Lue virallinen kuvaus

LUISS - Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli - on itsenäinen yliopisto. Se luotiin aiemmin olemassa olevasta Rooman laitoksesta, Pro Deosta, vuosina 1974-1978.

LUISS tarjoaa innovatiivisen opetustavan neljällä osastollaan: taloustiede ja talous, liiketoiminta ja johto, laki ja politiikka . Sen tavoitteena ei ole pelkästään tiedon välittäminen, vaan myös joustavuuden lisääminen nuorille, mikä antaa heille taidon hallita tulevaisuuttaan.

Lisäksi LUISSilla on neljä koulua jatko- ja ammattikoulutukseen: LUISS-kauppakorkeakoulu, valtioneuvosto, oikeustieteellinen korkeakoulu ja Euroopan poliittisen talouden koulu.

View of Rome from Castel Sant'Angelo

LUISS-lähestymistavan tunnusmerkit

opetus

  • Sarjanumerot (1620 opiskelijaa kandidaattiohjelmissa ja 1000 maisteriohjelmassa vuosina 2017-2018)
  • Vastaanottotesti
  • Pakollinen täysipäiväinen osallistuminen
  • Hyvä akateemisen opettajan henkilökunta, jolla on korkea ammatillinen kokemus
  • Intensiivinen vieraiden kielten ja tietotekniikan tutkimus
  • Rikas ja erikoistunut kirjasto, jossa on luettelo, josta voi tutustua yliopiston verkkosivuilla
  • Laaja kansainvälisten vaihto-ohjelmien verkosto 197 yliopistossa sekä Euroopassa että sen ulkopuolella 39 maassa. LUISS tarjoaa myös opiskelijoille mahdollisuuden opiskella ulkomailla: 25 kaksinkertaista tutkintoa ja jäsenneltyä kumppanuutta.
  • Suunta oppilaille
  • Pätevien ohjaajien apu koko koulutusohjelman ja harjoittelun ajan
  • Seminaarit, keskustelut ja keskustelut tärkeistä aiheista, jotka yhdistävät lukuvuoden aikana opetetun aineiston

Yhteydet yrityksiin

LUISSin erottaminen on sen etuoikeutettu suhde liike-elämään.

Yli 500 yritystä, monikansallisia yrityksiä sekä julkisia ja yksityisiä laitoksia tekee yhteistyötä yliopiston kanssa ja tarjoaa tutkinnon suorittaneille ja uusille tutkijoille ensimmäiset todelliset mahdollisuutensa astua jalkansa liike-elämään.

LUISS Career Services Office tarjoaa opiskelijoille useita mahdollisuuksia tavata ihmisiä liike-elämässä ja oppia heidän kanssaan. Tämä suuntautuminen ja koulutuspalvelut helpottavat tutkinnon suorittaneiden ja uusien tutkintojen sijoittamista yritysmaailmaan harjoitteluilla ja koulutuksella yrityksissä sekä julkisissa ja yksityisissä laitoksissa. Se luo myös toistuvia kokouksia ja esityksiä suurten monikansallisten yritysten, sijoituspankkien sekä julkisten ja yksityisten organisaatioiden ja laitosten kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
Italialainen
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

LUISS PhD programs

Joulukuun 19 päivänä 2018 annetulle DR n.234: lle on annettu ehdotus XXXV-syklin tohtorikursseille pääsyn vertailevaksi arvioinniksi, joka koskee hakemusten jättämistä la ... [+]

Rakenne ja kurssit

Ohjelman koko pituus on kolme vuotta, joista kukin on 60 opintopistettä, yhteensä 180 opintopistettä.

Ensimmäisen vuoden ensimmäinen lukukausi koostuu seuraavista yleisistä kursseista:

Perustuslain arvot ja yritys (10 tuntia - 4 op);Yrityksen julkinen sääntely (20 tuntia - 8 op);Kollektiiviset sopimukset ja liiketoimintajärjestelmät (25 tuntia - 10 op);Oikeus ja talouden toiminta (25 tuntia - 10 op).

Oikeudellisten tietokantojen käytöstä tulee myös tekninen luokka.

Ensimmäisen vuoden toinen lukukausi koostuu seuraavista kursseista:

Lain taloudellinen analyysi (20 tuntia - 8 op);Vaihtoehtoiset riitojenratkaisut (20 tuntia - 8 op);Hallinnollinen vastuu, joka johtuu yritysten, laitosten ja yhdistysten rikoksista ilman oikeushenkilöä (20 tuntia - 8 op);Organisaatio, vastuu ja verorasitus konserneissa (20 tuntia - 8 op);... [-]
Italia Rome
Lokakuu 2019
Italialainen,Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUISS PhD programs

Ph.D. Poliittinen ohjelma: historia, teoria, tiede yhteistyössä eettisen ja globaalin politiikan keskuksen (CEGP) kanssa on vuodesta 2004 lähtien pyrkinyt tarjoamaan moni ... [+]

FT. Poliittinen ohjelma: historia, teoria, tiede yhteistyössä eettisen ja globaalin politiikan keskuksen (CEGP) kanssa on vuodesta 2004 lähtien pyrkinyt tarjoamaan monialaista näkökulmaa nykyajan maailmanlaajuisiin poliittisiin tutkimuksiin. Tiedekunta sisältää sekä italialaisia että kansainvälisiä professoreita. Ohjelmaan on osallistunut 30 opiskelijaa viimeisten kolmen vuoden aikana, yli 50 prosenttia ulkomaalaisista opiskelijoista. Viime aikoina ohjelmaa on rikastuttanut kansainvälinen demokraattisten ja demokratisointikeskus (ICEDD) ja italialainen vaalitutkimuskeskus Centro Italiano Studi Elettorali (CISE).

Tutkimusalueetfilosofia ja poliittinen teoria (etiikka ja sovellettu filosofia, poliittinen ja sosiaalinen filosofia, kansainvälisten suhteiden etiikka ja ihmisoikeusteoriat)Poliittinen tiede, erityisesti demokratia ja demokratisointi, vaalitutkimus, globalisaatio, kansainväliset suhteet ja kansainvälinen poliittinen talousepistemologia, tutkimusmenetelmät, kvantitatiiviset menetelmätpolitiikan historia, kansainväliset suhteet, instituutiot, XIX- ja XX-vuosisatojen poliittiset ajatukset... [-]
Italia Rome
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUISS PhD programs

LUISS: n taloustieteen tohtori Guido Carli on neljän vuoden ohjelma, joka tarjoaa korkeakoulutusta kaikilla talouden pääaloilla. Sen tavoitteena on kouluttaa kansainvälis ... [+]

LUISS: n taloustieteen tohtori Guido Carli on neljän vuoden ohjelma, joka tarjoaa korkeakoulutusta kaikilla talouden pääaloilla. Sen tavoitteena on kouluttaa kansainvälisiä taloustieteilijöitä, jotka kykenevät edistämään tietämyksen kehittymistä ja pystyvät laajentamaan tutkimuksen rajoja talousalalla.

Ohjelma edellyttää kokopäiväistä osallistumista ja sitä opetetaan kokonaan englanniksi. Sen tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus ymmärtää ja kehittää laajaa taloudellisten ongelmien kirjoa ja tarjota ajantasaisia analyyttisiä, empiirisiä ja kvantitatiivisia tekniikoita.

Opiskelijat hankkivat tarvittavat taidot sekä akateemisen että ammatillisen uran suorittamiseksi yliopistoissa, kansainvälisissä tutkimuslaitoksissa, viranomaisissa, keskuspankeissa, konsultointi- ja rahoituslaitoksissa.... [-]

Italia Rome
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
LUISS PhD programs

Johtava LUISS-tohtoriohjelma on kurinalainen - mutta ei kurinalainen - oppimispolku korkean potentiaalisen tohtorikoulutuksen hakijoille. Se tarjoaa keskittymiä strategia ... [+]

Johtava LUISS-tohtoriohjelma on kurinalainen - mutta ei kurinalainen - oppimispolku suurille potentiaalisille tohtorikoulutettaville. Se tarjoaa keskittymiä strategiaan, organisaatioon, innovointiin ja yrittäjyyteen, markkinointiin, kirjanpitoon ja yritysrahoitukseen. Tiedekunnan tutkimuksen pääalueet ovat: liiketoimintamallin innovaatio; hallinto; innovaatioiden rahoitus; hankekohtainen organisointi, teknologian siirto ja immateriaalioikeuksien hallinta, kansainvälinen hallinta; uusien yritysten perustaminen, kasvu ja yritystoiminta; organisaation oppiminen ja sopeutuminen; julkinen hallinto ja kirjanpito; sosiaalinen pääoma ja innovaatio; ja suullisesti suuntautunut innovaatio.

... [-]
Italia Rome
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi