The European Wellness International Institute (EWII)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Euroopan hyvinvoinnin kansainvälinen instituutti (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) tunnustaa, että tiedot ja taidot voidaan saavuttaa laaja-alaisesta oppimisesta. Instituutti on siksi sitoutunut varmistamaan, että tarvittaessa työkokemuksesta, elämäkokemuksesta, jatkuvasta ammatillisesta kehityksestä (CPD) tai aiemmasta pätevyydestä saadut tiedot ja taidot voidaan tunnustaa tiukkojen asiaankuuluvien andragogisten ja ammatillisten arviointien avulla.

Miksi opiskella European Wellness International Institute -opistossa?

  • Tunnustaa muodollisen ympäristön ulkopuolella oppimisen arvon ja tunnustaa aktiivisen oppimisen työpaikalla.
  • Vahvistaa oppimisen arvon, jonka opiskelijat ovat itse saavuttaneet ja vuosien varrella keränneet omille työalueilleen.
  • Auttaa opiskelijoita säästämään aikaa ja rahaa poistamalla tarpeettomat toistamiset ja päällekkäisyydet materiaalista, joka on jo tuttu oppijoille.
  • Paranna opiskelijoiden itsetuntoa, joka perustuu heidän ammatillisiin saavutuksiinsa ja varmistaa paremmat mahdollisuudet ja harjoittelu yhtäläisesti uran etenemisessä.

Closeup of microscope

EW: n esipuhe

EWA: n hallitus.

Koulutus on erittäin tärkeä yhteiskunnan yleisen edistymisen ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Nykyaikana bioregeneratiivisilla tieteillä on kyky muuttaa ihmisten ikää jatkuvasti kasvavan stressin dilemman ja sen hallinnan haasteiden kanssa. Nämä haasteet voidaan hoitaa ja hallita tehokkaasti, kun teollisuuspiirit tekevät yhteistyötä ja työskentelevät samanaikaisesti suurena ryhmänä hallita, ohjata ja vaikuttaa tulokseen lintuperspektiivillä ja toisaalta myös mikroskooppisen analyysin avulla.

Ainoastaan tieteellisesti tuettujen konseptien hallitsemisen avulla estetiikka pystyy tarjoamaan palveluja, joita hän yleensä tarjoaisi. Sellaisena bioregeneratiivinen tiede, jota opetetaan oppijoillemme, lisää ennennäkemättömän painon nykyiseen käytäntöönsä ja muodostaa tulevaisuuden aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa teollisuudelle.

Toisin sanoen, kun lääketieteellinen veljeys innovoi jatkuvasti eettisiä tapoja hallita ikääntymistä ja siihen liittyviä haasteita, ensihoitajien ja estetiikoiden / kosmetologien ja muiden sidosryhmien on työskenneltävä tieteellisen ja lääketieteellisen veljeyden rinnalla olevan erillisen suuren tavoitteen saavuttamiseksi. Ainoa tapa työskennellä tieteidenalojen välillä on koottu tieto. Tämä tieto on dynaamista, ja oppijoiden matkan alku on vain sytytys elinikäisen oppimisen kokemukselle.

Toivotamme kaikkea hyvää niille, joilla on ja niille, jotka tulevat kanssamme tähän tietomatkalle kanssamme, kun me yhdessä pioneerimme, puolustamme ja kasvamme yhdessä tällä alalla! Kiitos uskosta meihin!

Sijainnit

Edenkoben

Osoite
67480 Edenkoben, Rheinland-Pfalz, Saksa

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: