Read the Official Description

Opi mandariinikiinalaisia ​​Pekingissä

BICC tyytyväinen ihmisiä eri puolilta maailmaa oppimaan mandariinikiinalaisia ​​tehokkaasti. Vuodesta 2005 olemme tarjonneet Kiinan kielikurssit ja kiinalaisen kulttuurin kursseja sekä HSK valmistelu ja liiketoiminnan Kiinan yksi-vastaan-yksi luokkaa. Olemme ammatillinen oppilaitos omistettu kansainvälinen edistäminen kiinan kielen ja kulttuurin. Yli 30 luokkahuoneissa meidän 3 kampuksilla, olemme poikkeuksellisia tilat ja resurssit tukemaan tutkimusta mandariini kielen Pekingissä. Opettajamme ovat erittäin kokeneita ja harjoittaa, kurssimme ovat joustavia ja edullisia. Olemme ainoa Kiinan kielen yksityinen koulu Pekingissä, joka voi antaa vapaa opiskelijaviisumia.

Meidän Kiinan kielikursseja innovatiivisesti suunniteltu siten, että oppiminen on helppoa ja nautittavaa. Opiskelija voi valita ryhmän tai yksityisiä kursseja ja oppia Kiinan omaan tahtiin.

Joka vuosi opiskelijoita eri puolilta maailmaa liittyä Mandarin koulu ja ilmoittautua kielikursseille ja muut kiinan kielen / kulttuurin koulutusohjelmia. Kun päätät tulla opiskelemaan Kiinassa ja tullut osa koulumme, meidän vastuumme käsitellä loput asioita. Tarjoamme valikoiman muita palveluja, kuten Kiinan loma, lentokenttäkuljetukset, viisumivirkailijoiden ja vakuutus, jotta tulevat koulumme muuttuu täysin vaivatonta.

Miksi valita BICC

Poikkeukselliset opetuksen laatua

Asiantuntija opettajat, pienet luokat, korkea yksilöllistä huomiota ja harjoittaa opetuksia, voit olla varma, että mitä haluamme toteuttaa at BICC, voimme auttaa sinua sinne - nopea.

Erinomainen resurssit ja tilat

Kaikki kampuksilla ovat poikkeuksellisia tilat ja resursseja tukea opinnoissa. Monet luokkahuoneissa on interaktiiviset taulut. Tutkimuksemme keskukset tarjoavat runsaasti laadukasta oppimateriaalia, ja multimediaviestejä tarjoavia ilmainen internetyhteys ja Wi-Fi. Kampuksella kunto- ja vapaa-ajan keskus, jossa BICC opiskelijat voivat uida ja harjoitus ilmaiseksi.

Programs taught in:
Englanti
Kiinan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös: