16 Ruoka Tiede degrees found
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Eurooppa10
- Aasia4
- Afrikka2
16 Ruoka Tiede degrees found
Esittelyssä
School of Agriculture - University of Lisbon
Tohtoriohjelma maatalouden innovaatioista trooppisissa elintarvikeketjuissa
- Lisbon, Portugali
PhD
Täysaikainen
4 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Uusi ja innovatiivinen Ph.D. ohjelma lauhkean vyöhykkeen maiden opiskelijoille, joilla on taitoja maataloudessa ja elintarvikeketjuissa, jotka etsivät trooppisten alueiden kontekstualisointia, ja trooppisista maista tuleville opiskelijoille, jotka haluavat kohdata kontekstuaaliset osaamisensa altistuessaan uudelle tekniselle ja tieteelliselle tiedolle kansainvälisen koulutuskokemuksen kautta.
Esittelyssä
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
PhD
Täysaikainen, Osa-aikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Free University of Bozen-Bolzano
Elintarviketekniikan ja bioteknologian tohtori
- Bolzano, Italia
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostukseen antamalla heille mahdollisuuksia siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.
Esittelyssä
Universidade Santiago de Compostela
Elintarviketurvallisuuden ja -teknologian tohtoriinnovaatio
- Santiago de Compostela, Espanja
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Espanja, Galicialainen
Talouden ja elintarvikemarkkinoiden globalisaatio tekee tekniikasta ja elintarviketurvallisuudesta yleistä etua koskevan kysymyksen, johon vaikuttavat monet tekijät. Elintarviketurvan oikeuden tehokas suojaaminen edellyttää kattavaa lähestymistapaa, jossa otetaan huomioon elintarvikkeisiin liittyvät riskit maatilalta pöydälle ja otetaan huomioon kaikki mahdolliset näkökulmat. Lisäksi siinä otetaan hyvin erityisellä tavalla huomioon ravitsemuksellisten riskien kasvava merkitys, kun otetaan huomioon liikalihavuuden huolestuttava esiintyvyys nykyään ja lähinnä lapsilla ja nuorilla.
Esittelyssä
University of Veterinary Sciences
Ph.D. elintarvikehygieniassa ja jalostustekniikassa
- Brno, Tšekki
PhD
Täysaikainen, Osa-aikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Elintarvikehygienian ja jalostustekniikan tohtoriohjelma on akateemisesti suuntautunut opinto-ohjelma, joka vastaa tieteen nykytilaa ja tasoa sekä käytännön tarpeita Euroopassa. Elintarvikehygienia- ja prosessitekniikan tohtorintutkinnon suorittaneet saivat syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja, jotka on hankittu itsenäisen luovan toiminnan ja uuden tieteellisen tiedon hankkimisen kautta. Valmistuneet voivat jakaa aktiivisesti tietämystään opintoalalta kansainvälisellä tasolla ja julkisesti. Tämän tutkinnon perusteella valmistuneet työskentelevät pääasiassa tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa.
Esittelyssä
Selinus University of Sciences and Literature
Filosofian tohtori (Ph.D) elintarviketieteestä
- Ragusa, Italia
PhD
24 kuukaudet
Etäopiskelu
Englanti
Tämän elintarvikealan tutkimuksen pitäisi antaa tietoa siitä, kuinka tarjota maailman väestölle turvallisia, ravitsevia, herkullisia ja kohtuuhintaisia ruokia. Tämän tavoitteen saavuttaminen vaatii syvällistä tutkimusta elintarvikkeiden jalostukseen, pakkaamiseen, jakeluun ja arviointiin liittyvistä kysymyksistä.
Esittelyssä
Kasetsart University
Elintarviketieteiden tohtori
- Chatuchak, Thaimaa
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Olla johtaja, joka pystyy tehokkaasti hallitsemaan ongelmaa ja toimimaan ammattietiikan mukaisesti. Innokas oppimaan elinikäisesti kehittääkseen itseään ja organisaatiota jatkuvasti ja pystyäkseen työskentelemään muiden kanssa eri kulttuureissa. Kykenee suunnittelemaan ja johtamaan elintarviketieteiden ja -teknologian tutkimusta luovasti, järjestelmällisesti ja kestävästi.
Esittelyssä
University of Parma
Ph.D. julkaisussa Food Science
- Parma, Italia
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Sekoitettu
Italialainen, Englanti
Ph.D. julkaisussa Food Science
Esittelyssä
University of Milan
Fast-track counseling
PhD in Food Systems
- Milan, Italia
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Esittelyssä
Universidade de Aveiro
Doctorate in Food Science and Technology and Nutrition
- Aveiro, Portugali
PhD
4 vuotta
Kampuksella
Portugalin kieli, Englanti
Esittelyssä
Auream Phoenix University for Women
Filosofian tohtori (PhD) elintarviketieteen tutkimuksesta
- Online
PhD
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 lukukausi
Etäopiskelu
Englanti, Italialainen
Tohtorintutkinto etäopiskelun kautta myönnetään suoritettuaan onnistuneesti teoreettisen tutkimuksen erikoistumisen. Tämä tutkimus esitetään väitöskirjan muodossa. PhD (Doctor of Philosophy) on ainoa tohtorin tutkinto, joka voidaan suorittaa etäopiskelulla. Tohtorintutkinnon päävaatimus verkossa etäopiskelun kautta on vähintään 100-sivuisen opinnäytetyön esittäminen ja käsittely Selinus-yliopiston akateemisen komitean tarkastettavaksi ja arvioitavaksi. Tämän elintarviketieteen alan tutkimuksen pitäisi tarjota tietoa siitä, kuinka tarjota maailman väestölle turvallista, ravitsevaa, herkullista ja kohtuuhintaista ruokaa. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää elintarvikkeiden jalostukseen, pakkaamiseen, jakeluun ja arviointiin liittyvien kysymysten syvällistä tutkimista. Se sisältää monia tieteenaloja ja käyttää biologian, mikrobiologian, kemian, biokemian, biokemian, ravitsemuksen, fysiikan ja tekniikan periaatteita ratkaisemaan elintarviketeollisuuteen liittyviä käytännön ongelmia. Elintarviketieteilijät olivat ensimmäisten joukossa, jotka työskentelivät biotekniikan parissa. Elintarviketieteilijät työskentelevät ruoan kanssa sen lähtemisestä tilalta lopputuotteen varastointiin, mukaan lukien kaikki jalostus-, valmistus- ja jakelutoiminnot. Lisäksi ne määrittävät elintarvikkeiden turvallisuuteen, ravintoarvoon ja hyväksyttävyyteen vaikuttavat tekijät.
Esittelyssä
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Etelä-Afrikka
PhD
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Dalian Polytechnic University
PhD in Food Science & Engineering
- Dalian, Kiina
PhD
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Kiinalainen
Shakarim University
Elintarviketekniikka, PhD
- Semey, Kazakstan
PhD
Täysaikainen
Kampuksella
Venäjän kieli
Koulutusohjelma Elintarviketeknologian tarkoituksena on kouluttaa korkeasti koulutettua, kilpailukykyistä henkilöstöä, parantaa tiedon laatua ja muodostaa monitasoinen tutkimustoimintajärjestelmä nykyaikaisen koulutuksen ja tieteen kiireellisten tarpeiden mukaan.
UAEU United Arab Emirates University
Filosofian tohtori (Ph.D.) elintarviketieteessä
- Al Ain, Arabiemiirikunnat
PhD
Täysaikainen, Osa-aikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
FT keskittyminen ”Ruokatekniikan” tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus hankkia pitkälle menevää tietoa, joka liittyy elintarvikkeiden laatuun ja turvallisuuteen, elintarvikekemiaan ja -analyysiin, ruoan käsittelyyn ja tekniikkaan sekä innovatiivisiin ja toiminnallisiin ruokia. Keskittymisen tarkoituksena on vahvistaa ja parantaa opiskelijan tietämystä tieteellisistä periaatteista ja prosesseista, joita käytetään turvallisten ja korkealaatuisten elintarvikkeiden tuottamiseen.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
PHD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede
Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.
Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.
Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.
Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.