Lue virallinen kuvaus

Pan-European University (PEU) on yksityinen korkea-asteen oppilaitos, joka tarjoaa yliopistokoulutusta kaikilla kolmella tutkimuskerralla 20 akkreditoitua opinto-ohjelmaa varten. Vuodesta 2004 alkaen yli 12 000 opiskelijaa on valmistunut PEU: n opinnoista. Laaja valikoima opetussisältöjä, moderneja ja teknisesti hyvin varustettuja tiloja sekä korkeatasoisten akateemisten tutkijoiden sisällyttämistä ohjelmiin ovat vain muutamia ominaisuuksia, joita yliopisto tarjoaa todennäköisesti opiskelijoilleen varustelemaan heitä käytännönläheisellä koulutuksella luoda menestyviä ammattilaisia ​​työmarkkinoille pääsemisen myötä.

Jokainen viidestä tiedekunnasta tarjoaa modernia opetustapaa, mukaan lukien yksilöllinen lähestymistapa, houkuttelevat erikoistumismahdollisuudet ja ammatillinen harjoittelu työharjoittelun muodossa. Kaikki edellä mainittu tavoite on saavuttaa yliopiston ensisijainen tavoite, josta tulee korkeakoulutuksen nykyaikaisen huippuyksikön keskus. Olemme sitoutuneet olemaan ihanteellinen valinta hyvän aloitteen menestykselliseen urakehitykseen.

PEU koostuu viidestä tiedekunnasta, jotka perustuivat asteittain vastaamaan korkeakoulumarkkinoiden tarpeisiin kronologisessa järjestyksessä: Oikeustieteellinen tiedekunta (2004 ), Taloustieteiden tiedekunta ja yrittäjyys (2005) , Median tiedekunta (2007 ), tiedekunta (2009) ja psykologian tiedekunta (2011) .

Slovakian ainoana yksityisenä korkeakouluna meillä on oikeus tarjota tohtori. tutkimukset ja samalla pätevöityneet hakijat voivat pyrkiä ammatilliseen tohtoriin, habilitationiin (apulaisprofessori) ja avajaisiin (koko professuuri).

Koska olemme kaupallinen holding Prosperita, yli 20-vuotisen liiketoimintaperinteen omaava sijoitusryhmä, olemme osa Tšekin johtavia perheyrityksiä. Jäsenyyden edellytyksenä on taloudellinen ja organisatorinen vakaus, ja se on foorumi, joka on osa kansainvälisiä sijoitus- ja pääomamarkkinoita.

Koulutuksen erittäin tärkeänä osana käytännön kokemus on strateginen tavoite. Käytännön kokemuksen hankkiminen jo opintojen aikana antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden lähteä työmarkkinoille verrattain paremmalla asemalla.

Yhteistyökumppanuudet IBM: n, Slovakian jalkapalloliiton, Slovakian ihmisoikeuskeskuksen, Kiinteistönvälittäjien, uutis- ja mediakasvatusyhdistyksen tai Slovakian vakuutusyhdistys ry: n kanssa ovat muun muassa tarkoitus korostaa tutkimusten käytännön näkökohtia. Asiantuntijoita kutsutaan suoraksi opetukseksi ja erikoistuneita seminaareja, työpajoja ja ammattitapahtumia tarjotaan yhteistyössä yrityspartnereiden kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Pan-European University

Psykologian tiedekunta perustettiin vuonna 2011 ja on nuorin kaikista PEU: n tiedekunnista. ... [+]

Psykologian tiedekunta perustettiin vuonna 2011 ja on nuorin kaikista PEU: n tiedekunnista.

Tiedekunnan päätavoitteena on opettaa tulevaa tutkintoa voidakseen soveltaa psykologisia periaatteita, tietämystä, malleja ja psykologisia menetelmiä (etiikan ja nykyisen tieteellisen kehityksen mukaisesti) tavalla, joka auttaisi yksittäisiä potilaita, sosiaaliryhmiä, järjestöjä ja yritysten kehittämiseen, hyvinvointiin ja tehokkuuteen.

