Lue virallinen kuvaus

Ryhdy huomenna

Innovaatiota sisällön ja teknologian avulla

Limburg Graduate School of Business (LGSB) on tutkijakoulu, joka on perustettu tarjoamaan moduuleja, tiloja ja tutkimusmahdollisuuksia kansainvälisille tutkijoille ja Ph.D. ehdokkaita.

Tarjoamme erilaisia koulutuspaketteja useilla eri aloilla ja voimme tarjota monipuolisia oppimismahdollisuuksia, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi. Joten jos haluat opiskella luokkatovereiden ja kouluttajan kanssa intensiivisesti tai opiskella omassa tahdissasi, se on mahdollista LGSB: ssä. Tarjoamme paljon oppimismahdollisuuksia; live-tapahtumista webinaareihin ja Q: hen

LGSB on organisaatio, jossa on paljon kumppaneita maailmanlaajuisesti. Meillä on omat tutkimus- ja tutkimuskeskukset Euroopassa, Afrikassa ja pian Aasiassa ja Lähi-idässä, jossa opiskelijat, kumppanit ja opettajat voivat tavata toisiaan työskentelemään tulevaisuuden tietämyksen parissa.

Näkemyksemme

Pyrimme pyrkimyksiämme auttamaan itseään kehittäviä ihmisiä ajasta ja paikasta riippumatta. Pidämme tärkeimmät tavoitteenamme:

  • Moderni itsepalvelukoulutus
  • Laadukas kurssimateriaali
  • Paras palvelu, jonka avulla opiskelijat pääsevät tavoitteisiinsa
  • Kokeneiden opettajien henkilökunta
  • Edullinen hinnoittelu

Tehtävämme

Limburg Graduate School of Business avulla voit kasvattaa tietoa ja taitoja. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen tiedonvaihdon. Kokeneet opettajat selittävät opetussuunnitelman ja asettavat opetusmateriaalin kontekstiin. Autamme sinua menestymään opinnoissasi ja siksi elämässäsi.

Tämä saavutetaan tarjoamalla tarvittavat tutkimukset osittain ja nykyaikaisesti. Kukin osa voidaan maksaa erissä, mikä helpottaa kaikkien saavutettavuutta. Kaikkien osien avulla voit suorittaa tutkimuksen. Liittyminen Limburg Graduate School of Business avulla voit saavuttaa kunnianhimoisia tavoitteita ja menestyä ammatissasi.

Akkreditointi

Limburg Graduate School of Business keskitymme aina laatuun. Siksi olemme ylpeänä yhteistyössä yliopistojen kanssa, jotka varmistavat moduulien laadun. Voit vierailla kumppanisivullamme nähdäksemme, mitkä kumppanit olemme valinneet toimimaan. Laadukkaat yliopistokumppanimme ovat akkreditoituja IACBE: tä, joka antaa heille oikeuden myöntää opiskelijoille virallisia tutkintoja.

IACBE hyväksyy liiketoimintaohjelmat, jotka johtavat korkeakoulututkinnon suorittaneisiin korkeakoulujen, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoihin. IACBE ei hyväksy korkeakoulujen liiketoimintaohjelmia, jotka tarjoavat vain osakkuusyrityksiä liiketoiminnassa. Kaikki toimitustavat, kampukset, paikat ja opetuspaikat sekä kaikki liike-elämän ohjelmat tutkintotasosta riippumatta sisällytetään yleensä IACBE: n akkreditointiin.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

PhD

Limburg Graduate School of Business

Tohtorikoulutusohjelma tukee tutkinnon suorittaneiden akateemista ja / tai ammatillista urakehitystä. Ohjelma on asiaankuuluva, rikas ja akateemisesti pätevä ja sopusoinn ... [+]

Ohjelman sisältö

Tohtorikoulutusohjelma tukee tutkinnon suorittaneiden akateemista ja / tai ammatillista urakehitystä. Ohjelma on asiaankuuluva, rikas ja akateemisesti pätevä ja sopusoinnussa kansallisten ja kansainvälisten korkeakoulutusstandardien kanssa. Se täyttää Euroopan korkeakoulutuksen yhdenmukaistamisprosessin kriteerit ja eurooppalaisen tutkintojen viitekehyksen (EQF-taso 8) korkeimman tason oppimistulokset.

LGSB tarjoaa korkealaatuista tohtorikoulutusta, joka antaa sinulle kaikki tiedot ja työkalut. Et ole yksin matkaasi! Sinua opetetaan ja valvotaan arvostetuilla kansainvälisillä tiedekunnan jäsenillä. Ainutlaatuiset tutkimuslaboratoriomme tukevat sinua tietojen keräämisessä ja analysoinnissa. Otamme sinut läpi jokaisen Ph.D.-vaiheen. tutkimus.... [-]

Alankomaat Maastricht
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi