Lue virallinen kuvaus

UNITAR International University

UNITAR International University ( UNITAR ) on perustettu vuonna 1997, ja se on visionääri ja hyvin hallittu laitos, joka tunnetaan ensimmäiseltä virtuaalikorkeakoululta Kaakkois-Aasiassa ja yksi uraauurtavista yksityisistä yliopistoista Malesiassa.

Ohjelmamme tarjotaan pääkampuksessamme kaupunkien Kelana Jayassa ja 11 muulla itsenäisellä kampuksella leviää koko Malesiassa. Meillä on 36 akateemista ohjelmaa säätiöstä, tutkintotodistuksesta ja kandidaatin tutkinnosta jatko-opiskelijoille ja tohtoreille. Olemme ylpeitä siitä, että olemme sitoutuneet eri tiedekunnissa ja kouluissa, kuten Business

Alusta lähtien pyrimme innovatiiviseen oppimiseen, jossa teknologia täydentää ihmisten vuorovaikutusta vahvalla koulutusalustalla. Harjoittamisesta edullisia ja laadukkaita koulutus sekä perinteisessä että kauko opetustapaa jatkuu kunnes tänään on kirjattu meidän UNITAR 's Core ( 'UNIEC'), jotka täyttävät huippuluokan tarpeisiin 21st Century koulutus.

UNITAR College

Vuonna 2016 perustettu UNITAR korkeakoulu toimii UNITAR International Universityn sisaryhteisönä ja on perustettu toimimaan yliopistossa. Tällä hetkellä UNITAR College tarjoaa todistusohjelmia liike-elämän ja vieraanvaraisuuden alalla. Tulevaisuudessa tarjoamme tutkinto-ohjelmia ja yhteistyöohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa.

UNITAR College -ohjelman ohjelmat on suunniteltu kattamaan ”kokemuksellinen oppiminen”

UNITAR College tarjoaa Pathway kirkkaampaan tulevaisuuteen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä tutkintoa kohtuuhintaan. Ohjelman opetussuunnitelman maailmanlaajuinen tunnustaminen ja kansainväliset standardit antavat tutkinnon suorittaneille paremmat uramahdollisuudet.

Tavoitteet

Keskitytään Visioniin. Sitoutunut lähetystyöhön.

Näkemyksemme

Olla johtava innovatiivisten yhteiskuntatieteiden yliopisto.

Tehtävä

  • Laajentaa oppimisen saatavuutta
  • Hoitaa terveellisiä jatko-opiskelijoita
  • Kestävän liiketoiminnan rakentaminen

Senaatti

Yliopiston senaatti on UNITAR International Universityn ( UNITAR ) korkein akateeminen elin perustuslain ja yliopiston sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Yliopiston senaatilla on ohjausta ja yleistä ohjausta, tutkimusta ja tutkimusta sekä valtaa myöntää todistuksia, tutkintotodistuksia ja tutkintoja.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

UNITAR

Filosofian tohtori liiketaloudessa auttaa opiskelijoita kehittämään edistyksellisiä tutkijataitoja, jotka ovat hyödyllisiä tutkijoiden tai muiden työpaikkojen asemassa, j ... [+]

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori liiketaloudessa auttaa opiskelijoita kehittämään edistyksellisiä tutkijataitoja, jotka ovat hyödyllisiä tutkijoiden tai muiden työpaikkojen asemassa, jossa tarvitaan systemaattisia, kriittisiä ja analyyttisiä taitoja. Ota urasi uudelle tasolle, kun olet suorittanut kurssin lopussa vaaditun alkuperäisen väitöskirjan.

Ohjelman sisäänpääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta se voidaan ottaa huomioon UNITAR Ph.D. Ohjelmoida:

Maisterin tutkinto liiketoiminnassa [taso 7, Malesian tutkintokehys (MQF)] tai muu siihen liittyvä kurinalaisuus ja yliopiston senaatin tunnustama; TAIPaikallisille ehdokkaille on annettava SPM-maksu, jonka vähimmäispalkkio on englanninkielinen tai vastaava. Kansainvälisille opiskelijoille vähintään TOEFL-pisteet 550 tai vähintään IELTS-pisteet 6,5. Molempien tutkintojen pätevyys on kaksi (2) vuotta myönnetystä päivämäärästä. JAEhdotus, joka sisältää noin 500 sanaa englanniksi, on toimitettava yhdessä kaikkien tarvittavien asiakirjojen kanssa, jotka vaaditaan yliopistoon pääsyä varten rekisteröintipäivänä; TAIMaisterin tutkinto laitokselta, joka käyttää englantia opetuksen välineenä; TAISuorita yliopiston asettama sisäinen arviointi (suullinen tentti), jonka vähimmäisarvosana on C. Arviointilautakunta koostuu kahdesta tiedekunnan / koulun vanhemmasta jäsenestä ja UNITAR säätiön koulun englanninkielisen osaston edustajasta (UFS) ) tai muut asiaankuuluvat yksiköt. Paneelin nimittää tiedekunta / tiedekunnan / koulun / koulun / keskuksen johtaja. Englannin kielen osaston henkilökunta antaa lisäapua.Kurssin rakenne... [-]
Malesia Selangor
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malesia