Opetustoimikunta keskittyy neljään pääaineeseen - työhön ja sosiaalipsykologiaan, kuulemiseen ja sosiaalipsykologiaan. Akateemisen henkilökunnan muodostavat hyvämaineiset henkilöt koulujen, sosiaali-, työ- ja kuulemispsykologian sekä sovittelun alalla. Sisäisten pedagogien lisäksi tiedekunta isännöi ammatillisten psykologien opetuksia.... [-]

Slovakia Bratislava
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pan-European University

Joukkoviestinnän tiedekunta toimii markkinoilla vuodesta 2007 alkaen, jolla se on laajentanut koulutusta joukkoviestinnän opintojen alalla. ... [+]

Joukkoviestinnän tiedekunta toimii markkinoilla vuodesta 2007 alkaen, jolla se on laajentanut koulutusta joukkoviestinnän opintojen alalla.

Tiedekunnan päätavoitteena on keskittyä tiedotusvälineiden ja markkinointialan ammattilaisten kehittämiseen ja koulutukseen, tarjota heille laadukasta teoreettista tietämystä sekä mahdollisuutta saavuttaa käytännön taitoja, joita voidaan myöhemmin käyttää luovasti tulostuksessa, verkossa, multimediassa ja mainonnassa.

Merkittävien pedagogien - ammattitaitoiset pedagogit ja teoreettiset opettajat yhdessä tunnettujen ja tunnustettujen käytännön ammattilaisten (toimittajat, erilaiset viestintä- ja viestintätoimijoiden johtajat) yhdistäminen on nykyaikaisen koulutuksen tae houkuttelevilla aloilla mediaviestinnän ja journalismin.... [-]

Slovakia Bratislava
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pan-European University

Kansainvälisen oikeuden opinto-ohjelma annetaan kolmessa yliopistotutkinnossa (tohtorintutkinto) kolmella vuodella suoritetuilla opinnoilla päivittäisessä muodossa ja / t ... [+]

Kansainvälisen oikeuden opinto-ohjelma annetaan kolmessa yliopistotutkinnossa (tohtorintutkinto) kolmella vuodella suoritetuilla opinnoilla päivittäisessä muodossa ja / tai nelivuotisessa tutkimuksessa ulkoisessa muodossa.

Tutkinnon akateemisen profiilin määrittely:

Kansainvälisen oikeuden tutkimusalaa käsittelevän tohtoriohjelman tutkinnon suorittavat kansainvälisen julkisoikeuden, kansainvälisen yksityisoikeuden ja Euroopan unionin lainsäädännön alaan kuuluvat tieteelliset tutkimusmenetelmät. Tieteellisen tiedon ja tutkimuksen menetelmien perusteella valmistunut voi laatia käsitteellisiä ja järjestelmällisiä ratkaisuja ja analysoida kansainvälisen julkisoikeuden, kansainvälisen yksityisoikeuden ja Euroopan unionin lainsäädännön lähteitä. Hän huolehtii kansainvälisen oikeuden ja sen tieteidenvälisten yhteyksien edelleen kehittämisestä kansallisessa ja kansainvälisessä tieteellisessä ympäristössä.... [-]

Slovakia Bratislava
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pan-European University

Vuodesta 2005 lähtien kauppatieteellinen tiedekunta on alkanut valmistaa oppilaitaan menestymään globaalissa taloudellisessa ympäristössä. ... [+]

Vuodesta 2005 lähtien kauppatieteellinen tiedekunta on alkanut valmistaa oppilaitaan menestymiseen globaalissa taloudellisessa ympäristössä.

Tiedekunnan päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tuoda uutta liiketoimintaa ja organisaatioita ja kyetä osallistumaan kansainvälisiin työmarkkinoihin.

Vuonna 2009 tiedekunta on päivittänyt entistä tohtorikoulutusta, jotta sisältö ja opetusmenetelmät voitaisiin lähestyä mahdollisimman tarkasti maailman arvostetuimmissa yritysyliopistoissa. Tiedekunnan koko opetusprosessi tulee esiin Slovakian ja myös koko maailmantalouden kehityksen suuntauksista.

Koulutuksen laatu ja opiskelun houkuttelevuus ovat parantuneet myös ulkomaalaisille opiskelijoille. Akkreditoitu tohtoriohjelma koostuu pakollisista ja valinnaisista aiheista, joiden kautta opiskelijat hankkivat osaamista ja taitoja organisaation ja johtajuuden hallinnassa.... [-]

Slovakia Bratislava
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi