Lue virallinen kuvaus

Vita-Salute San Raffaele -yliopisto vihittiin käyttöön vuonna 1996 sen psykologiakurssilla, jota seuraa pian lääketieteen kurssit, vuonna 1998 ja filosofian kurssit, vuonna 2002. Yliopistolle on sen perustamisesta lähtien ollut ominaista vahva opetuksen ja tutkimuksen integroituminen. , sen kaikissa puolissa: perus, filosofinen ja sosiaalinen.

Vita-Salute San Raffaelen tehtävänä on vastata kysymykseen Quid est homo , Mikä on ihminen, uskoen vahvasti, että ihmiskunta on biologisesti, psykologisesti ja henkisesti ainutlaatuinen.

Yliopisto on nyt osa Gruppo Ospedaliero San Donatoa.

119057_UniSRpanorama-classifiche.jpg

Vita-Salute San Raffaele -yliopisto on yliopistokoulutuksen lähtökohta yhtenä Italian parhaista akateemisista oppilaitoksista. Jokainen osasto on monimutkainen rakenne, joka sisältää muut kuin perus- ja jatko-opinnot, tutkimuskeskukset, tohtorikoulut ja maisterit.

118990_rsz_adobestock_106862141.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

University Vita-Salute San Raffaele

Italian tutkimusyliopistojen parhaimmalla sijalla oleva San Raffaele -yliopisto tarjoaa Ph.D. Ohjelman tarkoituksena oli tarjota erinomaista ohjausta, tukea ja koulutusta ... [+]

Italian tutkimusyliopistojen parhaimmalla sijalla oleva San Raffaele -yliopisto tarjoaa Ph.D. Ohjelman tarkoituksena oli tarjota erinomaista ohjausta, tukea ja koulutusta jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään ihmisen sairauksien taustalla olevia molekyyliprosesseja ja suunnittelemaan uusia lähestymistapoja niiden hoitoon.

FT Molekyylilääketieteen kurssi toimii San Raffaele -instituutissa, joka on yksi suurimmista biolääketieteellisistä tutkimusympäristöistä Italiassa ja tunnettu kansainvälisesti.

Suorittaminen vaatii 36 kuukauden kokopäiväisiä opintoja ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa merkittävä tutkimusprojekti yhdessä instituutissamme olevasta yli 100 tutkimuslaboratoriosta. Koulutus ja mentorointi tarjoaa opiskelijoille yksilöllistä ammatillista kehitystä ja portin perus-, kliinisen ja teollisen tutkijan uralle.... [-]

Italia Milano
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Vita-Salute San Raffaele University: everything starts from here Watch later Share