Keystone logo

20 PhD Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Ammatilliset opinnot
 • Yhteiskuntatieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (20)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet

  Tutkijatohtori on korkeakoulututkinto, johon kuuluu syventäviä opintoja tietystä kentästä ja joka yleensä edellyttää väitöskirjan luomista osana tarvittavia kursseja. Se voi olla loppututkinto, kun työskentelet kandidaatin ja maisterin tutkintojen suorittamisen jälkeen.

  Mikä on yhteiskuntatieteiden tohtori? Yhteiskuntatieteiden ala keskittyy ihmisten ymmärtämiseen ja työskentelyyn. Tämä tutkinto voi keskittyä muutamiin päällekkäisiin käsitteisiin ja käyttää yleisesti monialaista lähestymistapaa, joka antaa sinulle monenlaisia ​​taitoja. Osa harjoittelusta, johon sinä osallistut, voi sisältää historian, lain, maantieteen ja sosiologian opiskelua. Voit keskittyä paljon siihen, miten erilaiset ihmiset ja kulttuurit toimivat vuorovaikutuksessa ja kuinka ongelmanratkaisua voidaan hallita sekä ryhmille että yksilöille.

  Tämä tutkinto voi antaa sinulle sosiaalisia taitoja, jotka auttavat sinua menestymään paremmin henkilökohtaisissa suhteissa. Ongelmanratkaisutaitoja voidaan auttaa ratkaisemaan esteitä elämässäsi, ja hyvä oikeus- ja hallintotieto voi auttaa sinua pysymään ajan tasalla nykyisissä asioissa ja tapahtumissa.

  Kustannukset voivat olla tärkeä tekijä, kun harkitaan opinto-ohjelmaa. Vertaamalla kouluja ja harkitsemalla mahdollisuuksia verkko-opetuksen verkossa voi auttaa sinua löytämään ohjelman, joka sopii elämäntapaan ja budjettiin.

  Monien urien joukossa, jotka voivat olla saatavissa jollekin tohtorintutkinnon suorittaneelle yhteiskuntatieteelliselle tiedekunnalle, ehkä kaikkein yksinkertaisimpi on sosiaalipedagogi. Tämän korkean tason tutkinnolla voit myös tulla professoriksi tai opettajaksi koulussa. Jotkut muut työpaikan mahdollisuudet voivat olla historiantutkija, antropologi tai poliittinen tiedemies. Voit työskennellä tutkijana ja osallistua monien yhteiskuntatieteelliseen alaan.

  Koska voi olla monia laitoksia, jotka tarjoavat tohtoreita, se voi hyödyttää sinua tutkimaan erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen päätöksentekoa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.