Lue virallinen kuvaus

fachada

meille

Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, itsenäinen ja poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin kuulumaton laitos. Se perustettiin vuonna 1943 espanjalaisen liikemies Eugenio Garza Sadain vision ansiosta .

Hänen työnsä tukee kansalaisyhdistysten koostuu näkyvä johtajia eri puolilta maata, joka on sitoutunut korkeakoulutuksen laatua ja kehitystä Meksikossa.46882_rsz_medium_mapa.pngKampuksella ja on 31 toimistoja ja 21 kansainvälistä yhteysvirastot. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia yrittäjähenkisiä, inhimillisestä ja hyvän kilpailukyvyn.

Toimielin yläosassa parhaista yksityisten yliopistojen vuonna maailmassa mukaan on QS World University Ranking; kun EGADE Business School pidetään paras kauppakorkeakoulu Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Mukaan Quacquerelli Symonds University Rankings, se on paras yksityinen yliopisto Meksikossa ja mielestä työnantajien Meksikon n numero yksi yliopisto, seisoo samantasoista Michiganin yliopistossa, Bostonin yliopisto ja Duke University.

meidän erodiferencia

Jatko-ohjelmia ja Executive Education ITESM tarjoavat arvo ehdotus, joka sisältää erilaisia ​​tuotteita ja palveluita edistää yrittäjien kansainvälisesti kilpailukykyisiä, keskittyy liiketoiminnan tuloksia ja korkea ihmisen mielessä johtajat.

Ohjelmat on ominaista:

  • Laadukasta sisältöä kehittämisohjelmat opettanut erittäin päteviä opettajia tietoa ja kokemusta ..
  • Menetelmät opetuksen ja oppimisen, joka keskittyy ratkaisemaan todellisia ongelmia työssä työkalujen avulla välittömästi täytäntöön.
  • Sukupolvi ja integraatio ryhmien korkeatasoisia sitoutunut kehittämään hankkeiden parantavien tulokset niiden kanssa.
  • Transformation henkeä osallistuu kursseille ja ohjelmiin, joiden koulutus antaa heille on saavuttaa paremman suorituskyvyn ja antaa heille työkaluja saavuttaa johtava asema täyttämisessä tavoitteita oman yrityksen eteenpäin.
  • Multicampus-järjestelmä, joka tarjoaa kansallista ja kansainvälistä kattavuutta sekä liittoutumia eri yliopistojen ja laitosten kanssa.

Tästä ja enemmän Monterreyn on paras valinta Graduate ja Executive Education Meksikossa.

koulutusmallinmodeloTecnológico de Monterreyn Graduate and Executive Education -ohjelmat pohjautuvat alt = "nykyiseen, innovatiiviseen ja avantgarden koulutusmalliin, jossa käytetään tapaustekniikkaa, hankekehitystä ja / tai kokemuksellisia toimintoja, jotka mahdollistavat tuottavuuden kasvun sovelluksen vuoksi hankitut välittömät tiedot ja mahdollisuus luoda verkostoitumista.

  • Polttopisteissä kohti oppilas, joka on vastuussa tuottaa omaa osaamistaan, aina mukanaan hänen opettaja, joka roolissa oppaan.
  • Ohjelmat tukevat opettajia tohtorin tutkintoa ja suuren potentiaalin avainhenkilöt erinomaista työtä profiilia.
  • Etusijalle käytettäessä tekniikkaa helpottajana prosessissa opetuksen ja oppimisen ja, kun kyseessä ovat päälliköiden ja tohtorin korostaa valmistelu kansainvälisten sopimusten ja kaupankäynnin tunnettujen yliopistojen ympäri maailmaa.
  • Online-ohjelmia, joilla varmistetaan pääsy viestintäverkkoihin, yhteistyö ja oppiminen opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden ympäri maailmaa; sekä opiskelijoiden yhdistyksille vahvistamiseksi prosessi opiskelijoiden oppimista.

Tämän, Monterreyn osaltaan kouluttaa ammattilaisia ​​haasteisiin globalisaation luomaan ja jatkuva muutos tieteen ja teknologian, kun taas avaa uusia mahdollisuuksia johtajat, yrittäjät ja liikemiehet.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Nanoteknologian tohtori pyrkii edistämään arvoketjua käyttämällä nanotieteen perusteita tuottaakseen tieteellistä rajatonta tieteellistä tietoa, joka edistää innovatiivis ... [+]

Nanoteknologian tohtori pyrkii edistämään arvoketjua käyttämällä nanotieteen perusteita tuottaakseen tieteellistä rajatonta tieteellistä tietoa, joka edistää innovatiivisten nanoteknologisten tuotteiden ja / tai palveluiden kehittämistä ja tunnistaa teknologiaan perustuvat yrittäjyysmahdollisuudet, jotka edistävät etuja maan kilpailukykyä

hyöty

opettajat

Ohjelma, jonka tohtorintutkinnon suorittaneet professorit ja ammattikokemus Tecnológico de Monterreyn teknillisen korkeakoulun opetuksesta.

akkreditoinnit

Tällä ohjelmalla on akkreditointeja ja tunnustuksia kansallisilta ja kansainvälisiltä laitoksilta, kuten:

Ohjelma, joka on hyväksytty CONACyTin kansallisen korkeakoulututkinnon laatusertifikaatin (PNPC) avulla.Yhdistyneiden Kansakuntien koulujen ja yliopistojen liiton (SACS) korkeakoulujen komissio.Tecnológico de Monterreyn on akkreditoinut Yhdysvaltojen eteläisten koulujen ja korkeakoulujen yhdistysten korkeakoulujen komissio myöntää ammattitutkintoja ja akateemisia master-ja tohtorintutkintoja. Ota yhteys College Commissioniin osoitteessa 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, tai soita (1) 404-679-4500 (1) 404-679-4500 teknnologian de Monterreyn akkreditointia koskeviin kysymyksiin.Kansallisen tieteellisen tiede- ja teknologianeuvoston kansallinen jatkokoulutusohjelma (CONACyT).Meksikon julkisen koulutuksen sihteeristön virallisen pätevyyden tunnustaminen.... [-]
Meksiko monterrey Mexico City
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Tohtorin tutkinto on monitieteistä, ja se kattaa kolme osa-aluetta, jotka on valittu tutkimuslinjojen joukosta, joilla on suurempi vahvuus tekniikan ja tieteen alalla. Nä ... [+]

Tohtorin tutkinto on monitieteistä, ja se kattaa kolme osa-aluetta, jotka on valittu tutkimuslinjojen joukosta, joilla on suurempi vahvuus tekniikan ja tieteen alalla. Nämä alueet toimivat keskenään keskenään hankkeiden, keskusten ja kohderyhmien kautta.

Ohjelman Knowledge Generation ja Application Lines ovat:

Bio-inspiroivat järjestelmät (Bio-innoittamat algoritmit)Koneen oppimismallit (koneoppiminen)Tietotiede ja soveltava matematiikka (Data

pääsyvaatimukset

Aiemmat tutkimukset Master-tutkinto, jonka keskiarvo on vähintään 90 tai sen vastaava.Todisteet englannin kielen taidosta Tohtoriohjelman hakijoiden on toimitettava todisteet TOEFL: n tai muun vastaavan tentin suorittamisesta. Tutkinnon saaneella opiskelijalla on oltava vähintään 550 pistettä tai vastaavuutta toisessa TOEFL-muodossa tai vastaavuudessa toisessa tentissä.Pääsy testiin. Hanki vähimmäispistemäärä 600 pistettä Graduate Studies Admission Test (PAEP).Suosituskirjeet: Esitä vähintään kolme akateemisten suositusten (professorit, opinnäytetyön asiantuntija jne.) Kirjeet, jotka tuntevat hakijan akateemisen suorituskyvyn ja asenteet.Motiivitestit. Opinnäytetyö, jossa opiskelija perustelee syyt ja tavoitteet jatko-opintoihin, täsmennetään valitun erikoistumisalueen sekä kuvauksen osaamisalueesta.Haastattelu: Tohtoriohjelmaan kiinnostuneiden on suoritettava haastattelu ohjelman hyväksymisvaliokunnan päättämien henkilöiden tai henkilöiden kanssa. Haastattelussa arvioidaan hakijan motivaatiota jatko-opintojen suorittamisessa ja jatko-opintojen eri tutkimuskohteissa kehitetyn työn tuntemisesta.... [-]
Meksiko monterrey
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tecnológico de Monterrey - ITESM

DCI on luonteeltaan monitieteinen, joka kattaa neljä tietämysaluetta (biotekniikka, mekatroniikka, teollisuustekniikka ja ympäristöjärjestelmät), jotka on valittu tutkimu ... [+]

DCI on luonteeltaan monitieteinen, joka kattaa neljä tietämysaluetta (biotekniikka, mekatroniikka, teollisuustekniikka ja ympäristöjärjestelmät), jotka on valittu tutkimuslinjojen joukosta, joilla on suurempi vahvuus Engineering and Architecture -yksikössä. Nämä alueet ovat vuorovaikutuksessa keskenään hankkeiden, keskusten ja tutkimusryhmien välityksellä

Tietämyksen osa-alueet toimivat pääaiheena DCI-ohjelman tutkimuslinjojen määrittelemiseksi:

Mekatroniikka ja kehittynyt valmistus Mechatronics ja Advanced Manufacturing käsittävät monimutkaisten järjestelmien analysoinnin ja synteesin, joissa useat tieteenalat toimivat vuorovaikutteisesti. Mechatronics and Advanced Manufacturing -linja vastaa tarpeeseen kouluttaa inhimillisiä voimavaroja tutkimukselle, jossa valmistelutaso on korkea tietotekniikan, mekaniikan ja elektroniikan aloilla.Puhdas energiat ja veden kestävä käyttö Puhdas energia ja veden kestävä käyttö vastaavat globaaleihin tarpeisiin kehittämällä toiminnallisia lähestymistapoja pilaantumista ehkäisevistä hoitomuodoista yritysten sosiaalisen vastuun käsitteeseen. Ilmaisee, että talous- ja yhteiskuntaelämän suhteen on luonnonvarojen käyttö ekosysteemisessä lähestymistavassa, fyysisen ympäristön hoito ja väestön terveyden suojelu, joissa keskitytään kaikkiin kestävyyteen ja kestävyyteen.Teollisuustekniikka Teollisuustekniikka liittyy kilpailukyvyn lisääntymiseen maailmanlaajuisesti ja on yksi suurimmista haasteista minkään kansakunnan, erityisesti sen instituutioiden ja yritysten, jotka joutuvat kohtaamaan jatkuva tuottavuuden, resurssien tehokkaan käytön ja rohkeutta kohdata kasvava kilpailu. Teollisuustekniikan tietämyksen rajalla tapahtuva tutkimus edistää uusien toimintatapojen etsimistä, kehittämistä ja toteuttamista sekä toiminta- ja hallintoprosessien kehittämistä lähinnä kehittämällä uusia ja innovatiivisia päätöksentekomenetelmiä.Televiestintä (T) Tietoliikenne auttaa ratkaisemaan perustavanlaatuiset ongelmat verkkoissa ja järjestelmissä, jotka kuljettavat tietoja ja jotka mahdollistavat digitaalisten teollisuusalustojen ajettavien alustojen suunnittelun ja sellaisten tekniikoiden, kuten esineiden, älykkäiden kaupunkien, älykkäiden liikennejärjestelmien (ITS), älyverkkojen, Big-Data, e-health, 5G, kognitiiviset radiot, valkoiset tilat, paikannusjärjestelmät ja anturit, jotta parannettaisiin 21. vuosisadan yhteiskunnan elämänlaatua. Tutkimusta kehitetään optimoimalla ja stokastisesti keskeisen suorituskyvyn tuntemusta langattoman viestinnän ja verkkojen aloilla, signaalien ja tietojen käsittelyssä, optisten viestintäverkkojen ja langattomien verkkojen... [-]
Meksiko monterrey Mexico City
Tammikuu 2020
Espanjalainen
Full-time
4 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Sijainnin osoite
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Meksikon osavaltio, 14380 MX
Sijainnin osoite
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Sijainnin osoite
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Sijainnin osoite
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Sijainnin osoite
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Sijainnin osoite
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Sijainnin osoite
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Sijainnin osoite
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Meksikon osavaltio, 50110 MX
Sijainnin osoite
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Pazin osasto, BO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, CL
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcian alue, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, San Josén maakunnassa, CR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Sijainnin osoite
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvadorin osasto, SV
Sijainnin osoite
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquezin osasto, GT
Sijainnin osoite
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán -osasto, HN
Sijainnin osoite
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Sijainnin osoite
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managuan osasto, NI
Sijainnin osoite
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Sijainnin osoite
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Sijainnin osoite
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Dalarna County, PE
Sijainnin osoite
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, Kalifornia, PR
Sijainnin osoite
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideon osasto, UY
Sijainnin osoite
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Pääkaupunkiseutu, VE
Sijainnin osoite
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Sijainnin osoite
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Sijainnin osoite
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Sijainnin osoite
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Sijainnin osoite
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Sijainnin osoite
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Sijainnin osoite
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Sijainnin osoite
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Sijainnin osoite
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Sijainnin osoite
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Sijainnin osoite
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Sijainnin osoite
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Sijainnin osoite
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Sijainnin osoite
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapasin, MX
Sijainnin osoite
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Sijainnin osoite
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, hidalgo, MX
Sijainnin osoite
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Sijainnin osoite
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Sijainnin osoite
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Sijainnin osoite
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO