijan ohjausta ja ko ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen laitos tarjoaa tietojenkäsittelytieteen tohtorin. Ohjelma on suunniteltu lisäämään opiskelijan perustietoa ja antamaan opiskelijan ohjausta ja kokemusta tutkimuksessa. Valmistunut opiskelija pyrkii saavuttamaan nämä tavoitteet suorittamalla pitkälle kehitettyjä kursseja, osallistumaan seminaareihin ja tekemään ja raportoimaan tutkimushankkeista. Osasto tarjoaa edun tutkijoiden ja tiedekunnan läheiselle henkilökohtaiselle yhdistykselle kiinnittäen erityistä huomiota yksilöllisiin tarpeisiin ja etuihin.

opetussuunnitelma

Ph.D. Tietojenkäsittelytieteen tutkinto voidaan suorittaa vähintään kolmessa ja enintään seitsemän vuoden jatko-opinnoissa.... [-]

Yhdysvallat Potsdam
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi