Read the Official Description

Noin Appalakkien College Farmasian

Appalakkien College of Pharmacy on täysin akkreditoitu Akkreditointi neuvoston Apteekki koulutus (ACPE) ja on vain kolmen vuoden tohtori Apteekki ohjelman Commonwealth of Virginia. Siksi meidän opiskelijat valmistuvat ja siirtyvät työelämään vuotta aiemmin kuin valmistuneille perinteinen neljän vuoden ohjelma ja ne tekevät sen yhtä tuntia ja kliinisen opetuksen. Opiskelijamme säästää yhden vuoden lukukausimaksuista ja liittyvät kulut samalla ansaita tuloissa vuotta aikaisemmin, joka tarjoaa huomattavia säästöjä ja laatua apteekki koulutus.

Appalakkien College Farmasian tehtävänä on kehittää oppimisen yhteisö on sitoutunut koulutukseen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, ja ammatillista kehitystä proviisorit.

Suurin osa valmistuneista harjoitellaan apteekista Appalakkien Alue - positiivinen vaikutus terveydenhuollon alikehittyneillä alueella.

Sijaitsee Lounais Virginia, Appalakkien College Farmasian tarjoaa kolmivuotinen lääkäri farmasian ohjelma, ja on sitoutunut palvelemaan tarpeita maaseutualueilla ja yhteisöjä Appalachia sekä koko maailmassa.

College on perustettu elokuussa 2003 yliopiston Appalachia Frank Kilgore, avustaja läänin asianajaja Buchanan County, Virginia. Buchanan County Hallintoneuvosto ja Buchanan County Industrial Development Authority pyytänyt, että herra Kilgore perustaa korkea-asteen oppilaitoksen talouden, koulutuksen ja terveydenhuollon kehittämishanke. College on strategisesti sijoitettu Buchanan County, Virginia, joka jakaa rajat Kentucky ja Länsi-Virginia keskellä Appalakkien hiilikentiltä. Appalakkien alue on merkittäviä talouden ja koulutuksen esteitä, sekä terveydenhuollon haasteita. Edellinen raportti Virginia lainsäätäjä dokumentoitu, että asukkaat Lounais Virginia on vaikeuksia saada ja maksaa terveydenhuollon, mukaan lukien hammashoito ja lääkehoidon. Tuomalla korkeakoulutuksen ja kehitys terveydenhuollon alueelle, College on hyvin sijoitettu olla katalysaattorina myönteisiä muutoksia taloudellisen kehityksen, koulutuksen ja terveydenhuollon.

AKT: n Vision

Appalakkien College of Apteekki (College), kautta laatu ja innovatiivista koulutusta, palvelu ja apuraha, parantaa yleistä terveyttä ja hyvinvointia asukkaiden maaseudulla tai alipalvelluille väestön, erityisen alttiita populaatiot Keski Appalachia. Kollegio kouluttaa farmaseutit omaksua tietoa ja teknologiaa optimoimaan apteekkiin toimitettuna potilaiden hoito ja terveys tulosten monitieteinen terveydenhuollon ympäristössä. College tekee yhteistyötä sidosryhmien kanssa kehittää osaamiskeskuksia havaittujen tarpeiden maaseudun terveyttä.

AKT Mission

Appalakkien College of Apteekki, college korkeakoulutuksen annetaan lääkärin farmasian tutkinnon, tarjoaa akateeminen, tieteellinen ja ammatillinen apteekki koulutuksen käsitellä terveyteen liittyviä tarpeita maaseutualueilla ja yhteisöt, erityisesti Appalachia, koulutuksen, palvelu, ja stipendin. Filosofia College on viljellä oppimisyhteisö sitoutunut koulutukseen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen, ja ammatillista kehitystä proviisorit.

Appalakkien College Farmasian on akkreditoitu kautta kolme seuraaviin laitoksiin:

Akkreditointi neuvoston Apteekki koulutus Appalakkien College of Apteekki on myönnetty täysi akkreditointia tilan Akkreditointi neuvoston Apteekki koulutus (ACPE).

Etelä liitto yliopistoissa ja kouluissa Appalakkien College of Apteekki on akkreditoitu Etelä Association of yliopistoissa ja kouluissa komission oppilaitoksissa (SACSCOC) myöntää lääkärin farmasian tutkinto. Yhteyttä komissioon Korkeakoulut klo 1866 Etelä Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita 404-679-4501 kysyttävää tilan Appalakkien College of Pharmacy.

Valtioneuvoston korkeakoulu- Virginia Valtioneuvoston korkeakoulutusalueen Virginia (SCHEV) on sertifioinut Appalakkien College Farmasian toimia Virginiassa, ja hyväksyi virallisen nimen käyttö "Appalakkien College of Apteekki," ja AKT: n oikeus antaa lääkärin farmasian tutkinto .

Programs taught in:
Englanti