Lue virallinen kuvaus

Queen's University Belfast on sijoittunut Top 200 yliopistoihin maailmassa(QS World University -listat 2019)

Kuten kuningatar opiskelija, sinä liittät yliopistoon, joka on todella kansainvälinen. Itse asiassa meitä on nimetty maailman 24. kansainväliseksi yliopistoksi ja niillä on opiskelijoita yli 82 maasta, mikä auttaa luomaan monikulttuurisen ja elävän kampuksen.

Olemme arvostetun Russell Groupin jäsen, joka yhdistää tutkimuksen ja koulutuksen huippuosaamisen opiskelijoiden keskipisteenä.


Queen's University

150 000 MAALAAN VALMISTELEVAT MERKITSEMINEN GLOBEENSA

Innokkaita alumneja ovat erinomaiset tutkijat, Nobel-palkinnon saajat - kuten Seamus Heaney ja David Trimble - sekä vaikutusvaltaiset johtajat, jotka vaikuttavat Pohjois-Irlannissa ja ympäri maailmaa.

Yli 94% Queenin tutkinnon suorittaneista on työskennellyt tai opiskellut edelleen kuusi kuukautta valmistumisensa jälkeen; valmistuneet hallitsevat ylimmän johdon tehtäviä 80: ssä Pohjois-Irlannin ylin 100 yritystä ja tekevät eron yli 120 maassa.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Olemme GLOBAL UNIVERSITY

Yli 23 000 opiskelijaa asuu ja opiskelee Queen'sissa. Näistä yli 1 900 on yli 82 maasta; mukaan lukien Malesia, Kiina, Indias, Lähi-itä ja Yhdysvallat. Käytämme myös yli 600 kansainvälistä henkilökuntaa, joka on peräisin yli 70 kansalaisuudesta.

YLIOPISTON YLIOPISTON KOKEMUS

Tarjoamme tukipalveluverkoston, joka auttaa sinua saamaan eniten irti aikakautistasi Queen'ssa, joka hoitaa terveytesi, tunnepitoisuutensa, koulutuksen, opiskelun tarpeet, taloudellisen turvallisuuden ja uranäkymät.

Maailmanluokan palvelut

Maailmanluokan opiskelijat tarvitsevat johtavia palveluja. Olemme investoineet 350 miljoonaa puntaa viimeisten 10 vuoden aikana, ja uusia lisäyksiä avautuu koko ajan.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Queens102

BELFAST - NUMERO 1 ALUE MAAILMASSA 2018

(LONELY PLANET, 2017)

Pääoma, jolla on oma kulttuuri. Nauti jokapäiväisestä elämästä eräiden maailman ystävien keskuudessa. Uppoudu parhaaseen nykytaiteeseen, ruokaan, kulttuuriin ja taiteeseen.

Queen's on Belfastin kulttuurin ydin, taiteen ja yhteiskunnan kohtaus. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

TAKUUTA MAJOITUS

Tyylilaji, joka heijastaa siirtymistä kotoa yliopistoon. Turvallinen ja moderni majoitus tarjoaa myös tukea, apua ja opastusta Belfastin opiskelijoiden elämiseen sekä elintärkeää tilaa elää ja nauttia opiskelijaelämästä täydellisesti.

Opiskelija-asunto ja ylioppilaskunta auttavat sinua tavata ja ystäviä muiden opiskelijoiden kanssa ja tuntea osan kampuksen elämää. Yli 200 klubia ja yhteiskuntaa on erinomainen tapa tavata ystäviä, löytää uusia kykyjä ja saada taukoa opiskelusta.

Queens103a

LÄÄKETIETEET, TERVEYS

Q Queen's Lääketieteellinen tiedekunta, terveys ja elämäntieteet tarjoavat korkealaatuista huipputason koulutusta maailmanluokan henkilökunnan kautta, joka keskittyy yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme koulutuksellista kokemusta, joka johtaa tutkimusta ja rikastuttaa opiskelijamme älyllisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti.

Toivomme, että opiskelijat ympäri maailmaa liittyvät meihin sekä oppimaan että tuomaan uusia ideoita ja lähestymistapoja auttamaan eteenpäin pyrkimyksiämme parantaa ja edistää elämää. Alue on Belfastin kulttuurin, sen taiteen ja sosiaalisia kohtauksia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

GLOBAL CHALLENGESIN KÄSITTELY

Koulutuksemme ja tutkimuksemme kautta pyrimme käsittelemään joitain maailman suurimpia haasteita, akateemisen henkilökuntamme toteuttamaan maailman johtavaa tutkimusta koulujen ja globaalien tutkimuslaitosten kautta terveystieteissä ja maailmanlaajuisessa elintarviketurvassa. Tämä on johtanut potilaille tarjottaviin uusiin hoitoihin ja parempaan suojaan ruokaa, jota syömme.

OPETUSKOLOT

Biologisten tieteiden koulu

Lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteiden tiedekunta

Hoitotyön ja kätilön koulu

Apteekki

OPINNÄYTETYTYKSEEN

Maailman huippujen 200 aiheet (QS World Rankings by subject 2017)

 • Apteekki ja farmakologia (51-100)
 • Hoitotyö (51-100)
 • Lääketiede (151-200)
 • Maatalous ja metsätalous (151-200)

Aiheet Isossa-Britanniassa Top 20 (Times and Sunday Times Good University Guide 2017)

 • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa farmakologian ja farmasian alalla
 • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa hammaslääketieteessä
 • 4. Britanniassa Food Science
 • Kuudes Yhdistyneen kuningaskunnan maa- ja metsätalousministeriö
 • 10. Britanniassa Anatomia ja fysiologia
 • 20. Yhdistyneessä kuningaskunnassa lääketieteessä

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Queen's University Belfast

Ekologian, evoluution, käyttäytymisen ja ympäristötieteen tutkimusklusterin ensisijainen painopiste on ekologian, ympäristötieteen, säilyttämisen, vesiviljelyn, eläinten ... [+]

PhD Ekosysteemibiologia ja kestävä kehitys

Ekologian, evoluution, käyttäytymisen ja ympäristötieteen tutkimusklusterin ensisijainen painopiste on ekologian, ympäristötieteen, säilyttämisen, vesiviljelyn, eläinten käyttäytymisen, molekyylitason taksonomian ja molekyylibiologian perustavanlaatuiset ja sovelletut näkökohdat, erityisesti näiden näkökohtien väliset yhteydet. Klusterilla on korkeatasoinen tutkimustoiminta, johon osallistuvat akateemiset henkilöt, tutkijatohtorit ja jatko-opiskelijat. Klusterilla on korkeatasoinen tutkimustoiminta, johon osallistuvat akateemiset henkilöt, tutkijatohtorit ja jatko-opiskelijat.

TUTKIMUSVAHVISTUKSET Eläinten käyttäytyminen / viestintä Biologista monimuotoisuutta ja ekosysteemipalveluja Rannikko- ja syvänmeren meribiologia Ekologinen hallinta Veden laadun ja kestävän valuma-alueen talous Ekosysteemin ekologia, mallinnus ja matemaattinen biologia Makean veden biologia / kalbiologia Invasiiviset lajit ja niiden vaikutus Molekyyliekologia, systematiikka ja filogeografia levissä, kasveissa, selkärangattomissa, kaloissa ja nisäkkäissä Äyriäisten ja levien kestävä vesiviljely Kaupunkien käyttö, talous ja hallinto Biologisen monimuotoisuuden arviointi, maatalouden ympäristöohjelmat ja ulkoilu, mukaan lukien GIS-järjestelmän käyttö ja tilakontronometria Eläinten ekologia, erityisesti linnut ja nisäkkäät SISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Queen's University Belfast

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemu ... [+]

PhD Food Safety and Biotechnology

Tutkimusstrategiat

Tämä ohjelma keskittyy kehittyneiden ja kehittyvien analyyttisten teknologioiden sovellettuihin näkökohtiin, joilla käsitellään elintarvikkeiden turvallisuuden, ravitsemuksen ja elintarvikkeiden nykyisiä kysymyksiä. Se kattaa koko elintarvikeketjun maatilalta viljasta ja korostaa voimakkaasti parempaa elintarviketurvallisuutta ja ravitsemusta sekä kansanterveyden parantamista.

Tutkimuksen vahvuudet

Kehittyneet ja kehittyvät tekniset ja analyyttiset alustat (biosensorit, isotooppit ja sarjakuvat)Eläinten ruokaa ja rehujen turvallisuuttaEläinten terveys ja taudin diagnostiikkaMaailmanlaajuinen elintarviketurvaRuoka ja ravitsemus metabolomicsRuoan ja ravinnon laadun mittauksetElintarvikekemiaElintarviketurvallisuuden toteamismenetelmätElintarvikkeiden jäljitettävyys ja aitousImmunodiagnostics elintarvikkeiden kontaminantti ja toksiinin tunnistusLuonnon yhdisteet ja niiden terveyssovelluksetUusia ja toimivia elintarvikkeitaTerapeuttiset biomolekyylitSISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Osoite
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 785 1880522