Charles University Faculty of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Law tiedekunta Kaarlen yliopisto perustettiin vuonna 1348 yhtenä neljästä tiedekuntien vasta perustetun Kaarlen yliopisto.

Tällä hetkellä yli 4500 opiskelijoita, oikeustieteellisen tiedekunnan on suurin akkreditoitu oikeustieteellisen tiedekunnan Tšekissä. Se on täysin akkreditoitu maisterin ohjelma opetetaan Czech; Jatko voidaan ottaa joko Tsekin tai Englanti kielellä. Tiedekunta tarjoaa myös varatuomari kurssit opetetaan Englanti.

Monet oikeustieteellisen tiedekunnan alumnit pitää tärkeässä asemassa oikeusjärjestelmässä, kuntien ja hallinnon sisällä ulkoasiainministeriön, julkisten palvelujen ja myös yksityisissä oikeuskäytäntö ja yksityiset yritykset.

Oikeustieteellisen tiedekunnan rakennus on muistomerkki modernin arkkitehtuurin. Sen rakensi Czech arkkitehti Ladislav Machon (1888-1973), edustaja modernin klassismin ja funktionalismin. Rakentaminen toteutettiin meidän vuosina 1926 ja 1929 mukaisesti kehittämiseen suunnittelu vuodesta 1914 tehnyt Jan Kotera (1871-1923), arkkitehti kansainvälisesti merkittävä, joka oli johtava hahmo Tsekin modernin arkkitehtuurin. Rakennuksen sisätiloissa on Machon omaan työhön.

Historiallinen merkkipaaluja Legal Studies in Prague

1347/48

Kaarlen yliopisto perustettiin. Se koostuu neljästä tiedekuntien - Tiedekunnat of Arts, lääketieteen, Laki ja teologian. Klo oikeustieteellisen tiedekunnan johtava aihe oli Canon Law. Koska alku Kaarlen yliopiston erimielisyyksien näkyi välillä oikeustieteellisen tiedekunnan toisaalta ja loput kolme tiedekuntaa toisella. He olivat eri mieltä lähinnä sääntöjä yliopiston hallintoa ja valvontaa.

1372

Avoin ristiriita Law School ja muut kolme tiedekuntaa johti muodostumista riippumaton yliopisto Asianajajat (eli yliopiston Canonists) jotka, varsinkin ensimmäisten 20 vuoden olemassaolonsa oli erinomainen laitos kansainvälisen maineen. Turbulenssi vaihteessa 14. ja 15-luvuilla ja erilaiset asenteet uudistamistarpei pyrkimyksiä joidenkin kirkon virkamiesten johti huipentuma ristiriidassa toistensa Praha yliopistojen ja näin ollen lasku lain yliopiston, joka lopulta tuli sen pää vuoden 1419.

1654

Perustaminen Karl-Ferdinand Universität (kautta yhdistäminen jesuiitta College ja uudelleen perustamista Universitatis Carolinae 1638) aloitti uuden muutokset lakisääteisissä opetusta. Lisäksi Canon Law, uusi haara Luonnonlain alkoi muotoutua.

1754

Pituus oikeudellisten tutkimusten jatkettiin viiteen vuotta, ja vähitellen, uusia aiheita ja tuolit syntynyt (esim Luonnonlain, Rikosoikeus, valtion laki).

1792

Asema ylimääräinen professori Tsekin valtion lain perustettiin.

1802

Vuonna valistuksen aikana absolutismia Maria Theresia ja Joseph II hallituskauden asteittain vähentynyt yrityksen luonnetta yliopiston ja sen tiedekuntien, ja johti lopulta uuden toimiston johtajan Studies välineenä byrokraattisten valvoa koulutusta ja siirtyminen kohti valtion määräysvallassa tieteellisissä tutkimuksissa. Tiedekunnat ja yliopistot muuttuivat valtion oppilaitosten, jotka ensisijaisesti kouluttaa tulevia valtion ja julkisen palvelun virkamiehiä. Neljä vuotta kestäneessä tutkimuksessa lain määriteltiin tutkimukset oikeudellisia ja poliittisia.

1810

Kysymys yleisen siviililain Itävalta teki keskeinen vaikutus oikeudellisia tutkimuksia saamalla aikaan siirtymistä positiivisen oikeuden opetusta Prahassa sekä muissa paikoissa.

1848

Vallankumouksellinen tapahtumia kauden johti jonkin verran rentoutumista muotojen valtio valvoo University; vähitellen asemansa yhtiöön tuli kunnostettu ja oikeudellisten tutkimusten määriteltiin tutkimuksia lain ja teoriaa valtiosta.

1849-1856

Uudistaminen oikeudellisten tutkimusten toteutuminen varmistettiin Leo Thun-Hohenstein, ministeri "Cult ja koulutus". Se oli pohjimmiltaan) lähentämisestä oikeustieteellisten tiedekuntien Itävallassa ja ne Saksassa, mikä johti useita yhteystietoja akateemisessa maailmassa sekä suotuisa vaikutus oikeuspositivismi lähtöisin Saksasta, ja b) uuden ohjelman tutkimukset, jotka jakautuvat opetusta kahteen lohkoon: historiallisia (mukaan lukien Roman Law), ja positiivinen laki.

1866

Kysyntä rinnakkaista opetusta Czech rinnalla saksan kielen nostettiin. Vuonna 1870 oli jo luentoja tapahtuvat Tsekin ja tiedekunnan tuli jakautunut kieli linjat.

1882

Jako Karl-Ferdinand Universität osaksi Tsekin ja Saksan yliopistoissa tuli voimaan. Välisenä aikana 1882 ja 1918 oli uraauurtava aikakauden historiassa Tsekin oikeudellisten tieteiden, joka huipentui perustetaan riippumaton Tšekkoslovakiassa.

1918

Riippumattoman Tšekkoslovakian valtio tuonut uuden ulottuvuuden kehittämiseen oikeustieteellisessä tiedekunnassa joka tutkimuskeskuksena osaltaan kodifiointia ja yhdistymisen oikeusjärjestelmän uudessa tilassa.

1931

Uusi rakennus oikeustieteellisen tiedekunnan avattiin penkereen Vltava-joen Prahan keskustassa. Sen on suunnitellut erinomainen maailman tunnettu arkkitehti Kotera ja rakennettu hänen kollegansa arkkitehti Machon.

Sijainnit

Praha

Osoite
Právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze

nám. Curieových 7
116 40 Praha 1
Czech Republic

Praha, Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: