Charles University Catholic Theological Faculty

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Katolinen teologinen tiedekunta Kaarlen yliopisto. Olemme tyytyväisiä, että olet ottanut aikaa vierailla sivuilla. Toivomme, että löydät jotain etua näillä sivuilla.

historia

Katolinen teologinen tiedekunta (Tsekin lyh. KTF) oli perustamassa tiedekunnan nykypäivän Kaarlen yliopisto. Sen canonically säätänyt Klemens VI on 26 tammikuu 1347. Näin ollen perustettiin Tsekin King keisari Charles IV kuninkaan päätöksellä 07 huhtikuu 1348. Siitä lähtien, sen juridinen olemassaolo on ollut jatkuvaa. Koska kommunistisen vainon katolisen kirkon, tiedekunnan poistettiin yliopistosta vuonna 1950. Sen jälkeen samettivallankumouksen 1989 tiedekunnan oli paluuseen Kaarlen yliopisto. Grand Chancellor tiedekunnan on arkkipiispa Praha.

Academic Osastot

Filosofian Department of Dogmaattinen ja Fundamental Theology Department of teologisen etiikan ja teologian Henkisyyden Eksegetiikan laitos Department of pastoraaliteologia ja Law Sciences Institute of Christian Art

Tiedekunnan on kokemusta sekä Tsekin ja kansainvälinen tieteellinen avustusohjelmia. Mikäli kiinnostusta kansainvälisessä tieteellisessä yhteistyössä meidän tiedekunnan.

Acta Universitatis Carolinae - theologiae

Acta Universitatis Carolinae - theologiae on yksi teologisen lehdissä Tšekissä, ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehden keskitytään erityisesti Tšekin teologista tutkimusta, ja se on avoin kaikille tieteenalojen teologian, kuten perus- ja dogmatiikka, Raamatun ja kirkkoisien tutkimuksia, kirkkohistorian ja historian kirkkotaide, ekumeeninen tutkimuksia. Ilmestyvät Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Tsekin ja Slovakian.

Sivukonttorit Study

katolinen teologia

Tavoitteena MA-ohjelma on tutkimus pääaineet, kuten filosofian, Eksegetiikka, Systemaattinen ja pastoraaliteologia. Voit laittaa pääaineet käytäntöön, ne täydennettiin aiheita, nimittäin catechetic ja pedagoginen.

Tutkintonimikettään ThLic. myönnetään jälkeen puolustuksen tiukkaa thesis ja kulkee suun tilan tutkiminen.

Väitöskirjatutkimus valmistelee opiskelijoiden itsenäiseen tieteelliseen tutkimukseen erityisiä teologista aloilla.

Teologia for Laics (osa-aikainen)

BA ohjelma tarjoaa opiskelijoille perustiedot katolisen teologian, ja se auttaa myös heidän henkilökohtaista kehitystä. Tämä branche opinto sopii kaikille kiinnostuneille tutkimuksessa teologian. Myöhempi MA keskittyy kehittämään teologisen käsitteiden ja niiden sovelluksia.

Soveltava etiikka

Tämä kaksivuotinen MA-ohjelma on tyytyväinen hakijoille BA asetuksella vuonna teologian varten Laics tai valmistuneet muista humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen aiheita muissa tiedekunnissa. Sen tavoitteena on täydentää ja kehittää aikaisempaa tietämystä ja laita se eettisiä yhteydessä.

History of Christian Arts

BA Ohjelma keskittyy tiedon taidehistorian laajemmassa teologinen, historiallinen ja kulttuurinen tausta.

Myöhempi MA ohjelma valmistelee riippumatonta tieteellistä tutkimusta ja käsittelee ongelmia taidehistorian erityisessä näkökulmasta kristillisen taiteen. Väitöskirjatutkimus valmistelee opiskelijat itsenäisen tieteellisen tutkimuksen ja itsenäisen luovan toiminnan alalla taiteen eri aikakausien jossa mahdollinen painotetaan sen yhteydessä kristinuskoon.

Historia Euroopan kulttuurin

BA ohjelma koostuu neljästä moduulista: historiallinen, taidehistoria, kirjallisuuden ja filosofisten-teologinen. Tavoitteena Tutkimuksen on valmistaa opiskelijoita ammateissa, jotka vaativat hyvää tuntemusta historia, taidehistoria ja kirjallisuutta ja muita vastaavia aiheita.

Myöhempi MA-ohjelma antaa yleiskuvan historiallisen ja kulttuurisen kehityksen, ja se tarjoaa samanaikaisesti erikoistuminen erityisesti epookki osalta monia yksittäisiä moduuleja.

Kirkon ja Yleinen historia

Jatko ohjelma valmistelee opiskelijoita riippumatonta tieteellistä tutkimusta ja luovaa toimintaa alalla kirkon ja yleisen historian. Ohjelma korostaa yhteenliitettävyyttä yksittäisten alojen, pääasiassa taidehistorian ja apu- tieteiden historiaa.

Kirjasto ja Study

Kirjasto sijaitsee kolmannessa kerroksessa. Tutkimuksessa kapasiteetti on 52 henkilöä, jotka tarjoavat peruspalvelut kuten painatus, CD poltto ja selviytymistä. On tietokoneet ja kannettava tietokone yhteyksiä opiskelijoiden käytettävissä.

Sijainnit

Praha

Osoite
Charles Univerzity in Prague
Catholic Theological Faculty

Thákurova 3
Prague 6
160 00

Praha, Praha, Tšekki

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: