Lue virallinen kuvaus

EMBL paikoissa

EMBL toimii kuudella eri puolilla Eurooppaa:

 • Heidelberg, Saksa - päälaboratorio
 • Hinxton, Yhdistynyt kuningaskunta - European Bioinformatics Institute ( EMBL -EBI)
 • Grenoble, Ranska - tutkimus ja palvelut rakenteelliseen biologiaan
 • Hampuri, Saksa - tutkimus ja palvelut rakenteelliseen biologiaan
 • Rooma, Italia - epigenetikka ja neurobiologia
 • Barcelona, ​​Espanja - kudosbiologia ja tautien mallinnus

EMBL hallinto

EMBL on hallitustenvälinen järjestö, joka on erikoistunut biotieteiden perustutkimukseen, jota rahoittavat julkiset tutkimusmaksut yli 20 jäsenvaltiosta, mukaan lukien suuri osa Euroopasta ja Israelista, sekä kaksi jäsentä, Argentiina ja Australia. EMBL johtaa pääjohtaja, tällä hetkellä professori Iain Mattaj, jonka nimittää EMBL neuvosto. Neuvosto koostuu kaikkien jäsen- ja liitännäisjäsenmaiden edustajista.

EMBL tehtävät

EMBL : n tehtävän kulmakivi on:

 • suorittaa perustutkimusta molekyylibiologiassa;
 • kouluttaa tutkijoita, opiskelijoita ja vierailijoita kaikilla tasoilla;
 • tarjoavat elintärkeitä palveluja tutkijoille jäsenvaltioissa;
 • kehittää uusia välineitä ja menetelmiä;
 • aktiivisesti harjoittamaan teknologian siirtoa;
 • ja integroida eurooppalainen elämäntieteellinen tutkimus.

Tutkimus EMBL

EMBL tutkimus korostaa kokeellista analyysia biologisen organisoinnin monilla tasoilla, molekyylistä organismiin sekä laskennalliseen biologiaan, bioinformatiikkaan ja järjestelmien biologiaan.

Tutkimukseen osallistuu yli 80 itsenäistä ryhmää, jotka kattavat molekyylibiologian spektrin. EMBL on kansainvälinen, innovatiivinen ja monitieteinen. Sen 1600 työntekijää monista maista edustaa tieteellisiä aloja, kuten biologiaa, fysiikkaa, kemiaa ja tietojenkäsittelytieteitä.

Koulutusmahdollisuudet

Erinomainen koulutus on saatavilla useilla tasoilla: tohtorintutkinnon suorittaneita opiskelijoita, postdocs- ja vierailevia tutkijoita. EMBL järjestää kursseja, konferensseja ja työpajoja koskevan laajan aikataulun, ja monet järjestäytyneet yhteistyössä EMBL : n sisarorganisaation, EMBO: n (European Molecular Biology Organization) kanssa. Lisäksi laboratorio tarjoaa foorumin vuoropuhelulle yleisön välityksellä erilaisten tiedeviestintätoimintojen, kuten luentosarjan, yleisön vierailijoiden ohjelmien ja tieteellisten saavutusten levittämisen kautta.

Tieteelliset palvelut

EMBL : n tarjoamat palvelut ovat:

 • ydinbiomolekyylitietokantoja ja bioinformatiikan työkaluja erityisesti EMBL -EBI: ssä;
 • säteilylähteiden, instrumentointien ja korkean läpimenostustekniikan tarjoaminen rakenteelliseen biologiaan Hampurissa ja Grenoblen tiloissa;
 • Jotka tarjoavat kustannustehokkaan ja tehokkaan pääsyn menetelmiin ja tekniikoihin, jotka ovat kalliita perustaa tai ylläpitää tai jotka vaativat huomattavia kustannuksia.

Lue lisää koulun verkkosivuilla.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

European Molecular Biology Laboratory

Ainutlaatuinen maailmassa ja odottaa sinua! EMBL International Ph.D. Alunperin vuonna 1983 perustettu ohjelma edustaa EMBL : n sitoutumista ensiluokkaiseen koulutukseen j ... [+]

Koulutus ja inspiroiva seuraava tieteellinen sukupolvi - EMBL huippuosaamisen perinne

Koska Euroopan ainoa hallitustenvälinen tutkimusorganisaatio on biotieteiden alalla ja molekyylibiologian johtava laboratorio, EMBL on sitoutunut edistämään molekyylibiologian huippuosaamista kaikkialla Euroopassa. Yksi parhaista tavoista saavuttaa tämä tavoite on innostamalla ja edistämällä lahjakkaita nuoria tutkijoita kääntämään heidät osaaviksi ja luoviksi tulevaisuuden johtajille.

EMBL International Ph.D. Ohjelma on Euroopan parhaiden luokkien Ph.D. biotieteiden ohjelma. 240 opiskelijaa yli 40 maasta tekee Ph.D. tutkimusta EMBL milloin tahansa. Joka vuosi tunnustetaan keskimäärin 60 uutta opiskelijaa, jotka kuuluvat maansa huippuammattilaisiin. Heitä valitaan huolella suuri, monikansallinen hakijoiden joukko, joka saavutti vuonna 2012 yli 1700 sovellusta.... [-]

Saksa Heidelberg
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi