Keystone logo

28 PhD Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Yleissivistävät opinnot
Opintoalat
  • Yleissivistävät opinnot (28)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot

Korkeimman akateemisen suorituksen, filosofian tohtori (PhD), osoittaa, että se, joka ansaitsi sen, ansaitsee nimekseen "lääkäri" valitsemansa akateemisen uran. Tyypillisesti tämä tutkinto koskee sekä kursseja että omistautunutta tutkimusta ja voi kestää jopa 10 vuotta ansaita.

Mikä on yleisten opintojen tohtori? Vaikka monet koulut ja yliopistot tarjoavat kandidaatin tutkinnon yleissivistä opinnot, koska se ei ole tietyn alan, se ei ole niin yleistä tohtorintutkinnon tasolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tällä asteella ei ole käytettävissä vaihtoehtoja. Jotkut oppilaitokset tarjoavat tohtorintutkinnon yleisissä opinnoissa, ja toiset tarjoavat jotain samanlaista, kuten tieteidenvälistä tohtorintutkintoa. Tieteidenvälinen tutkinto sisältää kursseja ja tutkimusta monenlaisista aiheista, liberaaleista taiteisiin kova tieteisiin kuten biologiaan tai kemiaan.

Henkilökohtaistumisasteen ja räätälöinnin ansiosta yleissivistävä ohjelma herättää monia taitoja. Kaikki tohtorintutkinnon hakijat vaativat kykyä tutkia voimakkaasti sekä osoittaa korkeatasoinen kurinpito ja omistautumista selkeän viestinnän monimutkaisiin kysymyksiin. Nämä taidot tuntevat hyvää hakijoille, jotka etsivät uran tutkimuksessa ja jatkokoulutuksessa.

Tohtoriohjelman kustannuksia voi olla vaikea arvioida yleisissä opinnoissa sen luonnosta johtuen, mutta kustannukset poikkeavat ohjelmasta ohjelmaan ja maittain. Tyypillisesti tohtorintutkinnon suorittaminen kestää viisi-kahdeksan vuotta.

Ne, jotka ovat kiinnostuneita tohtorintutkinnon suorittamisesta yleissairaan opinnoissa, ovat tyypillisesti tutkimukseen keskittyneitä ja halukkaita jatkamaan kasvuaan koulutuksessa ja korkeakouluissa. Ei ole epätavallista, että joku, jolla on tämä tutkinto, jatkaa luennoitsijana, professorina tai edes asiantuntijatason kirjoittajana tällä alalla. Tutkijatohtijoiden, tulossa kenttään tai lab tutkijaksi, yritys- tai voittoa tavoittelematon konsultti tai data-analyytikko ovat kaikki mahdollisuuksia.

Kaikki PhD-myöntävät laitokset eivät tarjoa yleisiä opinto-ohjelmia, mutta ne ovat mahdollisia paikallisesti, globaalisti ja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.