ICP International College Portsmouth

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja ICP: stä

Mitä

Vuonna 2009 perustettu ICP on Portsmouthin yliopiston liitännäiskoulu, joka tarjoaa opiskelijoille nykyaikaisen ja dynaamisen koulutuskokemuksen. Kollegio tarjoaa koulutuksellisia Pathways monille Portsmouth-yliopiston tutkinnoille ympäristössä, joka kannustaa sinua saavuttamaan opintonsa huippuosaamisen.

ICP on osa maailmanlaajuista Navitas-ryhmää, kansainvälisesti tunnustettua koulutuksen tarjoajaa, jolla on yli 120 korkeakoulun ja kampuksen henkilökunnan tietämystä ja resursseja maailmanlaajuisesti. ICP: ssä huolehdimme varmasti, että kokemuksesi Portsmouthin yliopistossa on korkeimmillaan, jotta valmistaudut tulevaisuuden urasi maailmantaloudessa. Valitsemalla ICP- Pathway voit olla valmis saavuttamaan akateemisen menestyksen ja nauttimaan unohtumattomasta oppimiskokemuksesta.

Missä

ICP sijaitsee Portsmouthin yliopiston keskustakampuksen sydämessä ja on vain lyhyen kävelymatkan päässä kauniista rannoista Englannin etelärannikolla.

Kun

Aloita: syyskuu, tammikuu tai kesäkuu.

Kuka

ICP: llä on tällä hetkellä yli 500 opiskelijaa yli 50 eri maasta.

Millä tavalla

  • Sovelletaan oman maasi ICP-edustajan kautta
  • Hae verkossa tämän sivuston kautta
  • Tule tapaamaan ja tutustumaan meihin, katso lisätietoja Session-sivuiltamme
  • Tutustu ottamisvaatimuksiin täällä

Miksi

  1. Sijainti - Vain 90 minuutin päässä Lontoon keskustasta junalla, Portsmouth on yksi maan aurinkoisimmista kaupungeista.
  2. Huippuosaaminen - Portsmouthin yliopisto on voittanut arvostetun Gold-luokituksen opetuksen huippuosaamisen puitteissa (TEF), joka on yksi neljästä kullanluokan yliopistosta kaakkoisosassa.
  3. Joustavuus - ICP tarjoaa Pathways yli 100 erilaiselle Portsmouth-yliopiston koulutusohjelmille, joten voit valita sinulle Pathway .
  4. Menestys - yli 2400 ICP-opiskelijaa on edennyt Portsmouthin yliopistoon vuodesta 2009 lähtien, ja yli 230 entistä ICP-opiskelijaa valmistui menestyksekkäästi Portsmouthin yliopistosta vuonna 2018.

Opiskelijaelämä

Portsmouth, Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki, on yksi maan vilkkaimmista ja jännittävimmistä kaupungeista. Sijaitsee Englannin etelärannikolla ja vain 90 minuutin junamatkan päässä Lontoon keskustaan, se on loistava paikka asua, työskennellä ja opiskella. Se on yksi tärkeimmistä satamista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja toivoo ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Opiskele Portsmouthissa

Portsmouthin yliopiston historia juontaa juurensa vuonna 1869. Koska ensimmäinen tutkinto myönnettiin vuonna 1900, yliopisto on sitoutunut edistämään ja ylläpitämään huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa viidellä tiedekunnalla.

Omat yhteydet

Portsmouthin yliopistossa on modernit tietokoneet ja langaton internetyhteys, joten saat kaikki mahdollisuudet pitää yhteyttä perheeseesi ja ystäviinne missä tahansa.

Kampuksella

Merkittävät investoinnit kampukseen merkitsevät sitä, että opiskelijat hyötyvät uusimmista tiloista. Monilla akateemisilla alueilla yliopisto on simuloinut ympäristöjä, jotka tarjoavat todellisen oppimiskokemuksen.

Miksi opiskella Portsmouthin yliopistossa

Portsmouthin yliopiston historia juontaa juurensa vuonna 1869. Koska ensimmäinen tutkinto myönnettiin vuonna 1900, yliopisto on sitoutunut edistämään ja ylläpitämään huippuosaamista opetuksessa ja tutkimuksessa viidellä tiedekunnalla.

Yliopistossa on tällä hetkellä noin 22 000 opiskelijaa, joista lähes 4000 ulkomaisia opiskelijoita yli 130 maasta. Kasvava maine huippuosaamisessa tarkoittaa sitä, että yliopisto on tulossa suosituimmaksi kohteeksi monille opiskelijoille, tutoreille ja tutkijoille.

Yliopiston tavoitteena on tarjota erinomaista opiskelijakokemusta, joka keskittyy globaalin työpaikan rooleihin välttämättömiin tietoihin ja taitoihin. Yliopiston investoinnit erinomaisen opiskelijakokemuksen tarjoamiseen ovat opiskelijoiden tunnustamia, ja 89% on tyytyväinen Portsmouthin kurssin laatuun - tyydyttävällä tavalla alan keskiarvon yläpuolelle.

Portsmouthin yliopisto on 40 parasta yliopistoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Guardian League -taulukon 2018 mukaan ja sijoittuu maailman 200 suurimman kansainvälisen yliopiston joukkoon Times Higher Education World University-rankingissa 2017.

Portsmouthin yliopiston tutkimus on arvioitu maailman johtavaksi tutkimuksen viimeisimmässä tutkimuksessa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoissa. Joulukuussa 2014 julkaistun tutkimuksen huippuosaamisen kehyksen (REF) tulokset määrittelevät, kuinka paljon julkisia varoja annetaan tutkimuksen rahoittamiseen. Maailman suurimmassa tutkimusarvioinnissa, jossa tarkastellaan tutkimuksen laatua ja vaikutusta kaikilla tieteenaloilla, noin 2 miljardia puntaa vuodessa osoitetaan yliopistoille. Yli 60% yliopiston tekemästä tutkimuksesta on luokiteltu maailman johtavaksi ja kansainvälisesti erinomaiseksi, mikä on 24% enemmän kuin viimeisimmässä arvioinnissa vuonna 2008.

Portsmouthissa, riippumatta siitä, mitä haluat opiskella, osallistut haastavaan akateemiseen kurssiin ja opit erinomaisissa tiloissa. Opit nykyaikaisessa ympäristössä käyttämällä huippuluokan mukavuuksia. Uusimmat viettävät muun muassa £ 4m: n kirjaston kunnostuksen, £ 9m: n median ja esittävän taiteen tilan sekä 11 miljoonan punnan tulevaisuuden teknologiakeskuksen, joka innostaa uuden sukupolven insinöörejä.

Monilla akateemisilla alueilla yliopisto on simuloinut ympäristöjä, jotka tarjoavat todellisen oppimiskokemuksen. Portsmouthin yliopisto tunnustaa, että tutkinnon suorittaneet tulevat yhä globaaliin kilpailukykyiseen työmarkkinoille, joten työllistettävyys on osa opiskelijan tutkimusta. Paitsi että valmistutte hyvällä tasolla, mutta olet myös valmis palkitsevaan uraan, jossa on tarvittavat taidot ja ominaisuudet.

Sijainnit

Portsmouth

Osoite
St Andrew's Court, St Michael's Road
Portsmouth, Hampshire

PO1 2PR Portsmouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta