Lue virallinen kuvaus

Inspiroi menneisyytenne auttaa sinua muovaamaan tulevaisuutesi

Yliopiston 50 vuoden akateemisen huippuosaamisen takana olemme jatkaneet kansainvälisen maineen ja kurssitarjontamme kasvattamista. Olemme aina olleet edelläkävijöitä uusien kurssikohteiden kehittämisessä, mikä kuvastaa ja ennakoi työnantajien, opiskelijoiden ja koko yhteiskunnan tarpeita.

Bradford oli ensimmäinen Lontoon ulkopuolella sijaitseva yliopisto tarjoamaan osa-aikaista tutkintoa, ja kursseillemme suunniteltiin vastaamaan muuttuvaa liiketoimintaa, yhteiskuntaa, tieteellistä ja ympäristömaailmaa.

Ensimmäisestä, kansainvälisestä maineesta lähtevästä modernista Business School -kurssista ensimmäinen rauha-opintojen tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoillemme tarkoituksenmukaista, käytännöllistä ja hyödyllistä oppimista.

Tänään työnantajajärjestöt ovat laajentaneet maapalloa. Yhteistyömme vaihtelevat paikallisten työnantajien yhdistyksistä työnantajan sitouttamisaloitteiden kautta ulkomaille kumppanuuksille, mukaan lukien Singaporessa, Bruneissa, Malesiassa, Pakistanissa ja Intiassa.

"Voit olla vakuuttunut siitä, että yliopistosi kehittyy tulevaisuudessa samalla dynamiikalla kuin aikaisemmin on osoitettu." Kouluttamalla miehiä ja naisia, jotka saavat koulutusta ja koulutusta, joka vastaa muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. "

Harold Wilson

entinen pääministeri ja ensimmäinen kansleri

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Visio kestävästä kampusta

University of Bradford olemme sitoutuneet kestävyyteen ja olemme saaneet tunnustuksen kestävästä kampuksestamme, ja olemme yksi maailman johtavista Ecoversity-maista.

Visiomme sisältää neljä päätavoitetta:

Kestävää koulutusta

Kestävämmän tulevaisuuden muotoilu ottamalla oppilaat, henkilökunta, paikallisyhteisöt ja työnantajat mukaan kestävän kehityksen edellyttämiin taitoihin ja tietoihin.

Työskentely terveelliseen ympäristöön

Ympäristönsuojelu minimoimalla resurssien käyttöä ja päästöjä sekä samalla lisäämään ympäröivää ympäristöä.

Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen

Luomalla vihreämpi ja turvallisempi ympäristö, jossa opiskelijat, henkilökunta ja paikallinen yhteisö voivat elää, vuorovaikutuksessa, opiskella ja olla aktiivisia.

Työskentely kohti kukoistavaa taloutta

Tutkimuksen, innovoinnin ja tiedon siirtämisen kehittäminen opiskelijoiden, yliopiston, kaupungin ja alueen menestymisen lisäämiseksi.

tutkimus

University of Bradford on teknologiayliopisto, jolla on yli 50 vuoden huippututkimuskokemus.

Tutkimuksemme on sijoittunut korkeimmalle 50: lle Isossa-Britanniassa (HEFCE, 2014) tutkimuksen laadulle, ja kolme neljäsosaa luokitellaan joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

DBA

University of Bradford

Bradfordin tohtorikoulutus (DBA) on johtamiskoulutuksen huippu ja se käynnistettiin vuonna 2001. Tämä tohtorin tutkinto on yhtä akateemisesti tiukka kuin tohtorin tutkint ... [+]

Bradfordin tohtorikoulutus (DBA) on johtamiskoulutuksen huippu ja se käynnistettiin vuonna 2001. Tämä tohtorin tutkinto on yhtä akateemisesti tiukka kuin tohtorin tutkinto, mutta on suunniteltu vanhemmille kokeneille ammattilaisjohtajille.

Se yhdistää akateemiset teoriat ja konseptit liiketoiminta- ja johtamiskäytäntöihin.

Ohjelman ensimmäisessä vaiheessa teet edistyneitä opintoja hallintokäytännöistä, kritisoimalla olemassa olevaa teoriaa ja tutkimalla tutkimusmenetelmiä johtavien tutkijoiden ja ammattilaisten ohjauksessa.

Toisessa vaiheessa toteutetaan empiiristä tutkimusta ja kirjoitetaan väitöskirja kahden kokeneen tutkimusvalvojan johdolla.

Bradford DBA tarjoaa valikoiman henkilökohtaista kehitystä ja uramahdollisuuksia, ja jotkut opiskelijat julkaisevat johtavat akateemiset ja harjoittajan lehdet. University of Bradford yliopiston johtamiskorkeakoulun DBA-opiskelijat ovat osa kansainvälistä alumniverkostoamme. Nykyiset ja tuoreet DBA-opiskelijat työskentelevät Shell Internationalin, Siemensin, Bayerin, ING Groupin ja Phillips Internationalin kaltaisissa yrityksissä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
4 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

University of Bradford

Teet tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa. Sen lisäksi, että teitä valvoo kaksi vakiintunutta tutkijaa, osallistut tutkimus ... [+]

Tohtorintutkinto-ohjelmamme tarjoaa sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tutkimusmahdollisuuksia monilla liiketoiminta- ja johtamisaloilla.

Teet tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa. Sen lisäksi, että teitä valvoo kaksi vakiintunutta tutkijaa, osallistut tutkimuskoulutukseen, joka antaa sinulle tietoa ja taitoja tiukan tutkimuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kannustamme ja tuemme teitä valmistelemaan ja toimittamaan asiakirjoja akateemisiin konferensseihin ja lehtiin. Kehotamme teitä myös osallistumaan opetustoimintaan, jonka avulla voit saada arvokasta kokemusta korkea-asteen opetuksesta ja valmistautua työmarkkinoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Meidän laki PhD-ohjelman avulla voit suorittaa oikeudellista tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa. ... [+]

Meidän laki PhD-ohjelman avulla voit suorittaa oikeudellista tutkimusta kansainvälisen, kokeneen ja erittäin sitoutuneen tiedekunnan valvonnassa.

Teitä valvoo kaksi akateemista henkilökuntaa ja osallistuu tutkimusvalmennusohjelmaan, joka antaa sinulle tietoa ja taitoja tiukan tohtorintutkimushankkeen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Sinulla on myös mahdollisuus esittää työsi oikeustieteiden korkeakoulun tutkimusseminaareissa ja tiedekunnan vuosittaisessa jatko-opiskelijakonferenssissa. Näin voit keskustella tutkimuksestasi koulun ja laajemman tiedekunnan tohtoriopiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Kannustamme ja tuemme teitä valmistelemaan ja toimittamaan asiakirjoja akateemisiin konferensseihin ja lehtiin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada palautetta tutkimusalan asiantuntijoilta ja auttaa sinua kehittämään akateemista kirjoitustaitoa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tutkimusalat ovat vain laajasti suuntaa-antavia, ja henkilöstömme pitävät luovia ja innovatiivisia lähestymistapoja kysymyksiin riippumatta siitä, ovatko ne uusia tai tut ... [+]

Kaikki yhteiskuntatieteiden korkeakoulun akateemiset yksiköt kutsuvat tohtorihakemuksia.

Tutkimusalat ovat vain laajasti suuntaa-antavia, ja henkilöstömme pitävät luovia ja innovatiivisia lähestymistapoja kysymyksiin riippumatta siitä, ovatko ne uusia tai tuttuja - ja älyllistä analyysiä, sekä vakiintuneita että polkevia.

Valvottuja aiheita ovat seuraavat alueet:

KehitystutkimuksetRauhantutkimusPsykologiaSosiologia ja kriminologiaSosiaalityö ja sosiaalihuolto

Tohtorintutkinnon suorittaminen on jännittävä tilaisuus, mutta se voi myös olla melko pelottava, koska on paljon vaiheita ajatella sovelluksen, saapumisen, pääsyn, odotusten ja etenemisen sisällyttämistä vain muutamaan. Yhteiskuntatieteellisessä korkeakoulussa uskomme, että on tärkeää, että vaikka opiskelijat työskentelevät yksittäisten hankkeiden parissa, he eivät toimi erillään. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia koulutukseen, taitojen kehittämiseen, säännölliseen valvontaan ja jatkuvaan vertaisavustukseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi