Institute of Development Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Institute of Development Studies (IDS) tarjoaa maailmanluokan tutkimusta, oppimista ja opetusta, joka muuttaa oikeudenmukaisemman ja kestävämmän kehityksen edellyttämän tiedon, toiminnan ja johtajuuden maailmanlaajuisesti.

Tasapuolisten ja kestävien kumppanuuksien kautta teemme yhteistyötä hallitusten, hyväntekeväisyysjärjestöjen, kansalaisjärjestöjen, tutkijoiden ja kansalaisyhteiskunnan kanssa muuttaaksemme lähestymistapoja progressiiviseen sosiaaliseen, poliittiseen ja taloudelliseen muutokseen tavalla, joka lopulta vaikuttaa ihmisten elämään.

Olemme auttaneet edistämään innovatiivisia uusia kumppanuuksia, jotka ovat tuottaneet miljoonia dollareita ylimääräisiä verotuloja Afrikassa ja jotka voidaan investoida uudelleen maiden kansalliseen kehitykseen. Olemme pyrkineet tarjoamaan ratkaisuja ympäristöongelmiin, jotka perustuvat paikallisten ihmisten tietoon ja käytäntöihin. Olemme korostaneet paikallisten yhteisöjen roolia tappavien epidemioiden lopettamisessa, kuten Ebola-virus. Olemme hoitaneet satoja poikkeuksellisia kehitysjohtajia ja mestareita, mukaan lukien poliittiset johtajat, maiden suurlähettiläät ja valtion virkamiehet, kansalaisyhteiskunnan johtajat ja yrittäjät.

Maineemme tutkimuksessa ja kansainvälisissä näkymissä on vertaansa vailla ja heijastuu suorituskykyymme viimeisimmissä QS World University Rankings -sivustoissa, joissa olemme kehityksen tutkimuksessa maailman ensimmäisiä yhdessä Sussexin yliopiston kanssa. Vuoden 2019 Global Go To Think Tank Index Report -raportti sijoittaa meidät myös kansainvälisen kehitystoimikunnan ykköseksi.

Lue lisää visiostamme ja strategiastamme
Lue lisää vaikutuksistamme vuosikertomuksestamme

Sijainnit

Brighton

Osoite
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin