Lue virallinen kuvaus

Saksan taloudellisen tutkimuskeskuksen (DIW Berliini) on yksi johtavista talouden tutkimuslaitosten Saksassa. Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon instituutti osallistuvat taloudellista tutkimusta, palvelu ja poliittista neuvontaa. Me tiivistä yhteistyötä yliopistojen kanssa Berliinissä ja Brandenburgissa ja olemme aktiivisia kansainvälisissä tieteellisissä verkoissa.

DIW Graduate Center (GC) tarjoaa alkuun PhD ohjelma Economics Berliinissä, jännittävä kaupunki jatko-opintoihin. Joka vuosi monet nuoret ja lupaavana talouden tutkijat ympäri maailmaa ovat houkutelleet meidän hyvin suunniteltu ohjelma, maailmankuulu tiedekunnan jäseniä, ja meidän kumppanuuksia joidenkin Saksan alkuun tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa.

Ohjelmamme ohjaavat huippuosaamista ja merkitystä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille paras mahdollinen tohtorikoulutusta, pohjustaa uraansa akateemista tutkimusta ja poliittisia neuvoja. Olemme ylpeitä nähdä valmistuneista työskentelee maailmanluokan yliopistojen kuten Cornellin yliopiston, London School of Economics, ja University College London sekä politiikan instituutioiden kuten Euroopan komissio, Saksan ministeriöiden, ja Saksan keskuspankki. Tutustu verkkosivuilla oppia lisää ohjelmasta. Saat kysyttävää, olemme iloisia voidessamme auttaa sinua.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

DIW Graduate Center

Sovelletaan DIW Graduate Centeriin, jossa akateemisen huippuosaamisen täyttää kannustava ympäristö Saksan suurimmista taloudellinen aivoriihi. ... [+]

PhD taloustieteen - kanssa kokopäiväistä stipendin DIW Graduate Centerissä

Keitä me olemme Saksan taloudellisen tutkimuskeskuksen (DIW Berliini) on yksi johtavista talouden tutkimuslaitosten Saksassa. Olemme itsenäinen, voittoa tavoittelematon instituutti osallistuvat taloudellista tutkimusta, palvelu ja poliittista neuvontaa. Lisäksi tiiviiseen yhteistyöhön yliopistojen kanssa Berliinin ja Brandenburgin, olemme myös aktiivisia kansainvälisissä tieteellisissä verkoissa.

Tavoitteena DIW Graduate Center on tarjota erinomainen jatko opiskelijoille tutkimusympäristö ja koulutus rakenne, joka kehittää kykyjään esimerkillisesti. Se tarjoaa heille syvää ymmärrystä taloudellisen ja sosiaalisen prosesseihin ja tarjoaa heille mahdollisuuden soveltaa tietojaan sisällä ammatillinen tutkimus ympäristöön yksi johtavista talouden ajatushautomoiden Saksa.... [-]

Saksa Berliini
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi