Lue virallinen kuvaus

Auttaa rakentaa johtajia yli 50 vuotta Perustettiin vuonna 1959 ja ensimmäisten tuella yritykset kuten Shell ja Unilever, Ashridge Executive Education on keskittynyt auttamaan ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita menestymään. Tutkimuksemme, pedagogiikka, ja kurssien on aina ollut yksi tavoite: parantaa miten organisaatiot toimivat ja miten johtajat johtaa.

Joustava oppiminen opettanut tiedekunnan todellista kokemusta

Ymmärrämme, että työn ja arkielämän opiskeluun voi olla haastavaa. Siksi meidän Executive koulutusohjelmat on suunniteltu erittäin joustava auttaa kiireinen ammattilaisia. Kaikki ohjelmat ovat osa-aika, verkossa, tai sekoitus molempia. Meidän tiedekunnan ylpeilevät heidän intohimonsa opetuksen, ja monet ovat saavuttaneet huomattavaa menestystä yritysmaailmassa, mikä tarkoittaa, että mitä he opettavat vaikuttavat voimakkaasti tosielämän kokemuksia.

Uskomaton paikka inspiroi oppimista Laajenna ajattelu meidän henkeäsalpaava Ashridge Estate. Entinen kuninkaallinen asuinpaikka asetettu 5000 hehtaarin puistoalueella, Ashridge on ihanteellinen paikka askel poispäin päivä työtä ja uppoudu oppimiseen.

Graduate joissa triple-akkreditoitu tutkinto maailman International Business School Olemme ainutlaatuisia kansainvälisen liiketoiminnan kouluyhteisön koska olemme triple-akkreditoitu ja palkinto Yhdysvaltain ja Britannian astetta. Olemme ylpeitä siitä, että Ashridge Executive Education on akkreditoitu kolmen arvostetun maailmanlaajuisen akkreditointielimillä: AACSB, EQUIS ja AMBA. Tämä tarkoittaa, että aste on lisääntynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi ja potentiaalia ottaa sinut entisestään.

Meidän uraauurtava tutkimus pitää oppimisen asiaa Teemme uraauurtava tutkimus keskittyen asioita, jotka vaikuttavat johtajat ja organisaatioiden tänään. Maadoittamalla Tutkimuksemme jokapäiväisessä käytännössä, voimme varmistaa, että opetussuunnitelma on aina merkitystä vallitsevaa liiketoimintaympäristöä.

Liittyä alumniverkostossa joka todella ulottuu maapallon

Saat liittyä yhteisöön 16000 alumni, leviävät 156 maissa. Ohjelmamme vetää osallistujia eri puolilta maailmaa, jotka edustavat eri teollisuuden aloilla ja taustoja. Sinut altistuu uusia näkökulmia ja haastetaan ajatella toisin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Ashridge Executive Education

Ohjelma kestää filosofisesti, eikä tarjoaa standardin Toolkit. Se haastaa sinut tutkia epäsuorat ja suoranaiset oletukset ja vaikutukset näistä oletuksista oman käytännös ... [+]

Te tavoittele ainutlaatuinen panos ymmärrystämme organisaatioiden ja yhteisöjen dynamiikan vakauden ja muuttaa? Oletko kokenut ja heijastava harjoittaja kiinnostunut kehittämään itseäsi ja käytännön kautta kuria 'Action Kysely'? Oletko kiinnostunut tekemään oman tutkimuksen tiiviissä yhteistyössä tuella yhteisö samanhenkisiä harjoittajia?

Jos kyllä, niin Ashridge tohtorin Organisaatiomuutos on kiinnostavan sinua. Tiukan prosessi tutkittavaksi, tämä pätevyys kehittää oman käytännön syvemmälle tasolle. Kun organisaatiot kohtaavat tarve vastata yhä monipuolisempia ja haastavia kysymyksiä, lääkärit on kehitettävä uusia tapoja työskennellä monimutkaisia ​​ja epävarmoja tilanteita harjoittamista varten ja tulokset merkitystä heille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Part-time
4 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Introduction to Ashridge Video

Graduation Video