Queen's University Belfast

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Queen's University Belfast on sijoittunut Top 200 yliopistoihin maailmassa(QS World University -listat 2019)

Kuten kuningatar opiskelija, sinä liittät yliopistoon, joka on todella kansainvälinen. Itse asiassa meitä on nimetty maailman 24. kansainväliseksi yliopistoksi ja niillä on opiskelijoita yli 82 maasta, mikä auttaa luomaan monikulttuurisen ja elävän kampuksen.

Olemme arvostetun Russell Groupin jäsen, joka yhdistää tutkimuksen ja koulutuksen huippuosaamisen opiskelijoiden keskipisteenä.


Queen's University

150 000 MAALAAN VALMISTELEVAT MERKITSEMINEN GLOBEENSA

Innokkaita alumneja ovat erinomaiset tutkijat, Nobel-palkinnon saajat - kuten Seamus Heaney ja David Trimble - sekä vaikutusvaltaiset johtajat, jotka vaikuttavat Pohjois-Irlannissa ja ympäri maailmaa.

Yli 94% Queenin tutkinnon suorittaneista on työskennellyt tai opiskellut edelleen kuusi kuukautta valmistumisensa jälkeen; valmistuneet hallitsevat ylimmän johdon tehtäviä 80: ssä Pohjois-Irlannin ylin 100 yritystä ja tekevät eron yli 120 maassa.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Olemme GLOBAL UNIVERSITY

Yli 23 000 opiskelijaa asuu ja opiskelee Queen'sissa. Näistä yli 1 900 on yli 82 maasta; mukaan lukien Malesia, Kiina, Indias, Lähi-itä ja Yhdysvallat. Käytämme myös yli 600 kansainvälistä henkilökuntaa, joka on peräisin yli 70 kansalaisuudesta.

YLIOPISTON YLIOPISTON KOKEMUS

Tarjoamme tukipalveluverkoston, joka auttaa sinua saamaan eniten irti aikakautistasi Queen'ssa, joka hoitaa terveytesi, tunnepitoisuutensa, koulutuksen, opiskelun tarpeet, taloudellisen turvallisuuden ja uranäkymät.

Maailmanluokan palvelut

Maailmanluokan opiskelijat tarvitsevat johtavia palveluja. Olemme investoineet 350 miljoonaa puntaa viimeisten 10 vuoden aikana, ja uusia lisäyksiä avautuu koko ajan.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista kampusyliopistoista ja yhdeksännen vanhin yhdistämme ylpeä perintöämme huipputekniikan avulla parhaan kokemuksen saamiseksi yliopistollisesta elämästä.

Queens102

BELFAST - NUMERO 1 ALUE MAAILMASSA 2018

(LONELY PLANET, 2017)

Pääoma, jolla on oma kulttuuri. Nauti jokapäiväisestä elämästä eräiden maailman ystävien keskuudessa. Uppoudu parhaaseen nykytaiteeseen, ruokaan, kulttuuriin ja taiteeseen.

Queen's on Belfastin kulttuurin ydin, taiteen ja yhteiskunnan kohtaus. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

TAKUUTA MAJOITUS

Tyylilaji, joka heijastaa siirtymistä kotoa yliopistoon. Turvallinen ja moderni majoitus tarjoaa myös tukea, apua ja opastusta Belfastin opiskelijoiden elämiseen sekä elintärkeää tilaa elää ja nauttia opiskelijaelämästä täydellisesti.

Opiskelija-asunto ja ylioppilaskunta auttavat sinua tavata ja ystäviä muiden opiskelijoiden kanssa ja tuntea osan kampuksen elämää. Yli 200 klubia ja yhteiskuntaa on erinomainen tapa tavata ystäviä, löytää uusia kykyjä ja saada taukoa opiskelusta.

Queens103a

LÄÄKETIETEET, TERVEYS

Q Queen's Lääketieteellinen tiedekunta, terveys ja elämäntieteet tarjoavat korkealaatuista huipputason koulutusta maailmanluokan henkilökunnan kautta, joka keskittyy yhteiskunnan tarpeisiin. Tarjoamme koulutuksellista kokemusta, joka johtaa tutkimusta ja rikastuttaa opiskelijamme älyllisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti.

Toivomme, että opiskelijat ympäri maailmaa liittyvät meihin sekä oppimaan että tuomaan uusia ideoita ja lähestymistapoja auttamaan eteenpäin pyrkimyksiämme parantaa ja edistää elämää. Alue on Belfastin kulttuurin, sen taiteen ja sosiaalisia kohtauksia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa vilkasta, kosmopoliittista kaupunkia, jossa on vilkas sosiaalinen elämä ja rikas kulttuuriperintö.

GLOBAL CHALLENGESIN KÄSITTELY

Koulutuksemme ja tutkimuksemme kautta pyrimme käsittelemään joitain maailman suurimpia haasteita, akateemisen henkilökuntamme toteuttamaan maailman johtavaa tutkimusta koulujen ja globaalien tutkimuslaitosten kautta terveystieteissä ja maailmanlaajuisessa elintarviketurvassa. Tämä on johtanut potilaille tarjottaviin uusiin hoitoihin ja parempaan suojaan ruokaa, jota syömme.

OPETUSKOLOT

Biologisten tieteiden koulu

Lääketieteen, hammaslääketieteen ja biolääketieteiden tiedekunta

Hoitotyön ja kätilön koulu

Apteekki

OPINNÄYTETYTYKSEEN

Maailman huippujen 200 aiheet (QS World Rankings by subject 2017)

  • Apteekki ja farmakologia (51-100)
  • Hoitotyö (51-100)
  • Lääketiede (151-200)
  • Maatalous ja metsätalous (151-200)

Aiheet Isossa-Britanniassa Top 20 (Times and Sunday Times Good University Guide 2017)

  • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa farmakologian ja farmasian alalla
  • Toinen Yhdistyneessä kuningaskunnassa hammaslääketieteessä
  • 4. Britanniassa Food Science
  • Kuudes Yhdistyneen kuningaskunnan maa- ja metsätalousministeriö
  • 10. Britanniassa Anatomia ja fysiologia
  • 20. Yhdistyneessä kuningaskunnassa lääketieteessä

Sijainnit

Belfast

Queen's University Belfast

Osoite
Queen's University Belfast
University Road
Northern Ireland

BT7 1NN Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 785 1880522