Serbia

Laitosten lukumäärä: 15
  • Maribor
  • Belgrade

  We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment.

  • Belgrade

  Singidunum University is a higher education institution that offers its students modern curricula and teaching methods resembling those of the renowned university centers. Our goal is to empower young people to be competitive in the market and keep pace with contemporary tendencies and business trends.

  • Novi Sad
  • Niš

  Dr. Lazar Vrkaticin oikeustieteen ja liiketalouden tiedekunta on akkreditoitu korkeakoulu, joka tarjoaa perus- ja jatko-opinto-ohjelmia oikeudelle, englannin kielelle, turvallisuudelle ja rikotieteille ja yrityssykologille. Psykoterapiassa on myös jatko-opintoja.

  • Belgrade

  Megatrend University , akateeminen Megatrend University , jossa on 12 tiedekuntaa ja yksi instituutti, avaa tänäkin vuonna ovensa keskiasteen tutkinnon suorittaneille ja tarjoaa pääsyn uusimpien pedagogisten standardien mukaiseen opetuksen maailmaan. Opetusmuodot - luennot, käytännön työt, työpajat, simulaatiot, arviointi ja tiedon arviointi - mukautetaan niiden nuorten herkkyyteen, rytmiin, tarpeisiin ja kykyihin, jotka haluavat oppia jotain uutta.

  • Sremska Kamenica

  Educons University toimii yhteistyössä ulkomaisten korkeakoulujen kanssa, jotka edistävät tieteen ja akateemisen koulutuksen kehittämistä sekä alueellisesti että kansainvälisesti. Perustamisestaan lähtien vuonna 2008 Educons University on omistautunut täysin kansainvälisen yhteistyön perustamiselle, edistämiselle ja parantamiselle kumppanilaitostensa kanssa. Tämän potentiaalinsa huomioon ottaen Educons University aikoo seuraavien viiden vuoden aikana vuosina 2016--2020 jatkaa avoimuutta maailmaa kohtaan, tehostaa toimintaansa ja toteuttaa asetetut tavoitteet, jotka johtaisivat edelleen kehitykseen kansainvälisellä areenalla, erityisesti opiskelijoiden, akateemisen ja hallintohenkilöstön vaihdon kannalta.

  • Belgrade

  Unionin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta on tunnettu nykyaikaisesta lähestymistavastaan lainopetukseen, joka yhdistää oikeusteorian ja sen käytännön soveltamisen. Oikeustieteellinen tiedekuntamme eroaa muista vastaavista laitoksista, koska opetamme tavallisten lakiin liittyvien oppiaineiden ohella myös nykyaikaisia tieteenaloja, kuten EU-laki, medialainsäädäntö, lääketieteellinen laki, oikeusetiikka, ekologialainsäädäntö, tietotekniikkalaki, lasten oikeudet jne.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 lisää

  Stafford perustettiin vuonna 1993, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja sen ainoana tarkoituksena on tarjota etäopetuksen apua Lähi-idän liike-elämän ammattilaisille korkealaatuisen, kansainvälisesti tunnustetun pätevyyden saavuttamiseksi, joka merkitsisi heitä vakavaksi johtajaksi ja edistäisi uraa. Aloittaen seitsemällä opiskelijalla vuonna 1993 yli kymmenen vuotta myöhemmin, keskimäärin 1000 opiskelijaa käy vuosittain etäopetuksen avulla. Kaikki ovat vakavasti kiinnostuneita kiireisiä johtajia, jotka todistavat maailmalle tarkoittavansa menestyä. Stafford on keskittynyt täysin kokopäiväisten ammattilaisten auttamiseen laadukkaalla etäopinnolla, jotta heidän uransa voidaan nopeuttaa itsenäisillä opinnoilla. Stafford työskentelee Lähi-idän ja Levantin alueella tarjoamalla etäopiskelua Executive MBA, tohtorintutkinto, BA, tutkintotodistukset ja paljon muuta. Olemme ylpeitä sitoutumisestamme opiskelijoiden akateemiseen ja liiketoiminnalliseen menestykseen, erinomaisista suhteistamme Ison-Britannian yliopistoihin, rehellisyyteen ja akateemisen ja hallinnollisen tukihenkilöstömme korkeaan laatuun.

  • Novi Sad

  Noin 50000 opiskelijaa ja 5000 työntekijää University of Novi Sad on yksi Keski-Euroopan suurimmista koulutus- ja tutkimuskeskuksista. Se kuuluu kattavien yliopistojen ryhmään, jolle on ominaista lähes kaikkien tieteenalojen ja korkeakoulutuksen tarjoaminen.

  • Kragujevac

  University of Kragujevac nousi Serbian ruhtinaskunnan lyseumin perustamisesta, joka oli nykyajan Serbian ensimmäinen korkeakoulu, joka perustettiin Kragujevaciin prinssi Milos Obrenovićin asetuksella 1. heinäkuuta 1838. Sen ensimmäinen rehtori oli Atanasije Nikolic (1803 - 1882). ).

  • Belgrade

  Evropski Univerzitet on yksityinen laitos, jonka perustaja ja omistaja on professori tri Milija Zecevic, yliopiston varapuheenjohtaja ja rehtori. Evropski Univerzitet on itsenäinen korkeakoulu, joka harjoittaa korkeakouluopetusta ja yhdistää kasvatuksellista ja tieteellistä tutkimustyötä.

  • Novi Sad

  Novi Sad School of Business on akkreditoitu valtion koulu, jolla on yli 50 vuoden perinne taloustieteen ja tietojenkäsittelytieteen ammattilaisten kouluttamisessa. Koulu on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa yhtenä johtavista soveltavan liiketoiminnan, taloustieteen ja informatiikan valtion instituutioista.