Management Development Centre International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MDCI toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Lähi-idässä ja Afrikassa logistinen, hallinto ja markkinointi tukea jatko opetusohjelmia puolesta useista Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen.

Bahrainin yhtiö tarjoaa myös johtoon kehittämisohjelmat ja räätälöityjä ohjelmia.

Kolmenkymmenen vuoden tarjota Executive ohjelmia MDCI on auttanut kaksi ja puoli tuhatta Gulf alan ammattilaisten parantaa työuransa akateemiset tutkinnot tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja on auttanut käyttöön uusinta liiketoiminnan ajattelua ja taitoja Persianlahdella.

Keskeinen osa MDCI n ohjelmien että brittiläinen luennoitsijoita lentää Persianlahden toimittamaan moduuleja mahdollistaa paikallisia ammattilaisia ​​jatkamaan hoitajien opiskellessaan niiden Masters of tohtorin.

Executive kehitys (Masterclass) ja räätälöityjä ohjelmia MDCI sisällytettyä uusin tieteelliseen ajatteluun ja sen soveltaminen organisaation suorituskykyä, ja se on suunniteltu vastaamaan tieteestä isäntämaan. Ohjelmat toimitetaan monille julkisen, yksityisen ja voittoa aloilla, sopii kaikentyyppisille organisaatioille ja suunniteltu erityisesti kunnianhimoinen johtajille ja päälliköille.

Koulutusohjelmat kehittää tietoa ja taitoja pohjan nykypäivän johtohenkilölle ja auttaa opiskelijoita soveltamaan ideoita ja käsitteitä todellisia organisatorisia kysymyksiä, ongelmia ja visioita. Ohjelmat toimitetaan hyvin kokeneiden kuningaskunnan kansalaisten, joilla kaikilla on paljon kokemusta maailman Executive koulutuksen eri kansallisten asetuksia. Muut palvelut tarjoamiensa MDCI kuuluvat: Educational neuvonta, tentti, johdon konsultointi.

historia

Vuonna 1990-luvun alussa MDCI perustanut tukikohdan Bahrain palvelujen tarpeita suurten Saudi Arabian petrokemian ja öljy-yhtiöt. Tämän jälkeen ohjelmat on tarjottu kypsyä opiskelijoita muista GCC-maiden sen Bahrain pohja ja Saudi-Arabian, Arabiemiirikuntien, Qatarin ja Omanin etätoimistoissa. Yli 2500 kypsä johtajaa on hyötynyt palveluista MDCI.

Yhtiö on sekä kauppa- ja opetusministeriön rekisteröintien Bahrainin edustajana toimiston emoyhtiön Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kuningattaren palkinto

Vuosittain Her Majesty Queen Elizabeth palkintoja hänen tunnustusta tehtävän työn arvostusta ulkomailla Yhdistyneen kuningaskunnan organisaatioiden vientisektorin. MDCI ja sen emoyhtiö DA ryhmä sai tämän kunnian ja virkamiehet yhtiön kutsuttiin virallisen vastaanoton Buckinghamin palatsissa. Palkinto yhtiölle, jonka Rt Hon. Tony Blairin - pääministeri.

Executive Malli "Malli" on termi, joka viittaa aikaan tiedoksi menetelmä tuottaa UK yliopiston jatko-ohjelmia, osa-aikaisesti kiireinen avainhenkilöt. Se tarjoaa paikallisen executive opiskelija sama oppimiskokemus kuin he saisivat samankaltaisista osa aikaohjelmat, yliopiston kampuksella.

Yleensä opiskelijat ovat kypsiä johtajien yleensä merkittäviä alan kokemusta. Keski-ikä nykyisen MDCI opiskelijoiden on 35 ja useimmat ovat yli 8 vuotta alan kokemus.

Yliopisto kumppani tarjoaa samanlaisen akateemisen ohjelman osat, mukaan lukien opetus, että opiskelijat nauttivat kampuksella. MDCI tarjoaa paikallista tukea sekä yliopiston ja opiskelija.

Management Development Centre International Oy on Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity yhtiö. Yhtiö on osa Durham Associates ryhmä, joka perustuu Vanhan Coach House, Castle Eden, County Durham. Puheenjohtajana Group on kansainvälisesti tunnettu hallintaa akateemista ja kirjailija professori Geoff Lancaster.

MDCI hallinnoi hallitus sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Toimitusjohtaja on Robert LF Riisi, jolla Bahrain sijainnin ja on asunut ja työskennellyt Lähi-idässä ja Afrikassa noin 35 vuotta. Vuonna 2009 hän oli määritelty yhdeksi johtavista Executive Education MENA maissa Lähi-idän talous Digest MDCI perustuu tietotekniikkaan ja vuorovaikutusta saavuttaa korkeatasoinen opintotukijärjestelmien ja varmistaa ylläpidon yliopiston toimintatavat.

Opiskelijat ja heidän sponsori organisaatiot arvostavat Executive mallin toimittamisen useista syistä, erityisesti:

  • Varattu avainhenkilöt ei poisteta työtään pitkiä aikoja
  • Opiskelija ei ole vaikeuksia acclimatising vieraisiin kulttuureihin
  • Ohjelmat integroida opiskelijan elämään ja työkokemuksen uusimmat tieteelliseen ajatteluun
  • Organisaatiot hyötyvät opiskelijoiden soveltaa tietojaan työskentelyn ympäristössä iteratiivinen perusteella
  • Opiskelijoiden tietämystä on vahvistettu lisäämällä uuden akateemisen tiedon kuin he ennestään kokemusta - tärkeä koulutuksellinen käsite itsessään
  • Koko paketti sisältää materiaalit toimitetaan opiskelijan Bahrainissa, tämä vapauttaa ne esimerkiksi ajanhukka löytää oppikirjoja
  • Lisäksi maksut ohjelman peilaavat UK maksut mutta ilman kalliita majoitus-, oleskelu- ja matkakulut.
  • Organisaatiot arvostavat säilyttäen työntekijöilleen opiskelun aikana ja hyötyvät usein välitön soveltaminen uutta ajattelua

Sijainnit

Manama

Osoite
Suite 705/6
7th Floor, Entrance 3
Manama Centre, Government Avenue,

P.O. Box: 26305 Manama, Pääoman hallinto, Bahrain
Puhelin
+973 17216002

Muscat

Gulf College

Osoite
Gulf College, Al Wadi Al Kabir,

Postal Code 117 Muscat, Muscat-kuvernööri, Oman
Puhelin
+968 24607625

Durham

Osoite
UK Headoffice
The Old Brewery
Castle Eden

TS27 4SU Durham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta