IMT School for Advanced Studies Lucca

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lucca

Koulu

IMT School for Advanced Studies Lucca on julkinen tutkijakoulu ja tutkimuslaitos, joka keskittyy analyysiin talous-, yhteiskunta-, teknologian ja kulttuurin järjestelmiä. Koulu on ollut johdolla professori Pietro Pietrini sitten marraskuun 2015. Koska IMT: n toimielin ministeriön asetuksella marraskuussa 18th 2005 koulu on kunnostautunut ansiosta laatu ja innovatiivisuus tutkimus- ja -tohtoriohjelmassa sen poikkitieteellinen luonne, tunnettu täydentävät ja diskurssin välillä menetelmien peräisin taloustieteen, tekniikan, tietotekniikan, sovelletun matematiikan, fysiikan, arkeologia, taidehistorian ja analysoimiseksi ja kulttuuriperinnön.

Fuusio taiteen ja teknologian näkyy myös School state-of-the-art kampuksella, joka sijaitsee pääasiassa uusittuun San Francesco Complex. Koko kampus tavataan historiallisen keskustassa Lucca, joka on täysin ympäröi täysin ehjä Renaissance-aikakauden seinät. Kampuksen sisältää tilat tutkimukset ja laboratoriot, kursseja, sekä asumis- ja virkistyskäyttöön. Kampuksella täydennetään IMT kirjaston, joka tarjoaa lukuisia resursseja ja tarjoaa lisäksi työ- ja tutkimusalueet IMT yhteisölle, ja kaupungin Lucca yleensä.

Lucca

Tutkimus ja koulutustehtävää

IMT tutkijat suorittaa huipputason metodologinen tutkimus luoda osaamista, soveltaa tietoa ongelmien ratkaisemiseen taloudellista, teollinen, yhteiskunnallinen ja kulttuurinen arvo ja välittää tiedon kautta pitkälle erikoistunut jatko kursseja ja seminaareja.

Alkaen päällä perusperiaatteesta tieteellisen, jota sovelletaan kaikilla aloilla ja tasoilla IMT tiedeyhteisön, koulu erottuu monitieteinen suuntautumiseen kehittää innovatiivista tutkimusta ja hankkia enemmän kansainvälistä näkyvyyttä.

Koulutuskeskuksen monitieteinen tutkimusohjelma on nivelletty neljästä tieteellisestä makro-alueilla: Economics, Management tieteen ja Monimutkaiset järjestelmät; Tietojenkäsittelytieteen ja Järjestelmät tekniikan; Kognitiivinen ja sosiaalinen neurotiede; Kulttuuriperintö.

Koulutuskeskuksen monitieteinen tutkimusohjelma on nivelletty neljästä tieteellisestä makroalueet Taloustieteen Johdon tieteen ja Monimutkaiset järjestelmät, tietojenkäsittelytiede, systeemitekniikka Kulttuuriperintö, jonka lisäksi alueen Poliittinen historia koulutuskeskuksen tutkimus on edelleen jaettu eri vielä monitieteistä tutkimusyksikköä ( RU). Useimmat RU luonnehtii pyramidirakenne, jossa kärki on käytössä merkittävä vanhempi tutkija, nuorempi tiedekunnan jäsenet muodostavat keskitason, ja pohja on muodostettu pieni ryhmä tohtorikoulutettavien aktiivisesti edistää tutkimusta osana opintojaan . Muut RU vaan ovat rakenteeltaan moninapaista tavalla, jossa pitkälle erikoistunut tutkimus keskittyy temaattisen ytimet ja panos erilaisten menetelmien.

Työ toteutetaan tutkimusyksiköissä liittyy tiiviisti IMT monitieteinen PhD ohjelma, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ominaisuus perinnön toimivaltajakoon laajat puitteet analysoimiseksi ja useiden järjestelmien. Ohjelma on nivelletty opetussuunnitelmiin, jotka jakavat yhteiset ydin kursseja ja antaa erikoiskoulutusta tieteenalan väitöskirjan. Lopussa ohjelman opiskelijat voivat menestyksekkäästi kohdata tapaamisia ja sen ulkopuolella korkeakoulujen koska niiden kyky tunnistaa ja ratkaista uusia ja yhä monimutkaisempia problems.The nälkä oppia, analysoimaan ja ratkaisemaan ongelmia, kyky omaksua lähestymistapa ongelmanratkaisuun että ei rajoitu rajojen minkään yhden tieteenalan ja kykyä nopeasti perehtyä työkaluja ja menetelmiä muilla kuin oman on kolme kykyjä, että IMT pyrkii viljellä sen jatko-opiskelijoita. IMT saa tuhansia hakemuksia vuosittain ohjelman joka puolella maailmaa.

Lucca

Vaikutus

IMT tekee vaikutuksen eri tasoilla ja useilla aloilla. Tutkimuksen kannalta, vaikka sen suhteellisen nuorena, IMT jo nauttii monista konkreettisista saavutuksista, hosting erilaisia ​​kansainvälisiä, eurooppalaisia ​​ja kansallisia tutkimushankkeita, joiden osuus on lähes puolet sen vuosibudjettia. Lisäksi korkea tieteellinen laatu koulutuskeskuksen professorien ja tutkijoiden on hiljattain sertifioinut ANVUR (kansallinen lääkearviointiviraston yliopistojen ja tutkimuslaitosten). IMT saatu erinomainen tulos, sijoitus ensimmäinen alue 13 ”talous ja tilastot”, joiden keskimääräinen pistemäärä 0,91 / 1 julkaisuista esitetään. Ottaen huomioon myös muut tieteen aloilla School, kattava keskimääräinen pistemäärä oli 0,92 / 1, keskiarvon ollessa 0,98 / 1 aloilla tietotekniikan, tekniikan ja matematiikan. Tämä merkitsee ylimääräisen menestys, koska samanlaisia ​​tuloksia ei saavuteta mitään muita yliopiston kaikissa 14 alueet arvioidaan.

Tutkimus IMT tehdään myös tiiviissä yhteistyössä paikallisten alueella erilaisten hankkeiden ja projektien eri alueilla (kudoksen, terveydenhuolto teollisuus, meriteollisuudessa, TVT älykkäiden kaupunkien ja monet muut) yhteistyössä kunnan Lucca.

IMT edistää korkeakoulutuksen ja tutkimuksen oppisopimuskoulutus Yritykset voivat ottaa yhteyttä IMT aktivoida korkeakoulutuksen ja tutkimuksen oppisopimuskoulutuksen kanssa opiskelijoiden jotka on katsottu voivat ilmoittautua IMT n PhD-ohjelman. Yritykset voivat myös ottaa yhteyttä School profiilien kohteisiin (jotka ovat linjassa myös IMT: n tutkimusohjelma) mainostaa seuraavaan PhD-ohjelman puhelun. Lisätietoa oppisopimuskoulutus sivulla.

Koulu jatkuu vahvistamalla vaikutus alueella tehostamalla sen yhteistyötä yritysten kanssa, julkiset yhteisöt, laitokset, koulut ja jatkamalla onnistunut OPEN IMT Neuvottelut ohjelman avoimien ovien kulttuurin ja tieteen tapahtumia.

Sijainnit

Lucca

IMT School for Advanced Studies Lucca

Osoite
Piazza S. Francesco, 19 - 55100 Lucca (Main Campus)
Lucca, Toscana, Italia
Puhelin
+39 0583 432 6561