Lue virallinen kuvaus

International School of Management (ISM) on erikoistunut, akkreditoitu yrityskoulu, joka sijaitsee Pariisissa Ranskassa ja jossa on ohjelmia viidellä eri mantereella.

Annamme opiskelijoille globaalin näkökulman, jota he tarvitsevat menestymään nykyaikaisina liike-elämän johtajina. Teemme tämän pitämällä luokkamme pieninä, valitsemalla ja kulttuurisesti monimuotoisina ja tarjoamalla ohjelmia suurissa kaupallisissa keskuksissa ympäri maailmaa.

IMBA: ssa kehitetään huomenna globaaleja liiketoimintajohtajia, kun taas DBA on tarkoitettu kokeneille johtajille, jotka pyrkivät ratkaisemaan ylemmän johdon haasteet kansainvälisellä tasolla. Todistetuille vanhemmille ammattilaisillemme meidän tohtorimme lisää opetusta ja tutkimustoimintaa, jota tarvitaan palauttamaan liike-elämälle ja muokkaamaan johtajien seuraavan sukupolven.

Rakennettu globaaleihin arvoihin

Meidän perustaja Jack Forget avasi ISM: n haastamaan perinteisen yrityskoulumallin.

Hänen näkemyksensä oli ulkonäköinen koulu, joka tukee innovaatioita ja uusia opetustapoja. Se olisi todella globaali laitos, jossa on kumppanuuksia kehittyvillä markkinoilla ympäri maailmaa. Kaikkien maanosien opiskelijat oppisivat korkeimman palkkaluokan professoreilta ja rakentavat arvokasta ammatillista verkostoa opiskellessaan.

Tämän päivän ISM säilyttää tämän perustavan filosofian vahvuuden ja ketteryyden. Edelleen pääkonttori sijaitsee Pariisissa, ja meillä on nyt yhteistyökumppaneita New Yorkissa , Shanghaissa , New Delhissä , São Paulossa ja Kapkaupungissa . Jatkamme opiskelijoille edelleen niukkoja taitoja, globaaleja näkökulmia ja elinikäisiä yhteyksiä, joita he tarvitsevat kukoistamaan johtajina.

Perustuu todelliseen käytäntöön

Opiskelijamme ovat kunnianhimoisia. Heidät ajetaan päästä huipulle. Joten vaikka vankka teoreettisen tiedon perusta on tärkeä, on välttämätöntä saada aikaan toimintakykyinen näkemys ja kokemus.

Valitsemme professoreidemme sekä opetuksen huippuosaamisen että liiketoimintaympäristön kannalta. Kun he eivät ole ISM: ssä, heitä voidaan löytää johtavista yrityksistä, jotka opettavat huippuopistoissa ympäri maailmaa ja vaikuttavat kansainvälisen liiketoimintakäytännön suuntaan.

Pienet, interaktiiviset luokat mahdollistavat lähelle pääsyn professorien asiantuntemukseen. Ja koska opiskelijat ovat kokeneita ammattilaisia, heillä on mahdollisuus jakaa alkuperäistä näkemystä ja ilmoittaa, mitä luokassa tapahtuu.

Valmistettu työskenteleville johtajille

ISM-opiskelijat ovat korkean tason johtajia, joilla on vaativat aikataulut. Heidän aikansa on arvokas voimavara, ja he tarvitsevat opintojaan uransa ja elämäntavansa ympärille.

Tämä joustavuuden tarve inspiroi kaikkea mitä tarjoamme. Opiskelijat voivat yhdistää Pariisissa suoria kursseja sähköiseen oppimiseen ja osallistua ulkomaisiin ohjelmiin yhdessä viidestä kumppanilaitoksestamme ympäri maailmaa.

Annamme opiskelijoille myös mahdollisuuden muokata opintojaan ja keskittyä heidän uransa kannalta tärkeimpiin asioihin. Riippuen siitä, missä määrin he valitsevat, he voivat seurata yleistä Pathway kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa tai erikoistua rahoitukseen, yrittäjyyteen ja innovointiin tai korkeakoulutukseen.

Kestävä ammatillinen verkosto

Opiskelijoille ISM: n opiskelun hyödyt jatkuvat pitkälle valmistumispäivän jälkeen.

Luokkakaverit ja professorit, joita he kokoontuvat koulunsa aikana, muodostavat elinikäisen ammatillisen verkoston, jossa on ideoita, tukea ja mahdollisuuksia, jotka ylittävät liiketoiminta-alueet ja maantieteelliset rajat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


ISM - International School of Management

Tohtorintutkintomme kehittää tutkimus- ja opetustaitoja, joita tarvitset uusien näkökulmien edistämiseksi ja innostamaan seuraavan sukupolven yritysjohtajia. Ohjelma valm ... [+]

Itsepäinen tohtori kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Tohtorintutkintomme kehittää tutkimus- ja opetustaitoja, joita tarvitset uusien näkökulmien edistämiseksi ja innostamaan seuraavan sukupolven yritysjohtajia.

PhD: n joustava rakenne mahdollistaa opiskelun lähtemättä työstä pitkään. Se yhdistää Pariisin kurssit ja erityisohjelmat viidellä kumppanilaitoksellamme eri puolilla maailmaa. Tämä antaa sinulle vapauden opiskella kaikkialla maailmassa, aikoina, jotka sopivat urasi ja elämäntapasi.

EhdokasprofiiliPidä kandidaatin tutkinto tai vastaava akkreditoidusta perustutkinto-oppilaitoksesta ja suorittaa maisteriohjelmanKeskimäärin kymmenen vuotta ylimmän johdon kokemustaTarvitaan vahva käsitys kirjoitetusta ja puhetusta englannistaErikoistumisvaihtoehdot:Kansainvälistä bisnestäyrittäjyysRahoittaaJohtajuus korkeakoulutuksessaStrateginen teknologian johtaminen... [-]
Ranska Pariisi
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 7 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ISM - International School of Management

Liiketalouden tohtorin (DBA) tarkoituksena on kasvattaa johtajuutta, joka on tarpeen ylemmän johdon haasteiden ratkaisemiseksi kansainvälisellä tasolla. DBA antaa sinulle ... [+]

Itsepakastettu DBA

DBA antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tietämystäsi ja tehdä muutoksia kansainväliseen liiketoimintakäytäntöön riippumatta siitä, etsitkö syvempää ammattiasi tai yksinkertaisesti uutta henkilökohtaista haastetta .

Kauppatieteiden tohtorin tohtori (DBA) on suunniteltu kasvattamaan johtamista, jota tarvitaan ylimmän johdon haasteisiin vastaamiseksi kansainvälisellä tasolla. Johtamisen kannalta merkityksellinen tohtorin tutkinto antaa ylimmälle johtajalle syventää asiantuntemustaan, edistää ammattinsa tuntemusta ja valmistautua ylimmän johdon edellyttämiin monimutkaisiin analyyseihin ja päätöksentekoon. Ohjelma korostaa ymmärrystä johtamisen järjestelmästä; ymmärretään toimivana organisaatioiden, alojen ja kulttuurien välillä.... [-]

Ranska Pariisi
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
4 - 6 vuotta
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM PhD

International School Of Management
Osoite
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Pariisi, Île-de-France, Ranska
Verkkosivusto
Puhelin
+33 1 45 51 09 09
Osoite
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, Kiina
Osoite
ISM - International School of Management
Sao Paulo, São Paulon osavaltio, Brasilia
Osoite
101 astor place
New York, New York, Yhdysvallat
Osoite
ISM - International School of Management
Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka
Osoite
amity university campus
New Delhi, Delhi, Intia