Lue virallinen kuvaus

Tietoja tiedekunnasta

Entinen Pilsenin kone- ja sähkötekniikan yliopisto (VŠSE) perustettiin syksyllä 1949 osana Tšekin teknistä yliopistoa Prahassa. Vuodesta 1950 se on ollut erillinen tiedekunta, ja vuonna 1953 se sai itsenäisen yliopisto-tehtävän rehtorin johdolla ja alkoi kehittyä nopeasti. Tällä hetkellä vain yksi sähkötekniikan laitos nimeltään "Sähkötekniikan laitos" oli osa tiedekunta. Sähkötekniikan tiedekunta (pikavalinta FEE) perustettiin samaan aikaan konetekniikan tiedekunnan kanssa vuonna 1960 Pilsenin kone- ja sähkötekniikan yliopiston osastolla. Uusia toimialoja, jotka keskittyivät sähköenergiaan, elektroniikkaan ja tietokoneisiin.

Tällä hetkellä se on osa Länsi-Böömin yliopistoa Pilsenissä, joka perustettiin 28. syyskuuta 1991.

Tärkeimpien tutkimus- ja kehitystoimintojen mukaan sähkötekniikan tiedekunta on jaettu viiteen osastoon ja yhteen R

  • Soveltavan elektroniikan ja televiestinnän laitos (KAE),
  • Sähkö- ja ympäristötekniikan laitos (KEE),
  • Tekniikan ja mittauksen laitos (KET),
  • Sähkömekaanisen ja tehoelektroniikan laitos (KEV),
  • Sähkötekniikan teorian laitos (KTE),
  • Alueellinen sähkötekniikan innovaatiokeskus.

Koulutustoiminnan alalla tiedekunta tarjoaa yliopisto-opetusta kandidaatin, maisterin ja jatko-opinto-ohjelmina. Se tarjoaa myös palveluja elinikäisen koulutuksen alalla.

Tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden alalla tiedekunta keskittyy perus- ja sovellettujen tutkimusprojektien ratkaisemiseen. Tiedekunnalla on pitkäaikainen kokemus useiden kansallisten ja kansainvälisten apurahojen ja sopimustutkimushankkeiden ratkaisemisesta. Tiedekunta on osoittanut pitkällä aikavälillä kykynsä soveltaa tutkimus- ja kehitystoimintansa tuloksia onnistuneesti käytännössä - tämä voidaan dokumentoida useilla teollisilla sovelluksilla, jotka on luotu pitkäaikaisen yhteistyön perusteella merkittävien yritysten kanssa Pilsenin alueen ulkopuolella.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering

Vastaavan maisteriohjelman suorittaneilla on mahdollisuus laajentaa tietämistään jatko-opinnoissa Länsi-Böömin yliopiston Pilsenin sähkötekniikan tiedekunnassa. Tämä tutk ... [+]

Tohtorikoulutus

Vastaavan maisteriohjelman suorittaneilla on mahdollisuus laajentaa tietämistään jatko-opinnoissa Länsi-Böömin yliopiston Pilsenin sähkötekniikan tiedekunnassa. Tämä tutkinto on kolmas, korkein korkeakoulututkinto, se on kokopäiväinen ja vakiopituus on 4 vuotta (opintojen enimmäiskesto on 6 vuotta).

Tutkimusta säätelevät Länsi-Böömin yliopiston Pilsenissä suoritetut opintosäännöt. Jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja sitä johtaa esimies, johon opiskelija on hakenut tohtorikoulutuksen aiheen kanssa. Päätoimisessa muodossa oleville opiskelijoille myönnetään stipendi.

Valtion tohtorikoe suoritetaan opintojen aikana viimeistään kahden vuoden kuluttua ohjelman alkamisesta. Tutkimus loppuu väitöskirjan puolustamiseen. Tutkinnon suorittaneille myönnetään akateeminen nimike "Tohtori" (lyhennettynä "Ph.D.", joka annetaan nimen takana). Kaikkia jatko-opintoja voi myös opiskella englanniksi Pilsenin FEL: ssä.... [-]

Tšekki Pilsen 3
Syyskuu 2020
Englanti,Czech
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pilsen, Czech Republic

RICE R&D center laboratories

Osoite
8 Univerzitní
301 00 Pilsen 3, Plzeňin alue, Tšekki