Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) on yksi Kanadan vanhin ja arvostetuimmista vapaiden taiteiden yliopistoista, Acadia University. Atlantin Kanadan Kanadan baptistien (CBAC) ja Acadia-yliopiston teologian tiedekunnan virallisena seminaarina ADC: llä on erityinen historia, jossa kristityt varustetaan koko ajan ja vapaaehtoistyöhön Kanadassa ja maailmassa. Tarjoamalla kokopäiväisiä ja osa-aikaisia koulutusohjelmia kandidaateilla, maisteriohjelmilla ja tohtoritasoilla sekä jatkokoulutusohjelmilla, ADC: n opiskelijat haastavat professorinsa esittämään kysymyksiä, tutkimaan uskonsa syvyyttä ja kasvattaa heidän kutsuen akateemista tai ammatillista ministeriötä tiukan henkisen opetuksen, mielekkään hengellisen muodostumisen ja käytännön ministeriökokemuksen kautta.

ADC: n vaikutus on paikallinen ja maailmanlaajuinen. Yli 200 opiskelijan monipuolinen opiskelijaväestö on peräisin Kanadasta ja yli 12 maasta ja edustaa 15 nimitystä. Monipuolisten kumppanuuksien kautta opiskelijat voivat opiskella, tutkia ja harjoittaa joitakin maailman suurimmista kaupungeista tai syrjäisimmistä kylistä Pohjois-Kanadassa.

Olemme sitoutuneet varustamaan miehiä ja naisia erilaisista taustoista ja yhteyksistä palvelemaan muita Jeesuksen rakkaudessa ja tietämyksessä saadakseen luottamuksen Jumalan sanaan puhumaan elämän todellisuudesta tänään:

Tietämyksen kehittäminen: Opetamme akateemisesti ja uskollisesti. Kehitämme tutkimusta ja elinikäistä oppimista koskevia taitoja. Tuotamme tutkimusta ja julkaisuja, jotka rakentavat tietoa ja tutkivat uusia ideoita.

Henkilökohtaisen muodostumisen houkutteleminen: Me edistämme kristillistä muodostumista ja vaalimme suhteellista yhteisöä. Korostamme identiteettiä, itsetuntoa ja henkilökohtaista kasvua.

Ammattitaidon kehittäminen: Kehitämme kykyjä kirkon palveluksessa ja laajemmassa kristillisessä palvelussa. Me ohjaamme johtajia yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja muiden virastojen kanssa.

ADC on Yhdysvaltojen ja Kanadan teologisten koulujen liiton hyväksymä .

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Acadia Divinity College

Kutsumme sinut liittymään meihin Acadiassa saadaksemme energiaa, taitoja ja syvyyttä, jota tarvitset pitkäaikaisessa palveluksessa ja terävöittämään tehokkuuttanne kristi ... [+]

Acadia-ministeri auttaa sinua:Tarjoamalla mahdollisuuksia henkilökohtaiseen virkistykseen palvonnan, ystävyyden ja rohkaisemisen myötä, kun kampuksella on Nova Scotian Annapoliksen laakson kauniissa pakopaikassa.Rikastatat mieltäsi ja sielusi menemällä syvemmälle pyhien kirjoitusten ja teologian kehittyneen tutkimuksen kautta.Henkisen elämän syventäminen kurssien ja hengellisen muodostumisen kumppanuuden kautta.Vahvistetaan ministeriösi ja johtamistaitojasi tutkijoiden käytännön kurssien avulla.Auttaa sinua tekemään huippututkimusta löytääkseen oivalluksia ministeriön tehokkuudesta 21. vuosisadalla.

Kutsumme sinut liittymään meihin Acadiassa saadaksemme energiaa, taitoja ja syvyyttä, jota tarvitset pitkäaikaisessa palveluksessa ja terävöittämään tehokkuuttanne kristillisenä johtajana. Ota aikaa ja tutustu tähän sivustoon ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme keskustella siitä, miten voimme tukea sinua täyttämään puhelunne ministeriön johtajana tämän päivän maailmassa.... [-]

Kanada Wolfville
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve