Lue virallinen kuvaus

"Alusta lähtien opintojeni, olen tehnyt minun periaate, että aina kun saan enemmän oikea mielipide, aion heti luopua omasta, vähemmän oikea mielipide ja iloisesti omaksua lausunnon, joka on perusteltu, tietäen, että kaikki tiedämme vain äärettömän fragmentti mitä emme tiedä. "Jan Hus, filosofi ja kirkon uudistaja, alumni humanistisen tiedekunnan Humanistinen tiedekunta Charles University on tällä hetkellä yksi suurimmista ja tärkeimmistä tutkimus- ja oppilaitosten humanististen Keski-Euroopassa. Tiedekunta perustettiin vuonna 1348 Tšekin kuningas ja myöhemmin keisari Kaarle IV, joka määritteli sen yhdeksi neljästä tiedekuntien Prahan yliopiston, myöhemmin nimetty hänen Kaarlen yliopisto - vanhin yliopisto Keski-Euroopassa Itä-Ranskassa ja Pohjois- Alpeilla. Siitä lähtien se on ollut henkinen keskus Tšekin alueesta: alumni tiedekunnan, heidän tekonsa ja ideoita, on muotoiluun Tsekin yhteiskuntaan ja kulttuuriin sekä kriittisinä hetkinä Tšekin historian, humanistisen tiedekunnan on aina ollut aivan tapahtumista.

Kun lähes 1000 henkilökunnan jäsentä, yli 9000 opiskelijaa ja kasvava kansainvälinen opiskelija asuu lähes 1000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa, humanistisen tiedekunnan on elinvoimainen ja monipuolinen akateemisen ympäristön. Kiitos joustavan järjestelmän yli 700 mahdollista kaksinkertainen aihe asteen yhdistelmät, BA ja MA astetta sallii opiskelijoiden keskittyä kahteen aiheista samassa määrin, mikä lisää niiden joustavuutta ja antaa heille enemmän mahdollisuuksia niiden tulevan uran. Hyväksyminen taso on vain 27%, mikä on edellytys yksilöllisempää lähestymistapaa, tarpeen, jos humanististen ovat opetetaan ja tutkitaan vakavasti.

Opiskelijat ja tutkijat tulevat humanistisen tiedekunnan työskennellä yli seitsemänkymmentä aiheita - suurempi määrä kuin suurin osa vastaavissa oppilaitoksissa maailmassa voi tarjota. Charles University sellaisenaan joukkoon alkuun 2%: sta yliopistosta, ja tiedekunnan itse joukossa ensimmäisen 200 yliopistot maailmassa useilla disciplines.The tiedekunnan houkuttelee lahjakkaimmat opiskelijat Tsekistä ja hakemusten määrä BA, MA ja Tohtorinkoulutusohjelmiin merkitsee 10000 vuosittain.

Huomattavan laaja tieteenalojen humanistisessa tiedekunnassa kuuluu filosofian ja uskonnollisten tutkimukset; historia ja arkeologia; psykologia; sosiologian ja valtio-oppi; teatterin, elokuvan ja musiikin tutkimuksia ja useita filologinen ohjelmia, joissa yhdistyvät tiukka tutkimus tietyn kielen ja kurssien liittyvien kirjallisuuden, historiallista ja kulttuurista taustaa. Tiedekunnassa on kursseja yli sata kieltä, kuolleet ja elävät, kuten Albanian, Akkadi, arabia, armenia, avesta, Azerbaidžanin, baski, Bengali, bulgaria, (myös erityisiä astetta ulkomaalaisille ja kuuroille), katalaani, kirkkoslaaviksi, kiina, Kroatia, Tanska, Hollanti, Englanti, Eblaite, muinaisen Egyptin, suomi, ranska, saksa, Gothic, kreikka (vanha ja moderni), heprea (Vanhan testamentin ja moderni), Hindi, heetti, Unkari, Irlanti, Islanti , italia, japani, korea, latina, liettua, latvia, Lusatian Sorbian, Makedonia, Mongolian, Norja, muinaisnorja, muinaisiiri, persia, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, sanskritin, tšekin, Serbia, espanja, ruotsi, tamil, Tochariska, Tiibetin, turkki, ugaritilainen, ukraina, Jiddiš ja Vietnam.

Tutkimuksen lähtö tiedekunnan mitattuna määrä monografioiden ja artikkeleita, on suurempi kuin minkään muun toimielimen humanististen Tšekissä - mikä kuvastaa sekä tutkimuksen laatua ja tasoa ohjausta. Joka vuosi, tiedekunnan isännöi useita kansainvälisiä konferensseja ja tapahtumia yleisen kulttuurinen merkitys - näyttelyitä, konsertteja, luentoja, julkisia keskusteluja. Viime vuosina, humanistisen tiedekunnan kustantamo on saanut arvostettuja palkintoja ja on nyt kilpailee suurimman akateemisen kustantajien maassa.

Tiesitkö että…

... Department of Egyptin laitos on ollut työskentelevät Egyptissä viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana ja on tehnyt merkittäviä löytöjä? Heidän löytö hauta tuntemattoman Egyptin kuningatar Abusir syksyllä 2014 äänestettiin yksi 10 suurimman arkeologisista löydöistä vuonna 2014.

... Vuonna 2014, professori Tomáš Halík sai arvostetun Templeton-palkinto, antaa potilaille, jotka "teki poikkeuksellisen panoksen vahvistetaan elämän henkistä ulottuvuutta"?

... Professori Martin Hilský käännetty kootut teokset William Shakespearea Czech?

historia

Humanistinen tiedekunta perustettiin yksi neljästä alkuperäisen tiedekuntien Kaarlen yliopisto - vanhin korkeakoulun oppimisen Keski-Euroopassa - by Kysymys säätiön peruskirjan 07 huhtikuu 1348. Charles IV, pyrkiessään hänen valtion ja dynastinen politiikkaa, pyrki luomaan kuningaskunnan Böömin kuin keskustassa Pyhän Rooman valtakunnan. Hänen suunnitelma oli keskittyä tutkijoita kotoa ja ulkomailta Prahassa, josta tuli hänen asuin- kaupunki, ja siten vahvistaa pohjan hänen voimansa. Pre-Hussilaissotien kertaa, kaksi kolmasosaa kaikista opiskelijoiden yliopiston olivat opiskelijat Taiteellinen tiedekunnan missä ne hankittu tieto tarvitaan, jotta voidaan tutkia toisessa kolme tiedekuntaa (teologiaa, lääketiede, laki). Yksi etuoikeuksien tiedekunnan oli oikeus antaa maisterin ja tohtorin tutkinnot, jotka oikeuttivat kantajia opettaa tahansa eurooppalaisessa yliopistossa.

Aikana kahden vuosisadan jälkeen Hussilaissotien, tiedekunnan Liberal Arts oli sydän koko yliopiston. Koska seitsemästoista luvulla se oli nimeltään Filosofinen tiedekunta. Alusta asti puolivälissä yhdeksästoista luvulla, se toimi tiedekunta, jonka ohjelma on suunniteltu tarjoamaan valmistelevia korkeakoulutuksen tulevaisuutta opiskelijoille muiden tiedekuntien. Kahdeksastoista-luvulta lähtien, määrä tieteenalojen alkoi kasvaa: paitsi filosofia, oli mahdollista tutkia estetiikka, matematiikka, tähtitiede, luonnontieteet, tekniikan, talouden, koulutuksen ja historia. Vuonna yhdeksännentoista vuosisadan, lukuun ottamatta itämainen kulttuuri, arkeologia ja uskontotieteen, merkittävää kehitystä tapahtui valtakunnassa filologian ja astetta Tšekki, Italia, Ranska, Englanti ja hepreaksi otettiin käyttöön. Kun uudistuksia 1849-1850, tiedekunnan vapautettiin sen propaedeutic toiminta ja hankittu samanarvoisia muiden tiedekuntien. Vuonna 1897 naiset saivat opiskella Filosofinen tiedekunta.

Tiedekunta säilytti merkitys Tšekin alueesta jälkeenkin jako Prahan yliopiston osaksi Czech osaan ja saksalainen osa vuonna 1882. Aikana ns First Tšekkoslovakian tasavallan (1918-1938), elämä yliopisto oli muotoiltu erityisesti itsenäistymistä luonnontietelilijöiden vuonna 1920 ja hankkimalla uuden rakennuksen Vltava pengerrys - yksi missä vielä löytää useimmat osastojen ja luentosalit. Sulkeminen tiedekunnan natsien miehityksen vuonna 1939 seurasi julmasta sekä opettajien ja opiskelijoiden. Tuottava, innostunut vuotta päättymisen jälkeen toisen maailmansodan tuli väkivaltainen loppu vuonna 1948 kommunistisen vallankaappauksen ja seuraavien neljänkymmenen vuoden kommunistihallinnon. Pakko lähtö kymmeniä maksamatta opettajien ja käyttöönotto marxilais-leninismin aiheita johti nopeaan laskuun tutkimuksen ja opetuksen. Toiveet laajaa sosiaalista muutosta 1960-luvun lopulla, niin sanottu "Prahan kevät", jonka aikana tiedekunnan alkoi kutsua takaisin merkittävää persoonallisuuksien tuolloin, kuten filosofi Jan Patočka, murskattiin Neuvostoliiton hyökkäyksen elokuu 1968. Tammikuussa 1969 Jan Palach, opiskelija tiedekunnan, itsemurhan itsemurhapoltto poliittisessa protesti. Aukiolla päärakennus sijaitsee ja humanistisen tiedekunnan Keskustakirjaston kantavat hänen nimeään. Kaaduttua kommunistihallinnon ja lähtöä sen vaarantunut seuraajia vuonna 1989, tiedekunnan vakiinnuttanut jälleen yhtenä arvostetuimmista toimielinten humanististen sekä Tsekin tasavallassa ja Keski-Euroopassa.

Meidän alumnit ja entinen toimihenkilö kuuluu:

kirkon uudistaja ja filosofi Jan Hus (c. 1370-1415), jonka ajatukset inspiroi Martin Luther matemaatikko, logician ja filosofi Bernard Bolzano (1781-1848) kielitieteilijä Josef Jungmann (1773-1847), yksi luojien modernin tšekin kielen kielitieteilijä ja orientalistisen Bedřich Hrozný (1879-1952), decipherer antiikin Heetin kieli perustajat ja jäsenet vaikutusvaltainen Praha kielellisen Circle, kuten Vilém Mathesius (1882-1945), Vladimír Skalička (1909-1991), Jan Mukařovský (1891-1975), Bohuslav Havránek (1893-1978) ja René Wellek (1903-1995 ) kemisti Jaroslav Heyrovský (1890-1967), keksijä polarografista menetelmän ja Nobelin palkinnon vuonna 1959 kuuluisat kirjailijat Alois Jirásek (1851-1930), Karel Čapek (1890-1938), Ladislav Fuks (1923-1994), Josef Škvorecký (1924-2012) ja Michal Ajvaz (1949) poliitikot Milan Rastislav Štefánik (1880-1919), Tomáš Masaryk (1850-1937) ja Edvard Benešin (1884-1948), joista kaksi viimeksi mainittua tuli Tšekkoslovakian presidentit sosiologi ja poliitikko Alice Masarykova (1879-1966), perustaja sosiaalisen kasvatuksen Tšekkoslovakiassa taidehistorioitsija ja arkeologi Růžena Vacková (1901-1982) Jan Patočka (1907-1977), yksi tärkeimmistä Keski-Euroopan filosofit kahdennenkymmenennen vuosisadan, opiskelija Martin Heideggerin, Edmund Husserl ja Eugen Fink Jan Palach (1948-1969), opiskelija, joka uhrataan itse protestina Neuvostoliiton hyökkäystä 1968 psykologi Zdeněk Matějček (1922-2004), kirjailija uraauurtavia tutkimuksia lapsilla psykologia

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Czech

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Charles University Faculty of Arts

Aasian historian ja kulttuurin tohtoriohjelman valmistuneet ovat erikoistuneita erikoisaloja. Heidän erinomaisen valintansa valittu aasialainen kieli antaa heille mahdoll ... [+]

Aasian historian ja kulttuurin tohtoriohjelman valmistuneet ovat erikoistuneita erikoisaloja. Heidän erinomaisen valintansa valittu aasialainen kieli antaa heille mahdollisuuden työskennellä kriittisesti ensisijaisilla lähteillä, ja heillä on vankka perusta toissijaiseen kirjallisuuteen ja nykytutkimukseen. Heidän erinomaisen erudition tasonsa ansiosta he voivat harjoittaa uraa akateemisessa ympäristössä (yliopistot, tutkimuskeskukset jne.); he voivat lisäksi hakea työtä kulttuurilaitoksissa, diplomatiassa, joukkotiedotusvälineissä, erikoistuneissa tutkimuslaitoksissa jne.

Opiskelun kesto: 4 vuotta

Opetuskieli on englanti. Aasian historia ja kulttuuri on maksullinen ohjelma.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Tohtorikoulutusohjelman yksilöllisesti suunnitellut todistusjärjestelmät antavat tutkijoille käsityksen alan nykyisestä tutkimustilanteesta ja metodologiasta, erityisesti ... [+]

Tohtorikoulutusohjelman yksilöllisesti suunnitellut todistusjärjestelmät antavat tutkijoille käsityksen alan nykyisestä tutkimustilanteesta ja metodologiasta, erityisesti valituilla erikoistumisalueilla ja läheisesti liittyvillä aloilla. Opintojaksolla tutkittiin myös filosofisia kysymyksiä, jotka liittyivät tohtorintutkintoihin ja aiheisiin ja läpäisivät vieraan kielen tentin. Väitöskirja on tieteellisesti arvokas panos aiheen tutkimiseen, ja sen havainnot julkaistaan yleensä monografiana tai opiskeluna tieteellisessä lehdessä.

Opiskelun kesto: 4 vuotta

Opetuskieli on englanti. Musiikkitiede on maksullinen ohjelma.

Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvaus... [-]
Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Ph.D. jatko-opiskelijalla on syvällinen teoreettinen tietämys kaikilla Egyptin tärkeimmillä aloilla ja yksityiskohtainen katsaus ja ajan tasalla oleva käsitys tutkimuksen ... [+]

Ph.D. jatko-opiskelijalla on syvällinen teoreettinen tietämys kaikilla Egyptin tärkeimmillä aloilla ja yksityiskohtainen katsaus ja ajan tasalla oleva käsitys tutkimuksen nykyisestä tilanteesta ja siihen liittyvistä ongelmista. Hyväksytyn Ph.D. väitöskirja, hän pystyy osoittamaan poikkeuksellista laatua erityisessä erikoistumisessaan. Tutkinnon tieteellinen, kielellinen ja analyyttinen taito ja taidot tekevät hänestä täysin varusteltua ammatillista tieteellistä ja pedagogista harjoittelua varten kansainvälisellä tasolla. Ph.D. jatko-opiskelijaa voidaan käyttää monissa huippuluokan oppilaitoksissa, jotka keskittyvät antiikin tutkimukseen, sekä tehokkaiden johtajien tasolle instituutioiden osallistumisessa kulttuurisiin, poliittisiin, taloudellisiin tai kaupallisiin suhteisiin Tšekin ja Egyptin välillä.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Historia / Yleinen historia -työn tohtoriohjelman valmistuneet ovat korkeatasoisia ja riippumattomaan ja kriittiseen tutkimukseen erikoistuneita asiantuntijoita, joilla o ... [+]

Historia / Yleinen historia -työn tohtoriohjelman valmistuneet ovat korkeatasoisia ja riippumattomaan ja kriittiseen tutkimukseen erikoistuneita asiantuntijoita, joilla on perusteellinen tietämys ihmisen yhteiskunnan poliittisesta, taloudellisesta, sosiaalisesta ja kulttuurisesta kehityksestä; heillä on taitoja työskennellä julkaistujen ja julkaisemattomien lähteiden kanssa, ja kyky omaksua kriittinen lähestymistapa asiantuntijakirjoituksiin, suorittaa perustutkimusta, tuottaa teoreettisia yleistyksiä ja soveltaa luovaa ajattelua historiallisten tosiasioiden ja prosessien analysointiin. Valmistuneet ovat varustautuneet kaikkiin ammatteihin, jotka edellyttävät yliopiston tutkintoa historiassa tai siihen liittyvillä aloilla. he voivat hakea työpaikkoja korkeakouluissa sekä monenlaisia kulttuurin, julkishallinnon ja politiikan laitoksia.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Valmistuneet Ph.D. Klassisen filologian ohjelma on klassisen kielen / antiikin kirjallisuuden asiantuntijoita, jotka kykenevät kehittämään osaamistaan luovalla tavalla. H ... [+]

Valmistuneet Ph.D. Klassisen filologian ohjelma on klassisen kielen / antiikin kirjallisuuden asiantuntijoita, jotka kykenevät kehittämään osaamistaan luovalla tavalla. Heidän väitöskirjatutkimuksensa osoittavat, että valmistuneiden erinomainen asiantuntemus valintansa erikoistumisessa on klassisessa filologiassa, mukaan lukien luotettava maaperä kirjallisissa tai kielellisissä teorioissa. Tutkinnon suorittaneilla on itsenäisen tutkijanuran kannalta välttämättömät tiedot, menetelmät ja kielitaito, joka pystyy esittämään tutkimustuloksensa konferensseissa, lehdissä, monografioissa ja antiikin teksteissä. Valmistuneet voivat hakea työtä tutkijoiden ja yliopistojen opettajina, toimittajina ja erikoisjulkaisujen kääntäjinä.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Tutkinnon suorittaneilla on vankka pohja humanististen tieteiden tutkimusmenetelmille, erityisesti kielten / kulttuurien välisten suhteiden tutkimuksessa; tietolähteiden ... [+]

