Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Yrittäjyys 2024

8 PhD Ohjelmat sisään Yrittäjyys 2024

Yleiskatsaus

Yrittäjyys ylittää tieteenalojen liiketoimintaa, taloustiede, sosiologia, ja tekniikka ja voidaan tarkastella alueellisten, organisatoriset, aloilla tai kansainvälisissä yhteyksissä, kuten sosiaaliset yritykset, suuret organisaatiot, perheyrityksissä, ja yritykset. Painopiste PhD Yrittäjyys on monia näkökohtia alkaen ja ylläpitää menestyksekästä liiketoimintaa.

Opiskelijat toteuttavat PhD Yrittäjyys tutkinnon todennäköisesti opiskella sellaisia ​​aiheita kuten markkinointi, riskipääoma, monimuuttuja tilastoja ja kategorinen data-analyysin. Useimmat ohjelmat voi myös vaatia liiketoiminnan perustan rahoituksen ja taloustieteen. Kuten useimmat Tohtorinkoulutusohjelmiin, PhD Yrittäjyys edellyttää tutkimusta kohti väitöskirja. Valmistuneet omistusosuus FT Yrittäjyys tutkinnon usein siirry uran korkeakoulujen, tutkimuslaitosten, hallitusten, yksityisen konsultointi, tai oman yrityksen.

Jos olet liiketoiminnan taju ja ovat kiinnostuneita FT Yrittäjyys tutkinnon, sitten selaa vaihtoehtoja alla ja löytää ohjelma sinulle!

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Liiketalouden opinnot
  • Yrittäjyys
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto