Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Valmistaminen 2024

4 PhD Ohjelmat sisään Valmistaminen 2024

Yleiskatsaus

Monien mielestä akateemisen maailman huippu saavutus, filosofian tohtori tai tohtori voi viedä vähintään viisi vuotta. Kun myönnetään, vastaanottaja sanotaan olevan hänen alansa opinnoista.

Mikä on PhD in Manufacturing? Opiskelijat, jotka pyrkivät lisäämään tietämystään teollisesta suunnittelusta, insinööristä, johtamisesta ja materiaalitieteistä, etsivät usein filosofian tohtorin valmistusta. Luokat voivat keskittyä tuotteiden luomiseen, suunnitteluprosesseihin ja näiden prosessien tekniikkaan. Kurssit voivat myös sisältää analyysin, resurssien kohdentamisen ja kustannusten minimoinnin. Erikoistumiseen haluavat opiskelijat voivat valita metallintyöstöä, muovia, koneenrakennusta, robotiikkaa ja innovatiivista muotoilua.

Opiskelijat, jotka työskentelevät filosofian tohtoriksi valmistuksessa ovat usein tarkkoja ja analyyttisiä henkilöitä, jotka luo järjestyksen kaaoksen keskellä; koska he hioavat näitä analyysitaitoja ohjelmatutkimusten aikana, he saattavat löytää nopean kehityksen yritysmaailmassa. Opiskelijat voivat myös tehokkaammin järjestää, suunnitella ja hallita henkilöstöään opinnoissaan.

Tohtorin valmistustekniikan kustannukset vaihtelevat koulujen välillä. Opiskelijat voivat haluta tutkia ohjelmia ja ottaa yhteyttä eri kouluihin ilmoittautumiskuluista ja palkkioista.

Monipuolisia vaihtoehtoja urapolkuja voidaan usein löytää valmistuneille, joilla on tohtorin valmistuksen. Valmistujat saattavat työllistyä teollisuusmaailmassa teollisuuden insinööreinä tehostustekniikan parantamiseksi, liike-elämän konsultteina työhön liittyvien ongelmien ratkaisemisessa tai johtamisinsinööreinä tuotantomenetelmien virtaviivaistamiseksi. Tutkijat voivat myös valita uraa toiminnan analyytikoiksi, tietojärjestelmäpäälliköiksi ja insinööriteknikoiksi. Toiset voivat valita tutkimus- tai kehityskurssiin innovatiivisten tuoteprototyyppien edistämiseksi tai nykyisten tuotteiden parantamiseksi.

Koulutusvaihtoehdot ovat laajentuneet myös etäopetukseen yliopistoissa ympäri maailmaa. Online-luokilla voit viedä nykyistä urasi tai yksinkertaisesti hioa taitojasi. Aloittaaksesi valmistuksen tohtorintutkinnot etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun hakutoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Tekniikan alan opinnot
 • Valmistaminen
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto