Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa kvantitatiivisten biotieteiden korkeakouluun Müncheniin (QBM) . Koulumme tavoitteena on valmistella nuoria elämän tutkijoita uudelle kvantitatiivisen, järjestelmälähtöisen biotieteen aikakaudelle. Se tarjoaa innovatiivisen, integroidun Ph.D. kansainvälinen koulutusohjelma, joka yhdistää monenlaisia eri aloja: biokemiasta ja lääketieteestä bioinformatiikkaan, kokeelliseen ja teoreettiseen (bio-) fysiikkaan ja soveltavaan matematiikkaan. Sekä opiskelijan tutkimushankkeet että luokkahuoneen opetus ovat erittäin monialaisia.

Koulu on yhteinen aloite johtavat tiedemiehet Ludwig-Maximilians-yliopistossa (LMU) München, Max Planck-instituutin Biokemian, Helmholtz Münchenin teknillisen yliopiston München (TUM). QBM saa rahoitusta Saksan Excellence-aloitteen toisella kierroksella, jonka tarkoituksena on edistää huippuosaamista ja innovaatioita tutkimuksen ja koulutuksen alalla Saksan yliopistoissa.

Kansainvälinen Ph.D. koulutusohjelma keskittyy perinteisesti erillisten tieteenalojen väliseen viestintään ja yhteistyöhön biokemian ja lääketieteen sekä bioinformatiikan, kokeellisen ja teoreettisen biofysiikan ja soveltavan matematiikan välillä. Koululla on vahva painopiste teoreettisen analyysin ankkuroimiseksi kehittyneisiin kvantitatiivisiin kokeiluihin ja osallistuvien tutkijoiden huippuosaamiseen, ja koululla on ainutlaatuinen asema Euroopan tieteellisessä maisemassa.

Koulun ydinhenkilöstö ovat tärkeimmät tutkijat, joita edustavat ohjelman tieteelliset koordinaattorit , tieteellinen ja hallinnollinen henkilöstö sekä jatko-opiskelijat (vakaan tilan 75-100). Lisäksi ulkopuolinen tieteellinen neuvoa-antava lautakunta , joka edustaa neljää keskeistä tieteellistä aluetta (biokemia, biofysiikka, bioinformatiikka / tilastot / teoreettinen fysiikka ja lääketiede), neuvoo koulua organisaatiosta ja strategiasta.

112190_rsz_adobestock_127960425.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Graduate School of Biosciences Munich

QBM pyrkii kouluttamaan nuorten tutkijoiden kohorttia, joka on tiukasti kotitieteen kurssissaan, mutta on hyvin perehtynyt moniin lähestymistapoihin ja ajattelutapoihin. ... [+]

QBM pyrkii kouluttamaan nuorten tutkijoiden kohorttia, joka on tiukasti kotitieteen kurssissaan, mutta on hyvin perehtynyt moniin lähestymistapoihin ja ajattelutapoihin. Tavoitteena on, että opiskelijat pääsevät mukavasti kommunikoimaan perinteisten rajojen yli, erityisesti kokeilun ja kvantitatiivisen teorian välisen jakautumisen välillä, jotta ne voisivat olla tieteellisesti kaksikielisiä tai monikielisiä. Tätä varten koulu tarjoaa integroidun monialaisen tohtorin. ohjelma, joka koostuu kolmesta pääkomponentista:

Monitieteinen tutkimushanke, jossa yhdistyvät eri alojen käsitteet ja menetelmät.Merkittävä muodollisen kurssityön ohjelma, jossa on yleinen ja yksilöllinen osa, joka keskittyy monitieteelliseen ydinkurssiin, joka kattaa biotieteen keskeiset ongelmat useista näkökulmista.Lisätoiminnot opiskelijoiden muiden siirrettävien taitojen parantamiseksi, jotta he voivat menestyä tieteessä kilpailukykyisenä ammattina.... [-]
Saksa Munich
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi