Institute of Development Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja IDS: stä

Institute of Development Studies (IDS) on maailmanlaajuinen oikeudenmukaisen ja kestävän muutoksen tutkimus- ja oppimisorganisaatio. Yhteistyössä Sussexin yliopiston kanssa IDS on QS University Rankings -järjestön mukaan maailman ensimmäisellä sijalla kehitystutkimuksissa.

Tarjoamme huipputeknistä tutkimusta, oppimista ja maailmanluokan opetusta muuttaaksemme lähestymistapoja oikeudenmukaiseen ja kestävään kehitykseen, joka auttaa takaamaan paremman elämän kaikille kaikkialla.

Opi parhaan kanssa

IDS: n opiskelijat ja tutkijat ovat lähtöisin ympäri maailmaa ja ovat sitoutuneita auttamaan ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia, kuten sairauksia, ilmastonmuutosta ja konflikteja.

IDS on kehityksen kärjessä. Toisin kuin monissa perinteisissä yliopistoissa, opiskelijoitamme ympäröivät toimivat tutkijat, jotka kaikki pyrkivät oikeudenmukaiseen ja kestävään muutokseen. Opetuksen laatu ja kansainvälisen opiskelijakunnan monimuotoisuus luovat ympäristön, joka inspiroi, informoi ja mahdollistaa seuraavan sukupolven kehitysmestarien oppimisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutkintomme houkuttelevat INGO-organisaatioissa, hallituksissa, kansalaisyhteiskunnan organisaatioissa, akateemisissa instituutioissa, yrityksissä ja muualla työskenteleviä opiskelijoita, jotka haluavat edistää teoreettista ja käytännön ymmärrystään kehityksestä, parantaa uranäkymiään ja tehdä maailmasta paremman paikan.

Valmistuneemme ovat jatkuneet johtavien tehtävien hoitamiseksi maailmanlaajuisissa organisaatioissa, kuten Maailmanpankissa ja Yhdistyneissä Kansakunnissa, ja johtavissa kansalaisyhteiskunnan organisaatioissa, samoin kuin ministereiksi ja virkamiehiksi kansallisissa hallituksissa ympäri maailmaa. Vuonna 2018 aluna Carlos Alvarado Quesada valittiin Costa Rican presidentiksi.

Tutustu jatkotutkinto-kursseihimme , suosittuun tohtorintutkimusohjelmaamme ja ammatillisiin koulutuskursseihimme .

Sijainnit

Brighton

Osoite
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta