Lue virallinen kuvaus

Koulutus sydämellä ja sielulla - ja voima muuttaa

Boston College , ensimmäinen korkeakoulu, joka toimii Bostonin kaupungissa, on nykyään kansakunnan tärkeimpien yliopistojen joukossa, johtava taiteilija, tieteellinen tutkimus ja opiskelijoiden muodostaminen.

Perustuen jesuiittojen perustajia innoittaviin ihanteihin, Boston College kehottaa oppilaita katsomaan sisäänpäin, mutta aina tavoittelemaan - kehittämään mielensä ja kykyjään täysimääräisesti ja käyttämään niitä muiden palveluksessa.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Tietoja Morrissey College

Robert J. Morrisseyn taidekorkeakoulu edistää opiskelijoiden tiukkaa henkistä kehitystä ja uskonnollista, eettistä ja henkilökohtaista kasvua. Morrisseyn yliopiston tiedekunta ja opiskelijat osallistuvat suoraan maailman kiireellisimpiin ongelmiin käyttämällä lahjojaan yhteisen edun parantamiseksi.

Morrissey College tarjoaa humanististen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden jatko-ohjelmia. Opiskelijat alkavat valmistautua menestymään monenlaisissa urakehityksissä ja valmiina palvelemaan kykenevinä ja intohimoisina johtajina, jotka toimivat hapan hyväksi yhteisöissä ympäri maailmaa.

Boston College vanhimpana ja suurimpana osastona Morrissey College edustaa jesuiittoa, katolista sitoutumista tutkinnan syvyyteen, akateemista huippuosaamista ja koko ihmisen kouluttamista vapaiden taiteiden kanssa.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Miksi Boston College ?

Kun opiskelijat tulevat Boston College , he ottavat ensimmäiset askeleet löytämismatkalle, joka stimuloi heidän henkistä, henkilökohtaista, eettistä ja hengellistä kasvua. Morrisseyn taide- ja tiedekorkeakoulujen ohjelmat pyytävät oppilaita oppimaan itsestään, yhteisöistään ja maailmastaan, etsimään totuutta kaikkialla, missä he menevät, ja käyttämään kykyjään muiden elämän parantamiseksi.

Ne, jotka etsivät elämää kestävää koulutusta, löytävät haasteen ja tuen, jotta voidaan rakentaa mielekkäitä ja täysipainoisia futuureja.

1. Dynaaminen vapaan taiteen koulutus

Tutustu moniin tieteenaloihin, jotka muodostavat hyvin koulutettuja ihmisiä, jotka ovat valmiita menestymään 2000-luvulla. Boston College vapaiden taiteiden koulutus kehittää arvokkaita taitoja, kuten kriittistä ajattelua, eettistä päätöksentekoa, tehokasta viestintää ja kykyä nähdä inhimillistä kokemusta eri näkökulmista.

2. Älyllinen tiukka

Morrissey College haastaa oppilaat löytämään ja saavuttamaan täyden potentiaalin. Tunnettu tiedekunta, innovatiiviset kurssit ja off-kampuksen mahdollisuudet lisäävät opiskelijoiden tietämystä ja kokemusta.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuit, katolinen perinne

Henkinen kurinalaisuus, tietämyksen integrointi, opiskelijan muodostuminen, yksilöiden hoito, opetuksen tarjoaminen muille - nämä jesuiitat, katoliset arvot määrittävät Boston College -kokemuksen.

4. Tutkimus eri alojen välillä

Tässä tieteellinen yhteistyö tuo tutkimusta ja opetusta perinteisten kurinalaisuuksien ulkopuolelle. Opetussuunnitelma, Liberaalien taiteiden instituutti, integroidun tieteen ja yhteiskunnan laitos sekä erilaiset tutkimushankkeet kokoavat yhteen eri tutkimusalueiden opiskelijoita ja tiedekuntaa.

5. Bostonin edut

Yli 50 korkeakouluopistoa pääkaupunkiseudulla Boston on todellakin yksi tärkeimmistä yliopistokaupungeista. Se on myös maailmanluokan kaupunki, joka on täynnä historiaa, tieteellisiä ja teknologisia innovaattoreita, kulttuuria ja harjoittelumahdollisuuksia.

6. Alumni-verkosto

Opiskelijat hyötyvät lähes 180 000 Boston College -henkilöstön tiukan ja uskollisen verkoston yhteyksistä ja tuesta.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Boston College

Meidän Ph.D. ohjelma tarjoaa perusteellisen koulutuskokemuksen. Peruskurssi tehdään solubiologiassa, biokemiassa, molekyylibiologiassa, genetiikassa, bioinformatiikassa j ... [+]

Boston College biologian tiedekunnan viesti

Tervetuloa Biologian laitokseen, jossa tutkimus on Ph.D.: n ytimessä. kokea. Pyrimme tarjoamaan tutkinnon suorittaneillemme teknistä ja henkistä koulutusta, jota tarvitaan tulevaisuuden menestykseen monissa eri uralla.

Osastomme on hyvin varustettu nykyaikaisille molekyyli-, solu-, genomi-, proteomi-, biokemiallisille, kuvantamis- ja bioinformatiikan tutkimuksille. Meillä on ydinlaitoksia, joissa on nykyaikaiset instrumentit genomiikan tutkimukseen, fluoresenssiin ja korkean resoluution live-solujen kuvantamiseen ja virtaussytometriaan, erinomaiset eläinmahdollisuudet ja merkittävät laskennalliset resurssit. Kasvamme edelleen tiedekuntamme uusilla palkkaajilla, jotka vahvistavat edelleen ydinosaamistamme: tutkitaan solu- ja kehitysbiologian, mikrobiologian ja infektioiden perusongelmia ja bioinformatiikkaa.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Boston College

Näiden ohjelmien merkittävä piirre on laaja ja monipuolinen valikoima kursseja, joita jatko-opiskelijoille on tarjolla joka semestri. Ne kattavat filosofian historian ja ... [+]

Tervetuloa Boston Collegein filosofian laitokseen

Boston College -oppilaitoksen filosofiaohjelmat houkuttelevat lahjakkaita opiskelijoita ympäri maailmaa. Tarjoamme maisterin ja tohtorin tutkinnon, joka kattaa kaikki filosofian historian jaksot ja filosofisten lähestymistapojen moninaisuuden.

Filosofian laitos on tunnettu vahvuudestaan filosofian historiassa, nykyaikaisessa mannerfilosofiassa ja käytännön filosofiassa, mukaan lukien etiikka ja sosiaalipoliittinen filosofia. Lisäksi laitos tarjoaa kaksi monialaista ohjelmaa: filosofia ja laki sekä filosofia ja teologia. Ohjelmaan sisältyy myös aasialaista filosofiaa ja diasporaa.

Joka syyskuu tohtoriohjelmamme myöntää pienen joukon uusia opiskelijoita, jotka ovat välittömästi tervetulleita tutkimusavustajiksi. Kokemus työskentelystä vakiintuneen tutkijan kanssa on suunniteltu auttamaan opiskelijaa oppimaan joitakin filosofisen tutkimuksen perustaitoja ja luomaan mentorointisuhde yhden tai useamman tiedekunnan kanssa. Ohjelman joustavuus takaa yksilöllisen huomion suunniteltaessa tervetullut suunnitelman Bostonin korkeakoulututkimuksen filosofian osastolle. Kaikki Ph.D. opiskelijat saavat rahoitusta ohjelman viidennen vuoden aikana (neljäs vuosi, jos he tulevat MA: n kanssa) edellyttäen, että vaatimukset täyttyvät. Tohtorikoulutettavat saavat kokemusta opetuksesta yliopiston kahden lukukauden filosofiassa Henkilön ydinkurssista. Ohjelman kahdessa ensimmäisessä vuodessa on opetusseminaari, joka auttaa valmistelemaan tohtorikoulutettavia suunnittelemaan omia opetussuunnitelmiaan ja antamaan palautetta opetuksesta. käynnissä olevat luokittelut käydään sen jälkeen.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Boston College

Laitos keskittyy erittäin yhteistyöhön perustuvaan lähestymistapaan, jossa opiskelijat ovat tärkeä osa yhteisöä. BC-fysiikan tiedekunnan kanssa työskentelyn lisäksi opisk ... [+]

Tervetuloa Boston College yliopiston fysiikan laitokseen

Tervetuloa Boston College yliopiston fysiikan laitokseen. Osastomme pääpaino on huippututkimus, joka keskittyy kokeelliseen ja teoreettiseen tiivistetyn aineen fysiikkaan. Olemme suhteellisen lyhyessä ajassa tulleet yhdeksi maan johtavista tiivistettyjen aineiden osastoista. Eräitä nykyisiä kiinnostavia alueita ovat suprajohtavuus, aurinkosähkö, metamateriaalit, termoelektriset laitteet, nanorakenteet ja nanomateriaalit biosensoimiseksi, plasmonit, plasmat, topologiset eristimet, uudet elektroniset materiaalit ja muut vahvasti korreloidut elektronijärjestelmät.

Jatko-opiskelijat osallistuvat tähän tutkimukseen ja saavat teknisen ja henkisen koulutuksen, jota tarvitaan tulevaisuuden menestymiseen heidän valitsemallaan urakehityksellä. Osastoon kuuluu 17 tiedekuntaa, lukuisia jälkikoulutuksia ja noin 50 jatko-opiskelijaa, jotka kaikki ovat tukeneet opetusavustajina tai tutkimusapulaisina.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Boston College

Ph.D. historian tutkintoa tarjotaan keskipitkän historian, aikaisen modernin eurooppalaisen historian, nykyaikaisen eurooppalaisen historian, amerikkalaisen historian ja ... [+]

Tervetuloa Boston College jatko-historiaan

Boston College historian jatko-ohjelmat houkuttelevat lahjakkaita opiskelijoita ympäri maailmaa. Tarjoamme MA ja Ph.D. ohjelmat, joissa on koulutusta useilla alueellisilla ja temaattisilla erikoisuuksilla; Brittiläinen, keskiaikainen, Yhdysvaltain ja nykyaikainen eurooppalainen historia ovat pitkään olleet osaston vahvuuksia. Kehittyvillä tiedekunnan osaamisalueilla ja jatko-opiskelijoilla on Etelä-Aasian, Itä-Aasian ja Latinalaisen Amerikan historia. Lisäksi osasto kouluttaa useita vertailevia ja valtioiden rajat ylittäviä alueita, jotka ovat erityisen kiinnostuneita uskonnon historiasta, imperiumeista ja perinnöistä, Atlantin maailmasta, kaupunkien historiasta ja kansainvälisestä historiasta.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Boston College

Boston College matematiikan osasto tarjoaa valikoivan ja kohdennetun tohtoriohjelman lahjakkaille opiskelijoille, jotka ovat erikoistuneet kolmeen laajaan tutkimusalueese ... [+]

Tervetuloa Matematiikan laitokseen

Matematiikan laitos Boston College pyrkii edistämään matematiikkaa sitoutumalla huippuosaamiseen tutkimuksessa, opetuksessa ja yhteisöpalvelussa. Tiedekunnalla on vahva tutkimusmaine, jossa arvostettuja tutkimusryhmiä ovat Algebrallinen geometria, Geometria, Numeroteoria, Edustusteoria ja Topologia.

Laitoksen tohtorintutkinto ohjelma käynnistettiin vuonna 2010 ja tukee nyt 25–30 jatko-opiskelijaa, jotka houkuttelevat tohtoriopiskelijoita huippuohjelmista sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Palvelumaksut sisältävät laajan työn esikollegiaalisen matematiikan opettajien kanssa, osallistumisen matemaattisiin poliittisiin kysymyksiin valtion ja kansallisella tasolla sekä tukea matematiikan apurahoihin järjestämällä kansainvälisiä tieteellisiä kokouksia ja muokkaamalla laadukkaita lehtiä.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Boston College

Laitoksen kurssitarjonta on järjestetty neljään kenttään: poliittinen teoria, amerikkalainen politiikka, kansainvälinen politiikka ja vertaileva politiikka. ... [+]

Tervetuloa poliisitieteen laitokseen Boston College

Olemme epätavallinen osasto, osasto, joka on vastustanut suuntausta, jonka mukaan poliittisen tutkimuksen tutkimus on poissa kansalaisten ja poliittisten toimijoiden kannalta tärkeistä kysymyksistä. Vaikka olemme erityisen vahvoja humanistisissa ja laadullisissa politiikan lähestymistavoissa, juhlimme metodologista monimuotoisuutta. Laitoksessa opettaa 24 kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä (sekä vanhempi että nuorempi). Olemme myös onnekkaita saamaan kollegoja moniin muihin tutkimus- ja käytännön tehtäviin. Tämä johtaa huomattavaan valikoimaan aiheita ja akateemista lähestymistapaa. Se, mikä yhdistää kansallisesti tunnetun tiedekuntamme, on poliittisten ongelmien ensisijaisuuden tunnustaminen ja vakaumus siitä, että näiden ongelmien pitäisi määrittää kussakin tapauksessa sopiva menetelmä.... [-]

Yhdysvallat Boston
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
gsasinfo@bc.edu.