Lue virallinen kuvaus

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) on rahoitusalan huippuyksikkö. Wienissä (Itävalta) perustettiin Wienin yliopisto, Wienin yliopisto ja WU (Wienin yliopiston kauppakorkeakoulu). Nämä kolme toimielintä yhdistävät voimansa ja asiantuntemuksensa muodostaakseen Wienissä sijaitsevan keskittimen, jonka tavoitteena on tuottaa kansainvälisesti tunnustettua tutkimusta ja tarjota kilpailukykyinen PhD-koulutus.

VGSF tarjoaa jäsennellyn, kokopäiväisen PhD-ohjelman Financeissa. Tarjoamme innovoivaa oppimis- ja tutkimusympäristöä ja taloudellista tukea erinomaisille opiskelijoille ympäri maailmaa. Tiedekunnassamme ovat professorit ja nuorempi tiedekunta, IHS, Wienin yliopisto ja WU. He ovat arvostettuja ammattilaisia, heidän tutkimuksensa alueella, jotka julkaisevat näkyvissä lehdissä. VGSF kutsuu säännöllisesti johtavat tutkijat opettamaan kursseja ja esittelemään nykyistä työtä. Valmistuvat voivat odottaa palkitsevaa uraa johtavissa akateemisissa laitoksissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) kutsuu lupaavia opiskelijoita, joilla on erinomaiset akateemiset profiilit, hakeutumaan rahoitusohjelmiimme. VGSF on tulosta yhte ... [+]

PhD in Finance - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) kutsuu lupaavia opiskelijoita, joilla on erinomaiset akateemiset profiilit, hakeutumaan rahoitusohjelmiimme. VGSF on tulosta yhteistyöstä kolmen toimielimen (IHS), Wienin yliopiston ja WU: n (Wienin kauppa- ja teollisuusyliopiston) kanssa.

Ohjelman keskeiset vahvuudet:

PhD-ohjelma on 5-vuotinen kokopäiväinen ohjelma, joka on jäsennelty työselostukseen ja tutkimukseen. PhD-opiskelijat hyötyvät kannustavasta tutkimus- ja oppimisympäristöstä ja saavat jatkuvaa ohjausta tiedekunnalta koko ohjelman keston ajan. VGSF: ssä olet enemmän kuin opiskelija; olet kollegasi ja yhteisön jäsen. Tiedekunnan jäsenet ovat alan johtavia asiantuntijoita ja toimivat yhteistyössä tunnettujen ammattilaisten ja akateemisten tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa. Heitä kutsutaan säännöllisesti VGSF: hen vierailevien luennoille tai seminaareille.... [-]

Itävalta Wien
Request Info
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi