Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Yrittäjyyskoulu®

Management Center Innsbruck liittää yhteen parhaan tieteen, talouden ja konsultointi ainutlaatuinen käsite kansainvälinen Entrepreneurial School® Vuonna 1995/96 kuin tukipilari ainutlaatuisen Innsbruckin Avoimen yliopiston käsite, Management Center Innsbruck on saanut kärkisijalla korkeakoulutuksen kansainvälinen maisema. Nykyään yli 3 200 opiskelijaa, 1 000 opettajaa, 240 yhteistyökumppania eri puolilta maailmaa ja lukemattomia tutkijoita ja työnantajia arvostavat suuresti mitä yrittäjyyskoulu tarjoaa. "Innsbruckin kokonaisvaltaisen yliopiston" -konseptin puitteissa MCI pyrkii ohjaamaan motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat rakentaa tulevaisuutensa tavoitekeskeisen täydennyskoulutuksen avulla henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. MCI tarjoaa korkeatasoisia jatko-, jatko- ja jatko-opinto-ohjelmia vanhemmille ja nuoremmille johtajille kaikilla johdon tasoilla ja toimialoilla. MCI: n ohjelmat keskittyvät kaikilla persoonallisuuden tasoilla ja sisältävät alueita, joilla on huippuluokkaa tieteen ja käytännön osaamista liike-elämän ja yhteiskunnan kannalta. Kansainvälisesti suuntautunut tieto- ja viestintäkeskus MCI on avoin uusille näkökulmille, menetelmille ja hankkeille. Rakentava vuoropuhelu ja monitieteisten osaamisten yhteistoiminnallinen kehittäminen ovat kaksi MCI: n opetuksen ja oppimisen pilaria. MCI tukee organisaatioiden kilpailukykyä ja vaikuttaa liiketoiminnan, hallinnon, politiikan ja kulttuurin ammattimaisuuteen. Sovellettua tutkimusta ja kehitystä arvostetaan erityisesti MCI: ssä innovoinnin vahvistamiseksi paikallisissa yrityksissä ja laadulliseen opetukseen. MCI on laaja moottoriverkosto, sponsorit ja yhteistyökumppanit, ja se on tärkeä moottori Innsbruckin, Tirolin ja Itävallan asemassa akateemisten ja kansainvälisten kohtaamisten keskuksena. Naapuruusyhteistyömme Innsbruckin yliopiston kanssa, läheisyys Innsbruckin vanhaankaupunkiin ja sijainnin voimakas arkkitehtuuri ovat tämän kansainvälisesti esimerkillisen korkeakoulukeskuksen filosofian ja tehtävän ilmentymä.


Tehtävämme

MCI Management Center Innsbruck noudattaa yrittäjyyskoulun käsitettä. MCI antaa motivoituneille ihmisille mahdollisuuden saavuttaa erinomaista suorituskykyä, antaa syvällistä akateemista osaamista ja luo innovatiivista osaamisen siirtoa vahvassa kansainvälisessä verkossa.


Menestystekijämme

Laadukas opetus Laadukas opetus turvaa asemamme johtavien akateemisten instituutioiden joukossa saksankielisessä maailmassa Älyllinen panos Henkistä panostustamme sovelletaan, liiketoimintaan liittyvä ja ratkaisukeskeinen Kansainvälinen suuntautuminen Vahva kansainvälinen suuntautumisemme luo osaamista, arvostusta ja lisäarvoa Asiakkaamme ja palvelukeskeisyys Asiakas- ja palvelukeskeisyys on esimerkillistä Ihmiset ja kulttuuri Yrityskulttuurimme kukoistaa keskinäistä luottamusta, työntekijöiden sitoutumista, yrittäjähenkeä ja vastuullisuutta yhteiskuntaan . ja osaaminen Verkosto Kansainvälinen verkostomme luo kilpailuetua ja lisäarvoa sidosryhmillemme Innovaatio Jatkuva innovaatio on markkina-asemamme perusta ja varmistaa kilpailukykymme Infrastruktuuri Erinomainen infrastruktuurimme luo houkuttelevan ja kannustavan env ironment


Kampus

Management Center Innsbruck (MCI) on luonut maineen kansainvälisesti suuntautuneen ammattikorkeakoulun kautta asiakaslähtöisyyden ja johdonmukaisen laadunhallinnan kautta. Tyrolilaiset vuoret, alueen lyömättömät urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet, Saksan, Sveitsin ja Italian läheisyys sekä Innsbruckin pitkäaikainen akateeminen perinne takaavat opiskelijoille ainutlaatuisen tunnelman. Keskeisissä paikoissaan MCI tarjoaa erinomaisen infrastruktuurin, jossa on houkuttelevia ja hyvin varustettuja luentosaleja, atk-laboratorioita ja ryhmätyötiloja, joissa on huipputason työasemat ja tutkimuslaitokset, lähiympäristöt, laaja valikoima hyviä ruokailupaikkoja, kätevä pysäköinti ja erinomainen julkinen liikenne.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Management Center Innsbruck

Antwerpenin yliopiston, Antwerpenin hallintokoulun ja Management Center Innsbruck MCI- Management Center Innsbruck yhdessä tarjoama Executive PhD -ohjelma on suunnattu yl ... [+]

Lyhyitä tosiasioita

Akateeminen tutkinto: Tohtorin tutkinto yhteiskuntatieteissä

Kesto: 4 vuotta; osa-aikainen

Edellytykset: Pääsy Executive PhD -ohjelmaan edellyttää MBA-tutkintoa, maisteriohjelmaa tai vastaavaa, vähintään 10 vuoden kokemusta työharjoittelusta ja läpäissyt osallistumisprosessin.

Seuraava tutkimus alkaa: syksy 2017, rekisteröinti on avoinna. Rekisteröinnin jälkeen akateeminen johtaja ottaa sinuun yhteyttä haastatteluun.

Kieli: Englanti

Johtamisen tohtoriohjelma

Antwerpenin yliopiston, Antwerpenin hallintokoulun ja Management Center Innsbruck MCI- Management Center Innsbruck yhdessä tarjoama Executive PhD -ohjelma on suunnattu ylimmille johtajille ja päättäjille, jotka saavat tohtorin tutkinnon (tohtori, tohtori tai DBA) työskennellessään haluavat. Se nopeuttaa oman tutkimusosaamisensa kehittämistä ja tieteellisten ratkaisujen soveltamista teollisuuden ja yritysten nykyisiin haasteisiin. Executive PhD -ohjelma on älyllisesti haastava, näkee itsensä huipputason koulutukseksi korkeimmalla akateemisella tasolla, joka kaventaa perinteisen tohtorin ja käytännönläheisen tohtorin (DBA) välistä kuilua.... [-]

Itävalta Innsbruck
Marraskuu 2019
Englanti
Part-time
4 vuotta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, tyrol, Itävalta
Verkkosivusto
Puhelin
+43 512 2070 – 2100