Charles University First Faculty of Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaarlen yliopisto, ensimmäinen lääketieteellinen tiedekunta: Academic Research on kyse muuttaa

Ensimmäinen lääketieteellinen tiedekunta lähes 1 200 henkilökunnan jäsentä ja 3 400 opiskelijaa on suurin lääketieteellisen tiedekunnan Tšekissä. Se on olennainen osa Kaarlen yliopisto sen perustus kuningas Böömin ja keisari Pyhän Rooman valtakunnan Charles neljännen vuonna 1348. Sellaisena se on myös vanhin lääketieteellisen tiedekunnan Keski-Euroopassa.

Kuitenkin, se ei ole vain majesteettinen historia ja vaikuttava määrällisiä toimenpiteitä, jotka olisivat tarpeeksi, jotta toimielimen onnistunut ja kilpailukykyinen. Sen täytyy olla ideoita, ihmisiä, valmiuksia ja hallinta, joka lopulta vastaa tulevaisuuden, voitto ja huollettavuus minkään toimielimen. Saavuttaakseen missiomme, ja pohtimaan paitsi voimaa ja elinvoimaa tiedekunnan tutkimusohjelmia, mutta myös meidän kansallinen asema ja kansainväliset pyrkimykset, me vahvistamme seuraavat tavoitteet:

Ollakseen dynaaminen osatekijä Euroopan lääketieteen koulutusjärjestelmä Ajaa eturivin biolääketieteen tutkimusta laajemmassa kehyksessä Euroopan tutkimusalueen Tunnustetaan arvokkaana jäsenenä paikallisen yhteisön.

Tässä asiayhteydessä:

Olemme täällä opettaa lääketieteen ammattilaisia ​​tulevaisuuden: Tarjoamme, jatko ja ammatillinen ohjelmat korkeinta akateemista laatua, opetetaan joko Czech tai Englanti kielellä, jatkaa kansainvälisesti huomattava apuraha. Akateemista huippuosaamista, stimulointi luovuuden ja tiedonjano ovat erittäin ranking arvot määräajoin sisäisen arvioinnin meidän opetushenkilöstön. Tiedekunta kannustaa ja tukee erinomainen tutkimus harjoittelijat ja tutkimus koulutusohjelmia.

Haemme kykyjä: Meidän opiskelijat rekrytoidaan ympäri Eurooppaa Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa ja Tutkimuksemme ohjelmat säännöllisesti akkreditoitu Euroopassa ja USA: ssa.

Science on tulevaisuus meille kaikille: Tiedekunnan on voimakkaasti investoimalla tutkimukseen infrastruktuuriin. Laboratoriomme hyödyntää lähes kaikki state-of-the-art teknologioita, jotka ovat käsissä innostunut henkilöstön kansainvälinen kokemus ja maine. Rahoitus syntyy tieteelliseen toimintaan äskettäin edustaa suurinta osaa tiedekunnan budjetin.

Muuttaminen kuva yhteistä Europe: Tiedekunnan itse hyötyy "paikan päällä" vuoropuhelu tutkijoiden ja lääkäreiden. Meidän tutkimusryhmät ovat mukana useisiin kansallisiin tutkimushankkeisiin korostaen yhteistyötä perustutkimuksen ja kliinisen tieteiden yhdessä tutkijoiden muiden tieteenalojen extramural laitosten. Tärkeää on, meidän sitoutumista kansainvälisten ryhmien ja EU-hankkeet jyrkästi kasvaa.

Turning tutkijat yrittäjiksi: Tuloksemme osoittavat erinomaista sitoutumista perus-, kliinisen ja soveltavaa tutkimusta. Tiedekunnan johto yhdessä yliopiston johdon kanssa rakentaa vakiomenettelyjä Teknologiansiirtoa ja win-win korkeakoulujen-alan yhteydenpito noudattaen nykyisiä eurooppalaisia ​​sääntöjä.

Beyond T & K-yhteisö rajoja: Tiedekunnan asiantuntijat osallistuvat säännöllisesti popularisoinnin tieteen keskuudessa yhteisöä ja heidän puoleltaan ne edistävät kansanterveyttä tietoisuutta. Yhteistyössä toimittajien ja media, meidän lääkärit ja tutkijat keskittyvät suuret julkiset lääketieteen ongelmia, vaan myös auttaa levittämään perustavanlaatuinen tieteelliseen tietoon, miten tiede toimii ja kehittyy. Visiomme on auttaa rakentamaan tietoon perustuva yhteiskunta laajemmin.

Tiedekunta

Ensimmäinen lääketieteellinen tiedekunta on yksi perustamisen neljän tiedekuntien Kaarlen yliopisto. Ensimmäinen lääketieteellinen tiedekunta perustettiin vuonna 1348 riveissä joukossa viidentoista vanhimman lääketieteen koulut maailmassa.

Opetusta ja tutkimusta meidän tiedekunnan kattavat lähes koko kirjon lääketieteen ja terveydenhuollon ammatteja täyden valikoiman perus tieteiden kliinisissä erikoisuuksia. Jotkut tieteenalojen ovat ainutlaatuisia koulumme kansallisella tasolla. Laadimme tulevia lääkäreitä, tutkijoita ja terveydenhuollon ammattilaisten moderni ja ystävällisesti. Koska emme ole vain opetusta, vaan myös tutkimuslaitos, tuomme koulutukseen uusimpia havaintoja ja tekniikkaa.

Yliopistokoulutus at ensimmäinen lääketieteellinen tiedekunta tarjoaa useita eri koulutusohjelmissa. Eniten opiskelijoiden harjoittaa kuusi vuotta General Medicine (johtava MD astetta), tai viiden vuoden ohjelma of Dental Medicine (johtavat DMD astetta).

Nämä kaksi kliinistä ohjelmia tarjotaan sekä Englanti ja Tšekin kielellä. On muitakin kolme-neljävuotta kandidaatin ohjelmia terveydenhuollon ammateissa (esim hoito- ja muita erikoisuuksia), joista osassa on ylempi vaihtoehto, tarjotaan toistaiseksi vain Tšekin kielellä. Myös vilkas PhD ohjelma useimpien erikoisuuksia tarjotaan Englanti. Olemme myös valmistaa lääkäreitä heidän aluksella tentit. On myös tärkeää huomata, että on olemassa erilaisia ​​maksullisia ohjelmia jatko-opiskelijoille. Opetuksemme tilat ovat moderneja ja viihtyisiä, mistä auditoriota ja seminaarihuoneet kautta laboratoriot, tutkimus huonetta ja tietokone huonetta. Useimmat opetus sijaitsevat historiallisia rakennuksia Prahan keskustassa, lähellä Karlovo náměstí, IP Pavlova ja Albertov. Kliiniset (käytännön) opetus tapahtuu lähinnä General University Hospital, joitakin kliinisiä käyttökertoja Motol sairaala, Thomayer sairaala, sairaala Na Bulovce, ja General Military Hospital.

Valmistuneista helposti työllistyvät Tšekissä ja muualla maailmassa. 99,7%: n 640 valmistuneiden (vuodesta 1997 vuoteen 2015) löysi sijoitus 6 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Sijainnit

Praha

Osoite
Charles University in Prague, First Faculty of Medicine
Kateřinská 32
121 08 Prague 2
Czech Republic

Praha, Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin