UNITAR

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UNITAR International University

UNITAR International University ( UNITAR ) on perustettu vuonna 1997, ja se on visionääri ja hyvin hallittu laitos, joka tunnetaan ensimmäiseltä virtuaalikorkeakoululta Kaakkois-Aasiassa ja yksi uraauurtavista yksityisistä yliopistoista Malesiassa.

Ohjelmamme tarjotaan pääkampuksessamme kaupunkien Kelana Jayassa ja 11 muulla itsenäisellä kampuksella leviää koko Malesiassa. Meillä on 36 akateemista ohjelmaa säätiöstä, tutkintotodistuksesta ja kandidaatin tutkinnosta jatko-opiskelijoille ja tohtoreille. Olemme ylpeitä siitä, että olemme sitoutuneet eri tiedekunnissa ja kouluissa, kuten Business

Alusta lähtien pyrimme innovatiiviseen oppimiseen, jossa teknologia täydentää ihmisten vuorovaikutusta vahvalla koulutusalustalla. Harjoittamisesta edullisia ja laadukkaita koulutus sekä perinteisessä että kauko opetustapaa jatkuu kunnes tänään on kirjattu meidän UNITAR 's Core ( 'UNIEC'), jotka täyttävät huippuluokan tarpeisiin 21st Century koulutus.

UNITAR College

Vuonna 2016 perustettu UNITAR korkeakoulu toimii UNITAR International Universityn sisaryhteisönä ja on perustettu toimimaan yliopistossa. Tällä hetkellä UNITAR College tarjoaa todistusohjelmia liike-elämän ja vieraanvaraisuuden alalla. Tulevaisuudessa tarjoamme tutkinto-ohjelmia ja yhteistyöohjelmia ulkomaisten yliopistojen kanssa.

UNITAR College -ohjelman ohjelmat on suunniteltu kattamaan ”kokemuksellinen oppiminen”

UNITAR College tarjoaa Pathway kirkkaampaan tulevaisuuteen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä tutkintoa kohtuuhintaan. Ohjelman opetussuunnitelman maailmanlaajuinen tunnustaminen ja kansainväliset standardit antavat tutkinnon suorittaneille paremmat uramahdollisuudet.

Tavoitteet

Keskitytään Visioniin. Sitoutunut lähetystyöhön.

Näkemyksemme

Olla johtava innovatiivisten yhteiskuntatieteiden yliopisto.

Tehtävä

  • Laajentaa oppimisen saatavuutta
  • Hoitaa terveellisiä jatko-opiskelijoita
  • Kestävän liiketoiminnan rakentaminen

Senaatti

Yliopiston senaatti on UNITAR International Universityn ( UNITAR ) korkein akateeminen elin perustuslain ja yliopiston sääntöjen ja määräysten mukaisesti. Yliopiston senaatilla on ohjausta ja yleistä ohjausta, tutkimusta ja tutkimusta sekä valtaa myöntää todistuksia, tutkintotodistuksia ja tutkintoja.

Sijainnit

Selangor

Osoite
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malesia