Tutkinnon suorittaneilla on vankka pohja humanististen tieteiden tutkimusmenetelmille, erityisesti kielten / kulttuurien välisten suhteiden tutkimuksessa; tietolähteiden tuntemus ja kyky arvioida niiden merkitystä niiden valitsemien kielten / kulttuuriparien kannalta; kääntämisen ja tulkkauksen teoreettisten käsitteiden perusteellinen perustelu ja kyky soveltaa niitä käännös- ja tulkkausmarkkinoiden ja -menettelyjen analysointiin. He ovat valmiita tuottamaan ja muokkaamaan laajoja tieteellisiä tekstejä ja arvioimaan käännös- ja tulkkaustutkimusten laatua. He kykenevät teoreettisesti pohtimaan käännöstutkimuksiin liittyviä tiettyjä tuotteita / tilanteita kieli-, kulttuuri-, historiallisten ja sosiaalisten yhteyksiensä puitteissa ja pystyvät esittämään havainnot akateemisille yhteisöille.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti,Ranskalainen
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Tutkinnon suorittaneet ovat korkeasti koulutettuja kirjallisuus- ja kulttuuritutkimuksen asiantuntijoita, jotka keskittyvät englanninkielisiin maihin, erityisesti Britann ... [+]

Tutkinnon suorittaneet ovat korkeasti koulutettuja kirjallisuus- ja kulttuuritutkimuksen asiantuntijoita, jotka keskittyvät englanninkielisiin maihin, erityisesti Britannian saarilla ja Pohjois-Amerikassa sijaitsevaan kirjallisuuteen ja kulttuureihin. He hallitsevat hyvin teoreettisia ja metodologisia lähestymistapoja, voivat suorittaa itsenäistä tutkimusta ja opettaa Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen, Irlannin ja muiden englanninkielisten maiden kirjallisia ja kulttuurisia historioita sekä niihin liittyviä kirjallisuus- ja kulttuurikursseja korkea-asteen tasolla. He voivat osallistua ryhmätutkimushankkeisiin ja työskennellä kansainvälisissä tutkimusryhmissä. Tsekkiläisillä tutkinnon suorittaneilla on hyvä käsitys kurin terminologiasta ja tyylistä äidinkielellään ja heillä on perustiedot englanninkielisen kirjallisuuden vastaanottamisesta tšekkiläisessä kulttuurissa.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Tutkinnon suorittaneilla on yleinen tietämys Latinalaisen Amerikan ongelmista sen historialliseen kehitykseen ja luonteenomaiseen kulttuuriin, joka on kehittynyt 16. vuos ... [+]

Tutkinnon suorittaneilla on yleinen tietämys Latinalaisen Amerikan ongelmista sen historialliseen kehitykseen ja luonteenomaiseen kulttuuriin, joka on kehittynyt 16. vuosisadan lopusta lähtien Kolumbian eteläisten yhteisöjen ja siirtolaisten metropoleista ja Afrikasta lähtien. Valmistuneet tuntevat Latinalaisen Amerikan historian perustiedot ja kyvyn oppia uusia tosiasioita, joita auttavat tieteen perusteet ja teoriat. Valmistuneet tuntevat alueen historian perusongelmista ja kurinalaisuuksien laitoksista, persoonallisuuksista, aikakauslehdistä ja avainteoksista lausuntojen kehittämisen. He ovat kehittäneet kielitaitoa espanjaksi ja englanniksi, jotta he voivat opiskella erikoistunutta kirjallisuutta ja osallistua keskusteluihin kansainvälisessä tiedeyhteisössä.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Valmistuneet Ph.D. Romance Literatures -ohjelma on korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka on koulutettu suorittamaan tutkimustyötä omalla alallaan (yhden tai useam ... [+]

Valmistuneet Ph.D. Romance Literatures -ohjelma on korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka on koulutettu suorittamaan tutkimustyötä omalla alallaan (yhden tai useamman romanikielisen alueen kirjallisuus). Opiskelija osaa analysoida pätevästi valitun romanikielisen alueen kirjallisuutta soveltamalla synkronista tai diakronista lähestymistapaa sekä nykyaikaisia kirjallisuusmenetelmiä ja tutkimusmenettelyjä. Lisäksi heidän asiantuntemukseensa kuuluu yleisen kirjallisuuden teorian tuntemus, vertailevan kirjallisuuden perusteet ja kirjallisuuden teoria ja kritiikki, jossa painotetaan erityisesti valittua romantiikkaa puhuvaa aluetta. Valmistuneet ovat päteviä korkeakoulujen tehtäviin (yliopistot, tutkimuskeskukset jne.); heidän kielitaidonsa ja laaja-alaisen koulutuksensa mukaan tutkinnon suorittaneet voivat työllistää kulttuurilaitoksissa, tiedotusvälineissä, diplomatiassa ja muilla aloilla.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Logiikan tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat päteviä tutkijoita logiikan ja siihen liittyvien tieteenalojen alalla. Heillä on syvällinen tuntemus nykyaikaisen logiikan m ... [+]

Logiikan tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat päteviä tutkijoita logiikan ja siihen liittyvien tieteenalojen alalla. Heillä on syvällinen tuntemus nykyaikaisen logiikan menetelmistä ja suuntauksista ja erikoistunut johonkin sen osa-alueisiin ja sovelluksiin - puhtaan matemaattisen logiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen tai kielitieteen logiikan sovellusten tai logiikan perusteisiin tai yksinomaan filosofisiin näkökohtiin. logiikka. He pystyvät tekemään itsenäistä tieteellistä tutkimusta ja julkaisemaan tulokset kansainvälisesti, ja ne ovat avoimia monitieteelliseen yhteistyöhön. Ph.D. tutkinnon suorittaneet ovat koulutettuja tutkimus- ja korkea-asteen opetusalan ammatteihin laitoksissa, jotka ovat erikoistuneet johonkin luetelluista tieteenaloista.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Valmistuneilla on laaja yleiskatsaus tämänhetkisen sosiologisen teorian ja metodologian keskeisistä kysymyksistä, perusteellinen perustelu monenlaisiin määrällisiin ja la ... [+]

Valmistuneilla on laaja yleiskatsaus tämänhetkisen sosiologisen teorian ja metodologian keskeisistä kysymyksistä, perusteellinen perustelu monenlaisiin määrällisiin ja laadullisiin tutkimuksiin liittyviin analyyttisiin menetelmiin sekä kyky käyttää ja yhdistää nämä menettelyt. He pystyvät muotoilemaan ja ratkaisemaan vaativia tutkimuskysymyksiä, määrittelemään asiaankuuluvat hypoteesit, löytämään sopivat ratkaisumenetelmät ja laatimaan asiaankuuluvat asiantuntijalausunnot. Valmistuneet voivat hakea työtä tutkijoina ja yliopisto-opettajina sekä asiantuntija- ja johtotehtävissä sekä valtion että kaupankäynnin aloilla.

Opiskelun kesto: 4 vuotta

Opetuskieli on englanti. Sosiologia on maksullinen ohjelma.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Charles University Faculty of Arts

Valmistuneilla on vankka tuntemus alan nykyisistä suuntauksista ja pystyy käyttämään luovaa lähestymistapaa asiaankuuluvaan lähdemateriaaliin. Valmistuneet ovat valmiita ... [+]

Valmistuneilla on vankka tuntemus alan nykyisistä suuntauksista ja pystyy käyttämään luovaa lähestymistapaa asiaankuuluvaan lähdemateriaaliin. Valmistuneet ovat valmiita työskentelemään alkuperäisillä latinalaisilla asiakirjoilla, eli kirjallisilla ja diplomaattisilla käsikirjoituksilla, incunabulalla, paleotyypeillä ja vanhoilla tulosteilla, jotka pystyvät tulkitsemaan ja valmistelemaan niitä julkaisemista ja kääntämistä varten. Valmistuneet filologian ja kirjallisuuden historiaan ja hankkineet asiaan liittyvien historiallisten tieteenalojen (koodikologian, paleografian, diplomaattisen) ja kulttuurihistorian perustan, ja valmistuneet ovat valmiita asettamaan keskiaikaiset ja varhaiset modernit teokset aikansa yhteydessä ja tulkitsemaan niitä myös tekijä, joka vaikuttaa myöhempien aikakausien kulttuuriin ja yhteiskuntaan.... [-]

Tšekki Praha
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Charles University in Prague

Sijainnin osoite
Faculty of Arts
Charles University in Prague
Jan Palach Square 2
116 38 Prague 1

Prague, Praha, CZ
Sosiaalinen media