Read the Official Description

AACSB Accredited

World Class Education at SHU-UTS SILC Business School

Yhdessä perustama Shanghai University (SHU) ja University of Technology Sydney (UTS) vuonna 1994, SHU-UTS SILC Business School (SILC) oli yksi varhaisimmista kiinalais-ulkomaisia ​​yhteinen kauppakorkeakouluissa Kiinassa. Koulutuskeskus perustettiin linjassa sovellettavat kansantasavallan Kiinan Kiinan-ulko Yhteistyö Running koulut. Sallimalla perustaminen Kiinan ja ulkomaisen koulutuksen yhteisyrityksiä ja ohjelmia, opetusministeriö tarkoituksena on ottaa käyttöön kansainvälinen laadukasta opetusta resursseja, oppia filosofian, järjestelmän, ja toiminta ulkomailla yliopistojen, edistää uudistuksen yliopistojen Kiinassa, ja lopulta rakentaa maailmaa luokan kiinalaisten yliopistojen.

Kun School perustettiin vuonna 1994, se tarjoaa vain Englanti kielikursseja ja koulutusohjelmia tuotu UTS: Insearch. UTS: Insearch on yksityinen korkeakoulutuksen tarjoaja omistaa UTS. Se tarjoaa akateemista Englanti ohjelmia ja UTS Foundation Studies. UTS: Insearch tutkintotodistus valmistuneet ovat oikeutettuja suoran pääsyn toisena vuotena on UTS asteen.

Koulu alkoi tarjota ensimmäisen SHU perustutkintoa ohjelma kandidaatti (pääaineenaan kansainvälinen talous ja kauppa) vuonna 1998. Kaksi vuotta myöhemmin, toinen SHU perustutkintoa ohjelma - Bachelor of Management kahden suuren yhtiön (Business Administration and Information Management & Information Systems) - aloitettu. Molemmat yliopistot päätti ottaa yhteistyötään seuraavalle tasolle. Tämän seurauksena UTS kandidaatti Business Program esiteltiin Schooliin UTS Business School. Aloitettiin vuonna 2002, Bachelor of Business Program on UTS offshore ohjelman puitteissa UTS ja -standardiensa. Ohjelma koostuu kolmesta osasta - Insearch tutkinto-ohjelma, 8 UTS keskeisiä kursseja, ja 8 SHU kursseja. SHU ja UTS tunnustettava toistensa ov. Opiskelijoiden ohjelmassa palkitaan UTS kandidaatin Valmistuttuaan.

SHU-UTS102

Toisena perustaja ja vanhempi yliopiston School, SHU vie keskitetty hallinta kaikissa kouluissa, mukaan lukien SHU-UTS SILC Business School. Koulu on noudatettava määräyksiä määrittämän MOE ja SHU, mutta nauttii autonomia tiedekunnan rekrytointi, rahoitus- toiminta ja hallinto. Koulu säännellään hallitus koostuu presidenttien SHU ja UTS, dekaanit School ja UTS Business School, ja muut jäsenet. Dekaanin vastaa toiminnasta School. Hallitus vastaa strategisesta suunnittelusta ja muut merkittävät päätökset.

Vuonna 2006, Shanghai Municipal Education komissio valitsi sen lentäjä koulu saada laatujärjestelmillä, joten se ei vain ensimmäinen kiinalais-ulkomaisia ​​yhteinen Business School saada tällaisen valtuutuksella valtion valtuutetun tarkastuksen organisaatiota, vaan myös ensimmäinen koulu mennä kautta akkreditointiprosessia. Vuonna 2009 School sai "yksi kymmenestä parhaista koulutus- yhteisyrityksiä" Kiinan Education Web. Neljässä peräkkäisenä vuotena, vuosina 2010 ja 2013, koulu sai "kymmenen koulutus- yhteisyrityksiä paras merkki" by www.sina.com.cn, yksi merkittävimmistä Kiinan portaali sivustoja. Vuonna 2014 koulu sai "Kiinan merkittävimmistä koulutus- yhteisyritys" Xinhua Net. Vuonna 2015 koulu sai "malli School of Kiinan-ulkomaisia ​​yhteistyö" Shanghain kaupunginhallitus.

SILC101
Programs taught in:
Englanti