Charles University Second Faculty of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelijat valitsevat toinen Faculty sen poikkeuksellisen tutkimuksen ja opetuksen huippuosaamista, koska ennenkin ystävyyden ja yhtenäisyyttä opettajien, opiskelijoiden ja hallintohenkilöstön, ja ainutlaatuinen opiskelijan kokemus, että tarjoamme. Sitoutumisemme valmistelee onnistuneen ammattilaisten ensisijainen tai sairaalan johdolla sairaanhoidon tekee tiedekunnan erinomainen valinta tutkimuksiin.

Tutkimus & opetus huippuosaamista

Toisessa tiedekunnan hyödyt päivittäin yhteydessä kansainvälisesti tunnettu tutkijoita sekä tutkimus markkinajohtajia monilla lääketieteen aloilla Tšekissä. Me keskittyä erityisesti tutkimuksen osalta, ihmisen genetiikan ja genomiikan, lapsuuden onkologian ja hematologian, oncogynaecology, neurotieteen ja lastentaudit. Olemme säännöllisesti julkaista tuloksemme parhaassa kansainvälisissä tiedelehdissä. Monet akateemisen henkilöstön ja jatko-opiskelijat ovat saajat kansallisia tai kansainvälisiä palkintoja ja palkintoja, ja meidän tunnustettu asiantuntijat hoitavat kansallisen urheilun esityksiä. Kaikki tämä antaa sinulle parasta mahdollisuus tulla merkittävä terveydenhuollon ammattilainen.

Koe suurimmista yliopistollisen sairaalan maassa

Opiskelijat viettävät suurimman osan opetusharjoittelusta Motol yliopistollisen sairaalan kliinisen pohja toisen lääketieteellisen tiedekunnan ja yksi suurimmista ja eniten kehittynyt sairaaloissa Keski-Euroopassa. Motol University Hospital tarjoaa hoitoa kaikilla lääketieteen aloilla asukkaille Praha ja koko Tsekin tasavallassa. Se on tunnettu sen hoitoon erottaa VIP potilaalla, joista Tšekin presidentti. Siinä on yhteensä noin 2 300 vuodetta, joista 690 ovat Paediatric osassa, kun taas aikuisten osaston on 1 230 vuodepaikkaa. Vuosittain yli 70 000 potilasta sairaalahoitoon, ja yli 750 000 avohoidossa hoidetaan. Yhteensä 3 000 hoitohenkilökunta työskentelevät, mukaan lukien 800 lääkäriä. Kaikki Paediatric osastot ovat erittäin erikoistuneita, joidenkin lääkäripalvelut ovat ainutlaatuisia Tšekissä (Oncology, Hemodialyysi, epilepsian jne.).

Opiskelijoiden harjoittelun tapahtuu myös Na Bulovce sairaalan ja Military University Hospital Praha.

Lastentaudit - ainutlaatuista bonuksena standardin koulutukseen

Toinen Lääketieteellinen tiedekunta historiallisesti jatkuu tiedekunnan Lastentautien. Vaikka se antaa yleistä lääketieteellistä koulutusta ja sen valmistuneet ovat menestyksekäs sisätautilääkärien sekä lastentautien (tai asiantuntijat muiden tieteenalojen), opetussuunnitelma on säilyttänyt laaja Lastentautien. Verrattuna muihin tiedekuntien opiskelijat voivat tutummiksi lapsipotilailla erikoisalojen, kuten Neurology, hematologian, onkologian, Psychiatry, Ortopedia, kardiologian, Stomatologia, mm.

State-of-the-art opetus ja oppimisympäristö

Koska opiskelija, voit hyödyntää hyvin varustettuja ja teknisesti kehittyneitä laboratoriotilat ja hienostunut tutkimus välineitä. Uudisrakennus (kutsutaan Žížala '-' Kastemadon) tarjoaa state-of-the-art koulutuksen ja tutkimuksen tilat. Kaikki teoreettinen, prekliinisiä ja kliinisiä aineita opetetaan merkittäviä käyttämällä ajan tasalla audiovisuaalinen ja tietotekniikkaa.

Erinomaiset tilat & palvelut

Pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki palvelut ja tukevat henkilöstöä tarvitaan suuri oppimisen ja elävä kokemus. Kuten opiskelijat, sinulla on käytössäsi luento huonetta tietokoneita päästämällä bibliografisten verkkoon tietokantoihin, kirjasto hyvin varusteltu vieraskielistä kirjallisuutta ja rentoutumista alueilla, kahvi huoneessa ja ylioppilaskunnan. Kansainvälinen opiskelijoiden koordinaattori on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, Care for your tarpeisiin ja auttaa ratkaisemaan jokapäiväiseen opiskelija-elämän ongelmia.

Yksilöllinen lähestymistapa ja "perheen" ympäristö

Toinen Tiedekunta on rankattu pienempiä tiedekunnissa. Suotuisa luennoitsijat vs opiskelijoita suhteessa 1: 2 (in Englanti ohjelma) ja yksilöllisen lähestymistavan parantaa opetuksen laatua, joka mahdollistaa opiskelijoiden tuntea täysin kotona tiedekunnan. Koska kansainvälinen opiskelija, sinulla on etu tietää periaatteessa kaikki työtovereiden, jotta voit luottaa ystävällisyys ja tuen ryhmässä.

Laaja kansainvälistä tunnustusta

Tutkintotodistuksia toisen lääketieteellisen tiedekunnan täysin tunnustetaan kaikissa EU-maissa ja USA: ssa on liittovaltion tasolla. (Lisätietoja lupaprosessia toimia lääkärinä, on tarpeen ottaa yhteyttä ammatillinen elin kyseisen maan.)

Globaali tutkimus & koulutusmahdollisuuksia

Koska opiskelija toisen tiedekunnan, voit valita monenlaisia ​​opiskelijavaihto-ohjelmia ja harjoittelupaikkoja ulkomailla. Voit viettää lukukauden tai koko lukuvuoden joitakin partneriyliopistoja Euroopassa ja ympäri maailmaa; läpikäyvät käytännön harjoittelun sairaaloissa ja lääketieteen laitokset kaikkialla maailmassa (lue meidän opiskelijoiden kokemuksia); tai osallistua humanitaarisiin lääkintämatkojen.

Huoneen kehittää oman kykyjä

Jos et pidä vain luennoilla, vaan haluamme todistaa kykyjä, te voidaan sallia osallistua opetuksen nuoremmille opiskelutovereiden. Vuodesta toinen vuosi, voit olla käyttökelpoinen lääketieteen demonstrator in anatomia ja histologia luokat, koska olet lähellä ikä ja ammatti muille opiskelijoille ja voi ymmärtää niiden ongelmia ja tarpeita.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Prahan saavutetaan 15 minuutissa metrolla. Metroasema uloskäynti johtaa suoraan sisäänkäynnin tiedekunnan.

Tyytyväisen opiskelijoille ja menestyksekkään valmistuneet

Omien arviointiin opetuksen toinen lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijat ovat tyytyväisiä pitkällä aikavälillä ja valmistuneiden suorittaa menestyksekkäästi Tsekin ja kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Opiskelijaelämä, viihde & kulttuuri

Tiedekunta takaa miellyttävän ilmapiirin ja hyvät suhteet keskuudessa opiskelijoiden ja henkilökunnan. Meidän opiskelija yhteiskunnissa pyrkiä parantamaan opiskelijaelämään lukuisia oppimäärään tapahtumiin, klassisen ja kevyen musiikin konsertteja, taidenäyttelyitä ja urheilukilpailujen, kuten perinteinen kesäjuhla on höyrylaiva. Freshers "Viikko alussa vuosi on arvokas tilaisuus tavata opiskelutovereiden ja oppia tuntemaan Praha sekä Tsekin tasavallassa.

Aktiivinen ja alkuperäinen opiskelija yhteiskunnissa

Jäsenenä joitakin opiskelija yhteiskunnissa voit osallistua aktiivisesti kaikkiin näihin toimintoihin. Lisäksi osallistu tapahtumien järjestäminen, voit kehittää luovuuttaan toimittaja tai valokuvaaja kanssa Motolák; avustaa hallinnan käytännön työharjoitteluun ulkomailla International Federation of Medical Opiskelijat Associations Tsekin tasavalta (IFMSA); tai sitoutumaan kansainväliseen opiskelijoiden yhteisön kautta Association of International Medical Opiskelijat (AIMS).

Convenience sähköisten asiakirjojen

Voit välttää tarpeetonta paperisotaa, otamme paljon elektronisia sovelluksia kuten tutkimus sovelluksia, tentti ilmoittautuminen, opetuksen arviointi ja elektronisten opetusresursseja.

Sport & Fitness

Koska opiskelija, sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kaikki ympäri vuoden urheilun kursseja sekä kesällä ja talvella kursseja. Nykyaikaisen yliopiston urheilukeskuksen Hostivař tarjoaa erinomaiset tilat aqua-aerobic, yleisurheilu, koripallo, salibandy, melonta, uinti, kehonrakennusaluetta, softball, lentopallo, golf, squash ja kiipeilyä. Voit osallistua melonta, hiihto ja pyöräily kursseja ja myös kursseja järjestetään meren rannalla.

Helppo ja edullinen opiskelija-

Praha on loistava paikka asua ja Charles yliopiston opiskelija-asuntolat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Suurin osa opiskelijoiden jäädä Kajetánka Hall, joka sijaitsee lähellä Břevnov luostari ja viehättävä puisto, vain kahdeksan minuutin bussimatkan päässä tiedekunnan ja myös kävelyetäisyydellä. Komenského Hall ja Hvězda Hall ovat myös suosittuja keskuudessa kansainvälisiä opiskelijoita.

Sijainnit

Praha

Osoite
Charles University in Prague
2nd Faculty of Medicine
V Úvalu 84
150 06 Praha 5 - Motol

Praha, Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin