GSSI - Gran Sasso Science Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GSSI on kansainvälinen Ph.D. koulu ja fysiikan, matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja yhteiskuntatieteiden jatko-opintojen keskus, joka sijaitsee L'Aquilassa (Italia). Se perustettiin vuonna 2012 kansallisen fysiikan instituutin (INFN) korkeakoulututkinnon keskusyksikkönä ja perustettiin maaliskuussa 2016 jatko-opintojen jatkokoulutuksena. GSSI pyrkii luomaan uuden tieteellisen huippuosaamisen keskuksen L'Aquilaan, joka edistäisi alueella jo toimivia taitoja ja erikoistuneita rakenteita, kuten INFN: n Gran Sasso -laboratoriot ja L'Aquilan yliopisto, mikä helpottaa korkean tason resursseja luonnon- ja yhteiskuntatieteiden aloilla. Sen tarkoituksena on muodostaa korkeatasoinen inhimillinen pääoma, joka yhdistää koulutuksen ja tutkimuksen vilkkaaseen monitieteiseen ympäristöön.


Gran Sasso Science Institute tarjoaa 30 tohtoria. apurahat fysiikan, matematiikan, tietotekniikan ja yhteiskuntatieteiden aloilta.

href = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute tarjoaa 30 tohtoria. tutkijakoulutus seuraavilla aloilla: Astropartikkelisfysiikka (8 apurahaa), Matemaattiset luonnontieteet, yhteiskuntatieteet ja biotieteet (8), Tietojenkäsittelyohjelma (7), Aluetiede ja talousmaantiede (7).

Kaikkien jatkotutkintojen virallinen kieli on englanti. Apurahat jaetaan 4 vuodeksi ja niiden vuotuinen määrä on 16 159,91 euroa brutto. Kaikilla jatko-opiskelijoilla on ilmainen majoitus GSSI-tiloissa ja puutarhan käyttö.

Hakemus on jätettävä verkkolomakkeella, joka on saatavana osoitteessa www.gssi.it/phd/ viimeistään 11. kesäkuuta 2020 klo 17.00 (Italian aikavyöhyke).

GSSI on kansainvälinen tohtorikoulu ja fysiikan, matematiikan, tietotekniikan ja yhteiskuntatieteiden tutkimuksen ja korkeakoulutuksen keskus. se perustettiin vuonna 2012 L'Aquilassa (Italia) INFN: n syventävien opintojen keskukseksi - Kansallinen ydinfysiikan instituutti, ja perustettiin vuonna 2016 syventävien opintojen kouluksi, joka tarjoaa jatkotutkintoa. Päivittäisen yhteistyön ja vuorovaikutuksen kautta tutkijoilla ja opiskelijoilla on mahdollisuus rakentaa vankka tieto tutkimusmenetelmistä ja kokeilla kiinnostuksen kohteiden saastumista, innovatiivisia lähestymistapoja ja monikulttuurista vaihtoa kaikessa GSSI-toiminnassa. Käsittelemämme nykymaailman monimutkaisuutta, olemme sitoutuneet poistamaan kaikki esteet GSSI: n tutkimus- ja tutkimusalueilta, joissa monitieteellisyys ja rajat ylittävä hedelmällisyys ovat kaiken tekemämme perusta.

Tavoitteemme joukossa ovat tieteellisten tulosten levittäminen yhteiskuntaa kohtaan ja kulttuuritapahtumien edistäminen yleisölle, kansalaisille ja kouluille.

Lisätietoja on hakemuspyynnössä osoitteessa www.gssi.it/phd/ tai kirjoittamalla sähköposti osoitteeseen applications@gssi.it tai soittamalla +39 0862 4280433.

Sijainnit

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Osoite
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italia
Puhelin
+39 0862 4280262

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin