Selinus University of Science and Literature

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistomme on ilmainen ja yksityinen laitos. Se on laillisesti rekisteröity IBC: ksi Dominikaanin osavaltiossa ja Italiassa pysyvänä toimipaikkana. Se on itsenäinen kansainvälinen yliopisto, joka osallistuu yksinomaan verkko- ja etäopiskeluun, toisin sanoen avoimeen yliopistoon aikuisille, joka suorittaa institutionaalista työtään vakavasti.

Aikuisopiskelijamme työskentelevät kovasti saadakseen tutkintonsa. Tämä yliopisto ei ole eikä ole koskaan ollut tutkintolaitos, ja hylkäämme heti tällaiset hakemukset. Pääpainomme on aina ollut korkealaatuisen koulutuksen tarjoaminen aikuisille opiskelijoille. Selinus-yliopiston myöntämät tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustaneet yksityisen sektorin ja monikansallisten yritysten hyväksymiä.

Akkreditoinnista, etenkin Yhdysvalloista tuleville opiskelijoille, emme koskaan kyllästy selittämään todellisuusjärjestelmää. Akkreditoinnin ansaitseminen Yhdysvalloissa on vapaaehtoista

Koulut perehtyvät yleensä viraston standardeihin hyvissä ajoin etukäteen ja viettävät useita kuukausia valmistautuessaan akkreditointikatsaukseen. Jos he läpäisevät arvioinnin ja ansaitsevat akkreditoinnin, se on heidän koulunsa hyväksyntä lailliseksi korkeakouluksi, joka täyttää hyväksyttävän laatutason. Jotkut koulut voivat sisällyttää akkreditointitilansa yliopistotietoihin, jotka ne esittävät potentiaalisille opiskelijoille.

Aivan kuten on tunnustettuja akkreditoivia virastoja, on myös tunnustamattomia virastoja. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, että opetusministeriö tai CHEA ei ole tarkistanut heidän normejaan. Viraston tunnustamatta jättämiseen voi olla monia syitä. Esimerkiksi virasto voi pyrkiä tunnustamiseen laitoksen tai CHEA: n kanssa, tai se ei ehkä täytä kummankaan organisaation tunnustamisperusteita. Mistä syystä tahansa, on tärkeää pitää tämä mielessä tutkiessaan yliopiston tietoja.

Sinun tulisi suhtautua tunnustamattomiin akkreditointitoimistoihin varoen, kunnes pystyt arvioimaan niiden maineen. Tunnustamaton virasto ei välttämättä ole alhaisia laatustandardeja, mutta on tärkeää tietää, että monet yhdysvaltalaiset työnantajat tunnustavat vain tutkinnot tunnustetun viraston akkreditoimista laitoksista.

Tästä syystä yliopistomme hyväksyy vain ammatillisesti vakiintuneet opiskelijat. Opiskelijamme käyttävät tutkintoa työpaikan löytämiseksi, mutta laillistaakseen ammatillisen roolinsa, joka on jo onnistuneesti sitoutunut. Yliopistotutkinnolla Selinus ansaitsee arvostusta, kunnioitusta ja arvovaltaa sekä parantaa usein sosiaalista asemaansa ja työskentelyä.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Kuinka opiskella Selinuksessa

SUSL-kotistudio

Selinus-yliopiston suoritetut etäopinnot suoritetaan etäopetuksena määrättyjen oppikirjojen tutkimisessa ja suoritettujen oppikirjojen raporttien laatimisessa Selinuksen ja pedagogisen yliopiston laatimien ohjeiden mukaisesti, jotka löydät linkistä "pedagogisuus" Selinus-yliopiston verkkosivusto.

Aikuisopiskelijat voivat ilmoittautua APEL-ohjelmaan (Accreditation of Previous Experiential Learning). Tämä ohjelma on varattu ammattilaisille, yrittäjille, johtajille, virkamiehille, kirjailijoille, taiteilijoille jne. Yliopistotutkinnolla ja vähintään 25-vuotiailla ja 3-vuotisella aktiivisuudella, joka on osoitettu tutkimuksessa, he ovat valinneet sivukonttorin. Tohtoriksi vaaditaan 30 vuotta

pedagogiikka

Selinus-tieteiden ja kirjallisuuden yliopiston opetussuunnitelmajärjestelmä on räätälöity jokaiselle opiskelijalle ja perustuu ”opetusyksiköihin”, jotka koostuvat tekstistä, monisteista ja luennoista, videokursseista, e-kirjoista. Tentit korvataan pienellä väitöskirjana kehitetyllä lyhyellä oppimisraportilla (tenttiyksikkö).

Oppimateriaalit valitaan ja valitaan opintojakson mukaan kannustamaan kriittistä ajattelua ja hankitun tiedon käytännön soveltamista. Toteutetaan pedagoginen menetelmä, jonka avulla opiskelijat, aikuiset, jotka ovat usein tekemisissä työ- ja perhe-elämän kanssa, ajattelevat kriittisesti ja vastaavat toisaalta suositeltuihin kirjoihin ja videotunteihin lisäämällä heidän älyllisiä kykyjään ja toisaalta kykyä kehittää integroitua kirjoitusta projekteja.

Koulutuksellinen oppimisjärjestelmä, jossa ei ole voimaa ja joka johtaa opiskelijaa, jota seuraa hänen opiskelijaneuvojansa, toteuttamaan vapaasti henkilökohtaisiin hankintoihin perustuva erityinen oppimisohjelma vastaamaan aikansa ja saavuttamaan tavoitteensa. Selinus-yliopistossa opiskelijalla ei ole velvollisuutta oppia heti tai ennen tiettyjä päivämääriä. Hän voi lukea hänen tekstejä ja tarkistaa jokaisen videotunnin monta kertaa, löytääkseen oman henkilökohtaisen oppimismenetelmän. Lisäksi hän voi milloin tahansa kysyä opiskelijaneuvojaltaan apua, selvennystä ja tukea.

Opetussuunnitelman kannalta arvioitava ei ole yksinkertaisesti opittua tietoa, koska opiskelijan ajatuskehityksen, joka ulottuu pelkän käsityksen aihepiiristä, on oltava ennen kaikkea omatunnon arvon voima ja tietoisuus siitä, että opiskelu ei ole enemmän tai vähemmän hyödyllisten käsitysten yksinkertainen käsittely käyttökelpoisena mallina heidän sosiaalisiin, inhimillisiin ja siviilitarpeisiin.

Lyhyesti sanottuna Selinus-yliopiston pedagoginen malli on "tuoda" opiskelijan todellinen kokemus koulutusympäristöstä, joka on hyödyllinen henkisen kapasiteetin parantamiseksi ja hänen potentiaalisen taitonsa globaaliin itsearviointiin, jotta älyllinen ja ammatillinen saavutetaan nopeasti tavoitteet.

Selinus-yliopiston opintosuoritusten tunnustaminen annetaan osittain opiskelijan ammatillisten kriitikkojen "lukemisella" ja osittain arvioimalla opiskelijan suorittamaa raporttia, joka korvaa perinteiset tentit.

Selinus-yliopiston opiskelijat ovat aikuisia, jotka osallistuvat työelämään. Rekisteröityäksesi sinulla on oltava vähintään 23 vuoden ikä tavallisille ohjelmille ja vähintään 25 vuotta ammattilaisten APEL-ohjelmille. Ilmoittautuminen ohjelmaan tohtorin tutkinnon myöntämiseksi vaaditaan vähintään 30-vuotiaita.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Bologna

Osoite
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122
Bologna, Emilia-Romagnan, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin