Management Center Innsbruck

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yrittäjyyskoulu ®

Management Center Innsbruck yhdistää parhaat tieteen, talouden ja konsultoinnin mahdollisuudet kansainvälisen yrittäjäkoulun ® ainutlaatuiseen konseptiin. Management Center Innsbruck on perustettu vuosina 1995/96 ainutlaatuisen Innsbruck Open University -konseptin tukipisteenä. Hän on saanut ylimmän aseman korkea-asteen koulutuksen kansainvälisessä maisemassa.

Nykyään yli 3400 opiskelijaa, 1 000 opettajaa, 276 kumppaniyliopistoa ympäri maailmaa, ja lukemattomat tutkinnon suorittaneet ja työnantajat arvostavat korkeasti sitä, mitä Entrepreneurial School ® tarjoaa. "Kattavan Innsbruck-yliopiston" -konseptin puitteissa MCI pyrkii mentoroimaan motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat rakentaa tulevaisuuttaan tavoitteellisella jatkokoulutuksella, henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. MCI tarjoaa korkealaatuisia jatko-, jatko- ja jatkotutkinto-ohjelmia vanhemmille ja nuoremmille johtajille kaikilla johtotasoilla ja toimialoilla.

MCI: n ohjelmat keskittyvät persoonallisuuden kaikkiin tasoihin ja sisältävät huipputeknisen tietämyksen alueet tieteestä ja käytännöstä, jotka liittyvät liiketoimintaan ja yhteiskuntaan. Kansainvälisesti suuntautuneena tieto- ja viestintäkeskuksena MCI on avoin uusille näkökulmille, menetelmille ja hankkeille. Rakentava vuoropuhelu ja monitieteisen osaamisen kehittäminen yhteistyössä ovat kaksi MCI: n opetuksen ja oppimisen pylvästä. MCI tukee organisaatioiden kilpailukykyä ja vaikuttaa liiketalouden, hallinnon, politiikan ja kulttuurin ammattilaisuuteen. Sovellettu tutkimus ja kehitys ovat erityisen arvostettuja MCI: ssä innovaatioiden vahvistamiseksi paikallisissa yrityksissä ja laadunvarmistuksen varmistamiseksi.

Laajaan asiakassuhteiden, sponsorien ja yhteistyökumppaneiden verkostoon upotettu MCI on tärkeä moottori Innsbruckin, Tirolin ja Itävallan sijoittamisessa akateemisten ja kansainvälisten kohtaamisten keskukseksi. Naapuruusyhteistyömme Innsbruckin yliopiston kanssa, läheisyys vilkkaalle Innsbruckin vanhallekaupungille ja paikan voimakas arkkitehtuuri ovat ilmaus tämän kansainvälisesti esimerkillisen korkeakoulutuskeskuksen filosofialle ja tehtävälle.


Tehtävämme

MCI Management Center Innsbruck noudattaa yrittäjäkoulun ® konseptia. MCI antaa motivoituneille ihmisille erinomaisen suorituskyvyn, tarjoaa syvän akateemisen pätevyyden ja luo innovatiivista tietotaidon siirtoa vahvan kansainvälisen verkon sisällä.


Menestystekijämme

Laadukas opetus: Korkealaatuinen opetus varmistaa aseman saksankielisen maailman johtavien akateemisten laitosten joukossa.

Älyllinen osallistuminen: Älyllinen panoksemme on sovellettu, liiketoimintaan liittyvää ja ratkaisukeskeistä.

Kansainvälinen suuntautuminen: Vahva kansainvälinen suuntautumisemme tuottaa osaamista, arvovaltaa ja lisäarvoa asiakkaillemme.

Asiakas- ja palvelusuuntautuminen: Asiakas- ja palvelusuuntautumisemme on esimerkillistä.

Ihmiset ja kulttuuri: Yrityskulttuurimme menestyy molemminpuolisen luottamuksen, työntekijöidemme sitoutumisen, yrittäjähengen ja vastuun yhteiskuntaa kohtaan.

Tuotemerkki: MCI: n brändi on kansainvälisesti tunnettu ja edustaa suorituskykyä, ammattimaisuutta, tietoa ja pätevyyttä.

Verkko: Kansainvälinen verkostomme luo kilpailuetua ja lisäarvoa sidosryhmillemme.

Innovaatio: Jatkuva innovaatio muodostaa perustan markkina-asemallemme ja varmistaa kilpailukykymme.

Infrastruktuuri: Erinomainen infrastruktuurimme luo houkuttelevan ja kannustavan ympäristön.


Kampus

Management Center Innsbruck (MCI) on luonut maineen kansainvälisesti suuntautuneena ammattikorkeakouluna asiakaslähtöisyyden ja johdonmukaisen laadunhallinnan avulla. Tirolin vuoret, jotka ovat käsillä, alueen lyömättömät urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet, läheisyys Saksaan, Sveitsiin ja Italiaan sekä Innsbruckin pitkäaikaiset akateemiset perinteet takaavat opiskelijoille ainutlaatuisen ilmapiirin.

Keskeisissä paikoissaan MCI tarjoaa erinomaisen infrastruktuurin houkuttelevilla ja hyvin varustetuilla luentosalilla, tietokonelaboratorioilla ja ryhmätyöhuoneilla, huipputeknisillä työasemilla ja tutkimustiloilla, lähellä sijaitsevilla opiskelijamajoilla, laajalla valikoimalla hyviä ruokailupaikat, kätevä pysäköinti ja erinomainen julkinen liikenne.

Sijainnit

Innsbruck

Osoite
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, tyrol, Itävalta
Puhelin
+43 512 2070 – 2100

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited