Lue virallinen kuvaus

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Visiomme on tasa-arvoisia ja kestäviä yhteiskuntia, paikallisesti ja maailmanlaajuisesti, jossa jokainen voi elää turvallisesti ja täyttää köyhyydestä ja epäoikeudenmukaisuudesta vapaan elämän. Uskomme innokkaasti, että huippututkimus, tietämys ja todiste ovat ratkaisevia muotoutumisessa, jotta laajempaa näkemystämme voidaan toteuttaa ja tukea ihmisiä, yhteiskuntia ja instituutioita selviytymään tulevista haasteista. Dynaamiset globaalit kontekstit ja haasteet edellyttävät kuitenkin uudenlaista tutkimusta ja tietämystä, joita kehitetään ja jaetaan uusilla tavoilla.

Miten voimme tehdä eron

Sitoutumalla sitoutuneeseen huippuosaamiseen, jota sovelletaan tutkimukseen ja tietämykseen, opetukseen ja oppimiseen sekä viestintään ja vaikutuksiin, toimimme paikallisesti ja maailmanlaajuisesti vastavuoroisessa oppimisessa sellaisten muutosten suhteen, jotka vähentävät eriarvoisuutta, nopeuttavat kestävyyttä ja luo entistä osallistavia ja turvallisempia yhteiskuntia.

Kumppanuus yhteistyössä maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemiseksi

Vuosien 2015-2020 strategiaa tukevat kolme määriteltävää haastetta.

Vähennä eriarvoisuutta

Vähennetään eriarvoisuutta, mukaan lukien taloudelliset, sosiaaliset ja poliittiset eriarvoisuudet, jotka leikkaavat ja uhkaavat heikentää tulevaa edistymistä köyhyyden vähentämisessä ja varmistavat, että maailmanlaajuisen talouskasvun edut tasaisemmin edistävät yhteisöjen parempia toimeentuloa ja hyvinvointia kaikkialla.

Vahvistetaan kestävyyttä

Kestävyyden nopeuttaminen ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyvien kiireellisten haasteiden täyttämiseksi rakenneuudistamalla talouksia ja yhteiskuntia ja etsimällä kehitystieja, jotka käsittelevät resurssien maailmanlaajuista kysyntää ja samalla turvataan paikalliset toimeentulot ja oikeudenmukaisuus entistä painavammassa ja kaupungistuneessa maailmassa.

Rakenna osallistavia ja turvallisia yhteiskuntia

Rakentaa osallisuutta edistäviä ja turvallisia yhteiskuntia, joissa kansalaisia ​​suojellaan konfliktiuhilta sekä ympäristöllisiltä, ​​taloudellisilta, poliittisilta ja yhteiskunnallisilta häiriöiltä, ​​ja kokevat, että heillä on omistusyhteys niiden yhteisöiden hallinnassa, joissa he elävät.

Kehitämme ja soveltamme sitouttamamme huippuosaamisen lähestymistapaa, mukaan luettuna vahvistetut globaalit kumppanuudet, jotta voimme varmistaa, että työmme edistää merkittävästi näiden haasteiden täyttämistä.

Tavoitteet

  1. Edistää muutoksia, jotka vähentävät eriarvoisuutta, nopeuttavat kestävyyttä ja luo osallistavia, turvallisia yhteiskuntia.
  2. Upota sitoutunut huippuosaaminen ja sen neljä pylvästä kaiken, mitä teemme.
  3. Työ paikallisesti ja maailmanlaajuisesti kehityksen yleismaailmallisessa kehyksessä.
  4. Luo instituutti, joka menestyy taloudellisesti ja organisatorisesti ja elää sen arvot.

Mikä on huippuosaamista?

Kiinnostunut huippuosaaminen on IDS: n erottuva lähestymistapa tiedon rakentamiseen ja mobilisointiin sekä opetukseen ja oppimiseen keskinäiseen oppimiseen kehitykselle. Hyödynnetty huippuosaaminen tarkoittaa, että työn korkeatasoisuus (huippuosaaminen) riippuu siitä, että se yhdistää ja ottaa mukaan niihin, jotka ovat muutoksen ydin, jota haluamme (sitoutunut).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Institute of Development Studies

Tarjoamme ohjattua opinto-ohjelmaa, joka johtaa tohtorintutkintoa aiheisiin, jotka liittyvät läheisesti nykyisiin painopisteisiin. ... [+]

Maailman johtajat kehitysopinnoissa

IDS on johtava maailmanlaajuinen instituutti, joka on Sussexin yliopistossa kehitystyötä, opetusta ja oppimista sekä vaikuttavuutta ja viestintää. Sussexin yliopisto on sijoittunut ensimmäiseksi kehitysmaiden maailmassa. Tämä QS World Ranking kuvastaa tutkimus- ja kurssitarjonnan vahvaa mainetta ja laatua kampuksen eri puolilla, mukaan lukien IDS.

Tutkimus IDS: ssä

IDS on sitoutunut tutkimaan sosiaalisen, poliittisen ja taloudellisen kehityksen ja muutoksen prosesseja ymmärtämään köyhyyden ja kehitysyhteistyön ongelmat paikallisissa, kansallisissa ja globaaleissa ulottuvuuksissa. Tutkimuksemme kautta pyrimme saavuttamaan visioimme tasa-arvoisista ja kestävistä yhteiskunnista sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti, jossa jokainen voi elää turvallisesti ja täyttää köyhyydestä ja epäoikeudenmukaisuudesta vapaan elämän.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta